שרשור הקדשת שירים

לא האמנתי שאני מסוגלת לחפור ככה. P:

עמרי, "אתה ילד מבולבל אני אוהבת את הזיפים שעל פנייך את החופש בעינייך..." אלו השורות שהכי מזכירות לי אותך. "אם אלה החיים, נחיה... תראה אותי, אתה נהיה דומה. אני אוהבת כשמגיע ערב, להרגיש ביחד עצב..." [אם אלה החיים- קרן פלס] "ואנחנו שנינו אבודים ביחד". [צלקות- אביב גפן] "לו רק יכולתי לתת לך הכל לסוף העולם אם רק תרצה אליך אבוא ולא אשאר לבדי אתה איתי פה אנחנו שניים באור שמיים נמלא את הכל עכשיו כאחד העולם יותר עגול מרגישה קצת מוזר התחושה שבפנים להסתיר את זה לא קל לי רואים בפנים אני לא איש עשיר אך לו הייתי יכול הייתי בונה לך בית נותן לך הכל לו רק יכולתי לכתוב זאת מבלי שאחסיר אף לא פרט ממה שאת בשבילי אולי זה נראה מעט אך זה מלא כוונה זה שיר שנכתב אליך במתנה מסוף העולם אם רק תרצה אליך אבוא הן לא אשאר לבדי אתה איתי פה אנחנו שניים באור שמיים נמלא את הכל עכשיו כאחד העולם יותר עגול תביני, קשה לי הלב עוד גועש מיופייך שאותי כמו ילד עוד מרגש השמש ליטפה אותי כשכתבתי ת'שיר ובזכות אנשים כמוך היא עוד תאיר מסוף העולם..." יש עוד כל כך הרבה, ובאמת קשה לסכם אותך ואת מה שאני מרגישה בציטוט או בשיר, או ביותר מזה גם. אז זהו בנתיים. זמי, "בגדול, את אמרת הסיפור הזה שלנו.. בקטן, הכל נגמר אף אחד לא בוכה אותנו. לא שמרנו אמונים, כמה דגים יש בים... תצלומים ישנים דוהים, הזמן עובר, מי יזכור אותם ? תקשיבי לקולות השקטים, שמחה של עניים. רגעים - הם היו בידינו... אל תשכחי את יופיים הוא היה גלוי רק לנו. אל תגידי שהכל סתם..." [רק לנו- שילה פרבר] כשאני שומעת את השיר הזה, את הראשונה שעולה לי. אולי את יודעת למה, ואם לא אז לא משנה בכלל. ולא סתם הדגשתי את אותה שורה..
. ספיר, [לא, אני לא אקדיש לך את 'הזמן שלך', בנאלי מדי
.] "ירח זורח מעל גן מאיר אני לא מצליחה להרגיש בבית צריך להרפות את האחיזה עוד היום או מחר יהפוך לאתמול ראש השנה בחוץ, בפנים הכל שבור לי איך אני רגילה לברוח מאמת פשוטה יש אהבה בחוץ, בפנים חלום נגמר תקוות ופחדים, אתמול ומחר... צריך לב מברזל, צריך עור של פיל ירח גונח מעל איש צעיר. אלוהים! שהכעס לא ישתלט על הלב השביר, שלח לו אור מחמם, שלח לי אומץ לשיר.. ראש השנה בחוץ... ירח בוטח מעל גן מאיר ואני בטוחה שהכל עוד יאיר לי בחרתי בחופש, ללכת ממנו שילמתי מחיר... זאת זכותי להמשיך בדרכי..." [גן מאיר- דנה ברגר] השיר הזה מזכיר לי אותך, ומזכיר לי את התקווה שבך, שלפעמים את לא באמת רואה. הכל עוד יאיר לך. תסמכי על הגורל. שנשונה..
,
"השיר הזה מוקדש לך שנשונתי השיר הזה מוקדש לך כדי שתספרי את אותם הימים המאושרים שיבואו אולי הם יבואו. השיר הזה מוקדש לך שנשונתי השיר הזה הוא בשבילך כדי שתדעי שבנופי הכפור עוד יבוא יום של אור אולי עוד יבוא אם תספרי יום ועוד יום יום ועוד יומיים ותזכרי שאני שם מקשט את הרחובות במנורות צבעוניות שישארו דלוקות כמו משאלות ליבנו המתנה הזאת היא שלך שנשונתי המתנה הזאת היא שלך כדי שתופתעי כל פעם מחדש כמו בספר חדש שמספר הרפתקאות ומשכיח נזכרות. אם תספרי יום ועוד יום... אז עכשיו כשאני שם לא אל תשכחי למסגר את הייאוש ובכל יום שעובר מחקי את האתמול בצבע אחר וחכי לי אם תספרי יום ועוד יום..." [יום ועוד יומיים- שי גבסו] מי כמוך יודעת שהשיר הזה הכי מזכיר לי אותך..
