שרשור הקדשת שירים

עדו ארז

New member
נעמה זהר

"התחלנו ברגל שמאל" זה קצת לשון המעטה למה שעשית. את יודעת שזה לא היה צריך להיות ככה. אם היתה לי הזדמנות הייתי מסביר לך כמה דברים, ואלי שומע מה יש לך לומר. ולמרות הכל, עדיין יש געגועים. לפעמים יותר, לפעמים פחות, אבל הם קיימים.

bazmaster

New member
לידידה שלי

שלי... שלי.. מנסה לבדוק איך כדאי לחיות יותר טוב שלי.. שלי.. נושכת את השפתיים נושכת אותם חזק עיניים אדומות היו לה אז עם המכחול.. עיניים עצובות שוקעות באוקיינוס הגדול לנצח תסתכלי למעלה ירח מלטף בוא אלי למרתף בוא ותישאר עיניים אדומות היו לה אז עם המכחול עיניים עצובות שוקעות באוקיינוס הגדול לנצח שלי.. שלי... אגיד תפילה מגומגמת ואז אפתח את הדלת עיניים אדומות היו לה אז עם המכחול עיניים עצובות שוקעות באוקיינוס הגדול! באוקיינוס הגדול! באוקיינוס הגדול! תנסה למצוא את שלי עכשיו ותחביא אותה תחביא אותה לנצח!!

..

"בשדות לאהובתי היחידה והנצחית עדי(
) מרפא לעצם מרפא לנפש מרפא ללב אני מקדיש(ה) לך את השיר הזה איך באת אלי ואני בתוכי יושבת עצובה שקועה כל כך איך באת אלי בנגינה רכה מילים חמות בקול צרוד מאהבה שב אתי בשדות קוצים יפרחו גשמים ירוו אדמות כמה טוב שמצאת אותי וראיתי אותך מחפש וראיתי אותך מחפש וראיתי אותך מלאכים בשר ודם בנות ארץ חולמות רוח ואש מים שוטפים רוחצים הריסות ואדמה אדמה חיה קמה להתחדש שב איתי בשדות קוצים יפרחו גשמים ירוו אדמות כמה טוב שמצאת אותי וראתי אותך מחפש... מחפש איך באת אלי וראיתי אותך מחפש..." (גבריאל בלחסן-בשדות) אני לא טובה בדברים האלה ואני גם לא ממש אוהבת את זה ובכלזאת- עדע, אל תשכחי, גם כשעצוב לך יש לך אותי. אני אוהבת אותך כל כך. כמה טוב שמצאת אותי..

hadas2401

New member
../images/Emo18.gif

יוני: רגעים פשוטים שהיו, הופכים להיות חשובים. ... ותמיד נהיה קשורים. והזמן עובר, הזמן עובר. כי התקופה ההיא של לפני שנה-שנה וחצי חסרה לי. המשולש שלנו.
. ליאני: ...ואת כמו הרוח שותקת... והזמן שלך, אם רק תתני לו הוא יברח. והזמן שלך, אם רק תגעי ישאר איתך. כי לפעמים אני לא ממש יודעת מה קורה איתך, אבל מה שחשוב זה שאת תדעי מה קורה עם עצמך. אז תשימי לב, את רק צריכה להושיט יד. אני אוהבת אותך, יפה.
אליאב: תשמור על העולם, ילד, אל תגזים במחשבות. כי כמה שתדע יותר, ילד, אתה רק תבין פחות. ובשעה מסוימת נסגרות כל הדלתות וכל האהבה נגמרת רק אתה ממשיך לתהות. תשמור על העולם ילד, יש דברים שאסור לראות. כי ככה פשוט מרגיש לי. לא יודעת להסביר.

eliavtu

New member
ממ..

אין לי סמיילי מתאים לפרצוף שלי עכשיו.. אבל באמת תודה
<מישהו מוכן להסביר לי למה לחיבוק פה קוראים נחמה?>

למעלה