הוא הכי נכון לגבייך, והכי מתחבר לי עם שמך הענוג
. אני אוהבת אותך כל-כך. כמו שאת שמה לב, תמיד יש לי את הצורך להזכיר לך את זה. לא עם הרבה אנשים זה קורה לי. גילי אשתי, "...רק אם הייתי יודע הייתי מביא לך ריחות של שמחה רק אם הייתי יודע שמועקה תלווה את הכל רק אם הייתי פחות אנוכי וקשוב קצת אלייך רק אם הייתי יודע שזה יומנו האחרון הייתי בטח אחרת עושה את הכל הייתי בטח נותן את כולי בלי לשאול הייתי בטח נושק לך עכשיו בלי לחדול הייתי בטח רוצה אותך כל הזמן פה ועוטף אותך במתנות בלי לחסוך ולא בוכה כמו תינוק שננטש בשדות רק אם הייתי יודע שזה יום אחרון רק אם הייתי יודע שאפקח את עיניי ולא אראה אותך ברגע לא אוכל לשאת זאת לעולם רק אם הייתי יודע שאהבה תלווה את הכל רק אם הייתי יודע שזה יומנו האחרון הייתי בטח אחרת עושה את הכל הייתי בטח נותן את כולי בלי לשאול הייתי בטח נושק לך עכשיו בלי לחדול הייתי בטח רוצה אותך כל הזמן פה ועוטף אותך במתנות בלי לחסוך ולא בוכה כמו תינוק שננטש בשדות הייתי בטח אחרת עושה את הכל הייתי בטח נותן את כולי בלי לשאול הייתי בטח נושק לך עכשיו בלי לחדול וחונק אותך מחיבוקים בלי לסבול ונותן את כולי בלי לרצות לקבל את הכל כי רק אם הייתי יודע שזה יום אחרון רק אם הייתי יודע שזה יום אחרון..." השיר הזה מזכיר לי את הנסיעה שלנו לאילת. את התקופה שלנו. ...הייתי בטח אחרת עושה את הכל. איך שהמטבע הראה לנו להמשיך, ובאותו רגע אמרתי לעצמי שבטוח יש לזה סיבה. אז זהו, שלא היה.
סתם, הסיבה הרי ברורה.. לא? שנזכור את זה כחוויה האחרונה. האחרונה של אותה תקופה. [טוב די, נמשיך את זה במקום אחר.] את חסרה לי. מור ליפשיץ , "אני צריך אותך יפה כמו מלאך וזאת הפעם האחרונה שאני הולך לישון עם בטן חתוכה וגוף שבור אני צריך אותך עכשיו, לקראת הסוף הכל נראה לבן וזה לא משנה לאף אחד בכלל אני צריך אותך ." [אני צריך אותך- אלג'יר] צריכה אותך. תודה שאת איתי. נעמה-קטנה-בת-10-וחצי
.
"איך זה מרגיש, אין עתיד באופק אין מקום שיש סיבה טובה להיות בו. איך זה מרגיש, להיות תמיד בצד אף פעם לא באמצע אף פעם לא קרוב מספיק לא לקחת חלק. איך זה מרגיש? ואין לי חלום אין לי געגוע שט לי בזמן שממשיך לנוע אין לי חלום... " [איך זה מרגיש- כנסיית השכל] את עולה לי יחד עם השיר. שתדעי שאת באמת מרגשת אותי כל פעם מחדש. יש בך חכמה שמספיקה לשנינו
. והשנייה נולדת! את מוכנה להסביר את התופעה? :p טלצ' החצופה
,
"אני רואה אותו, הכל עכשיו בסדר אולי גם הוא פוחד להיות לבד רק להבין אותו, שווה את כל הסבל........" [עוד ארון אחד- היהודים] את מקשרת את זה אמנם לאחד אחר, אני מקשרת את זה אלייך. זה שיר שאני ישר אומרת עליו "טל", אפילו יותר מליפול. כן. "היא בפשטות את האושר מביאה כשהיא כאן, הכל בסדר. אל תלכי לעולם, לא אל תלכי אל תלכי לעולם, לא אל תלכי... אף פעם. [תמונה לשעת ערביים- אביב גפן] גם את כל "קסם על ים כנרת" - המכשפות , כי זה באמת הכי מזכיר לי אותך. את מביאה לי שביבים של אושר.

...

בנה, "אני לא יודע, אני לא מבין מה קורה לי... מסתבר שאני לא חוזר, לא נראה לי. רק ללכת מכאן למתוח עוד יום לנעול את הזמן אני מנסה לנשום ואיך אתם בסוף תבכו... אני לא בורח, פשוט כואב לי לסלוח... מסתבר שאני לא בוחר מה לשכוח. רק ללכת מכאן למתוח עוד יום לנעול את הזמן אני מנסה לנשום ואיך אתם בסוף תבכו...." [בסוף תבכו- היהודים] היום בבאר טוביה. המילים, הגיטרה ואת. את חסרה לי כל כך.
מילי, כל הלילה לא נרדם לבד עובר מצד לצד ולא רגוע זה כואב בתוך הלב כי יש עוד געגוע מתגעגע !!!!! ולא מבין לאן הלב שלי נוסע ומרחף מתגעגע זה לא חולף עוד תראי שאשתגע בגללך. [מתגעגע- אייל גולן] זה משקף את מה שעכשיו. כי כשאומרים לי המילה הראשונה שעולה לי זה "געגוע".
צחר, הי אתה! קח אותי צידה לדרך במקרה שתרעב לנשיקה [
] לא נפתח לאמת את הדלת אל תשאל, אל נדרוש את התשובה. וכשתפחד, תשיר חזק גם אני מפחדת שאין כאן שער.. ובגדיו של המלך הם עור ועצמות. וכשתרצה לפרוש לבד בלי אף אחד מן הדרך אל תשכח שהיית איש יקר לי מיקר... [לך- ריטה] אם לא הבנת מה המשפט הראשון שמודגש אומר, אז לא משנה
. רק תזכור שאתה יקר לי. וחשוב לי. ואני תמיד כאן. [והשיר הזה מזכיר לי אותך בגלל אותה נסיעה מאריאל לעבודה..] אה, רגע.. עוד משהו: "כל כך חשוב לא לשכוח, אז אני מנסה להזכר אם היה לי קצת מוח לא הייתי מפגר, מצטער".
. [פעמון מלחמה- היהודים] אדווה וויספר , "הדמעות של אתמול כבר נעלמו רק דמעות הן היו אחרי הכל נעלמו הדמעות היבשות עוד יהיו חדשות הים גדול. אני לא זוכר למה בכיתי אבל עכשיו אני בוכה על הכל גם על זה שאני יודע שעוד אתגעגע לדמעות של אתמול אין שריטות של מכחול על הפנים אין יותר סימנים נמחק הכל, נעלמו, הדמעות מן הפנים איך קרה שאני רוצה ליפול... אני לא זוכר..." [הדמעות של אתמול- רמי קליינשטיין] זה ממש הזכיר לי אותך, אם תרצי פירוט, בקשי ואני אסביר לך, במקום אחר. רק תזכרי שאני כאן. יפית , "בעולם הזה מותר לא לדעת שום דבר האיפור רק מכסה זרוק מילה ותנסה אני יודעת שכולם חושבים ש... אני קצת משוגעת אבל לא באמת איכפת לי כי רק אני יודעת לא חשוב אתמול לא חשוב מחר הכל אותו דבר לא חשוב אתמול לא חשוב מחר." הביטי בהדגשות וראי עד כמה זה ממצה. ככה אני רואה אותך, קצת משוגעת, קצת כואבת. האיפור רק מכסה. יש הרבה עוד לגלות. אל תפחדי. מאי-שעוכ-וקסלר, "האדמה והשמיים נשארים כאן לעולם על כן אסור לתת אותם במתנה. אבל תוכל לתת לי פרח, אם תרצה לתת לי פרח, ותוכל לגעת בי בשתי ידיים שנולדו מאדמה. ידיים שנוגעות גם זוהי מתנה גם זאת, כן גם זאת מתנה.
! המנגינה ושיר הזמר נבראים מתוך הלב על כן צריך לתת אותם במתנה. וגם מותר לומר בשקט, אם תרצה לומר בשקט, שהשיר לנצח הוא לשתי עינייך היפות במתנה. עיניך היפות ושיר מנגינה גם זאת, כן גם זאת מתנה." [שיר במתנה- חווה אלברשטיין] אין כמו הידיים שלך
אין כמו העיניים שלך
אין כמוך. מתגעגעת אליך מאד. טישלר, פותח "דלת", בורח החוצה והיא בחדר עוד לא לבושה, לה לה לה מגיע "בוקר", ואין לך מוזה.
. כי עברה שנה מהבוםבמלה הקודמת , וכי הושפלת היום שוב. כפרעלייך. אה, וגם.. את "טיפה בים". כי ככה.
אלמוגורביץ', קבלי את "וואו" של הג'ירפות זה מזכיר לי אותך בגלל הנסיעה לעמרי. וקראי ת'שיר "מאוהב" של יוסי עדן
. מוקדש לך
.

...

אוחנה, "טעות במגרש הביתי" - איגי וקסמן. סתם כי השם של השיר הצחיק אותי
. וכי הפירוש הוא דו משמעי. [הראשון זה שאת די מבולבלת באמירותייך לאחרונה.. והשני, אני חושבת שאת יודעת לבד....] דורי, "מודה אני לפנייך, אלוהים.. בטורי השיריון לחיילות תותחנים שבתוך ים עופרת שמרו בגבולי על פיסת אדמה שכולה היא שלי
מודה אני לפנייך, אלוהים... לשורות הרגלים ואבק משעולים הרבים וטובים, עליזים ועזים ההולכים בדרכים מול מטר פגזים.." איפה החשות, איפה?! גם אלייך אני מתגעגעת.
אורצ'וק, "אהלן אושר איפה אתה אושר בוא אלי אושר עצוב בלי אושר כל יום בלי עכשיו סיפור שעוד עף ועף... עשרים שנה ברקע, חמש שנים בתור עשרים שנה גווע, מתי יבוא האור? הווה בלי עתיד ואין מי יגיד - נו, די!... כל יום עולה פורח עם כתם בנשמה ואין לאן לברוח סביב רק סכנה אז בוא נקווה לאיזה גואל, גואל עשרים שנה ברקע, עשרים שנה עובד רואה ביום ת'לילה, בלילה רק חושב סופר את הדולרים, סופר את הימים... או יה... זקן עומד לגווע בוכה כמו תינוק יש אור והוא יודע, יש אור והוא מתוק אז בוא נחייך ואז נדע איך לחיות. [אהלן אושר- עפרה חזה] כי את באמת נקודת-אור בחיים שלי. איתן, "אמרו לי עלייך שאת כמו חידה הדמעות בעינייך הם סתם הצגה אמרו תתרחק היא לא בשבילך וכמו אש בוערת תישרוף את כולך למרות שהזהירו, הלב לא הקשיב ביננו ידעתי שזה רק יכאיב נמשכתי נסחפתי כמו ילד אבוד ". [מכור לאהבה- אסף בר] לדעתי אתה מסוגל, לדעתי אתה לא אבוד לגמרי. הלב לא הקשיב, הא? [אתה בתוכו כבר.] אני פה למקרה שתרצה. כל הזמן. אדם ק, "תשמור על העולם, ילד יש דברים שאסור לראות תשמור על העולם, ילד אם תראה, תפסיק להיות גיבור של העולם, ילד עם חיוך של מלאכים תשמור על העולם, ילד כי אנחנו כבר לא מצליחים. תשמור על העולם, ילד אל תגזים במחשבות כי כמה שתדע יותר, ילד אתה רק תבין פחות ובשעה מסוימת נסגרות כל הדלתות וכל האהבה נגמרת רק אתה ממשיך לתהות." זה פשוט כי לדעתי אתה באמת מסוגל לשמור על העולם. הלוואי שייצא לנו לדבר כמו אותו יום.
קינסלר אהובי, "שלום, שלום לך עזה אנחנו נפרדים אשב לי על הפלז'ה אשכח מהמדים. שלום, שלום לך עזה אני קצת ממהר היי שלום יה עזה טפסי על עץ אחר. היכרתי בך כל שער שיחקנו מחבואים אני עוזב בלי צער אשכח ממילואים. שלום לדיר אל - בלח שלום למואזין להתראות עבדאללה ברומא או בסין. שלום, שלום... סיירתי בג' באליה הייתי מדופרס שבועיים ברפיח אכלתי רק חצץ. " [שלום לך עזה- ישי לוי]
. ואת 'לא קל', כי אין לי מושג למה, אבל אתה עולה לי יחד על השיר. דניאל, נראה לי שאין לך מושג כמה שאתה חשוב לי. לירון הבוצ'ה הבלתי מעורערת! , "איש עוד לא הפקיר אותי כמו שאת הפקרת אותי בשלווה ללא איבה כאילו בטעות." [איש עוד לא הכיר אותי- אדם] על כל הפעמים שהברזת יא בת זונה
"תגידי לי כפרה, מה העניינים? תגידי לי, מתי אנו מתחתנים? איתך רוצה לחיות ולהשתנות כי בחיים שלי עשיתי טעויות..." [תגידי לי כפרה- יובל פרי] על אותו לילה אצל עמרי, אחרי ההופעה בנתניה, נו הלילה הכי מצחיק בחיינו
כי גיליתי כמה את ערסית. "כוס אמקקק.."
כפרעליך.
אדם אילת , "כל המצב רוח שפתאום עולה על המצב רוח בגלל הצינגלה שאחטה ועוד שאחטה לפתע מתגלה מן עולם חדש בגלל הצינגלה נפגשנו בשכונה כל החברים מוציאים סיגריה ואז מגלגלים רציתי לבלות לצחוק ולהנות חזרתי הביתה התחילו צעקות תפסיק להסתובב תפסיק להסתובב עם כל החברים תפסיק להסתובב תפסיק כבר לעשן תפסיק כבר לעשן נספר מחר לאבא תפסיק כבר לעשן" [צינגלה- תומר חן] איי איי אדם אדם
עד כאן להיום
.

Dug E

New member
תודה מותק../images/Emo23.gif

אבל די להקדיש לי רק ריטה!! יש פה כמה אנשים שגם הקדישו בלי קשר

מתנות

New member
...

אולי יום אחד תדעי כמה ריגשת. (ולאיזה חיוכים גרמת...) אני לא שוכחת לך את עוד ארון ביגור.
וכל השאר לא לכאן... רק המון תודה. עכשיו אני מתגעגעת אפילו יותר.

אז לחפור?

סתם
אני כל כך אוהבת אותך. תודה על הכל הכל הכל.כל השבוע האחרון. "..אני ראיתי מוחות גדולים מתבזבזים על פוליטיקה קטנה ותאווה בינונית ראיתי אלף נביאים של שקר, תמיד הם מספרים לי שיש להם תוכנית ראיתי את הארץ מקצה לקצה - כמה הרבה אתה מחפש וכמה מעט אתה מוצא. רק נגיעות, כמה טיפות- אבל הן שוות יותר מים, אני לא אפסיק לנסות והדרך עוד קוראת לי להמשיך להוסיף וללכת גם אם בחוץ כבר מחשיך, שום דבר שאין לי אני בטח לא צריך השביל הזה הוא השביל שלי ואת עצמי אני מוליך. אני אטפס את ההר... כמה שתקנו כשהיינו צריכים לצעוק כמה צעקנו כשהיינו צריכים לשתוק כמה וויתרנו במקום להלחם כמה נלחמנו במקום לוותר כי זה אף פעם לא יוצא כמו שאתה רוצה החיים לא קורים כמו שהיית מצפה והבריחה הזו היא מחלה כזו שגם אלף רופאים לא יוכלו לרפא...." (מוקי-מקצה לקצה)

izzys

New member
ענבר..

"ולפעמים אנחנו זרים ובודדים עם כל האהבה היא לבדה היא בטח כמו קבצן בפתח זקוקה לנדבה אם בשמה תצליחי להציל אותנו בידך אפקיד רוחי בדמעות שאת בוכה גם אני בוכה איתך בדמעות שאת בוכה גם אני בוכה איתך ולפעמים אנחנו כלים ונשרפים בחום האהבה והיא כהרף עין מוצאת לאן ללכת אף פעם לא תשבע אם בשמה תתני לי להציל אותנו אנסה בכל כוחי בדמעות שאת בוכה גם אני בוכה איתך בדמעות שאת בוכה גם אני בוכה איתך....." עם כל האהבה, את פשוט כ"כ הרבה עבורי. אני חושבת שאף פעם לא אוכל באמת להסביר.

ליאןןן

New member
קדימה...

יונצ' והזמן שלך אם רק תתני לו הוא יברח והזמן שלך אם רק תגעי ישאר איתך אם זה הזמן שלך המעגל אליו נקשרת לקראתך מונח אם זה הזמן שלך אז כשתלכי הדלת תיפתח ולא הוא לא ישכח קול גלגל המתגלגל ממטה למעלה, מרכבות סתומות הולכות ומתגלגלות. קול נעימות עולה, ויורד, הולך ומשוטט בעולם. קול שופר נמשך בעומקי המדרגות, ומסבב הגלגל סביב. זהו קול, זהו קול גלגל עולה ויורד. [זה סתם כי אחרי הכנרת, זה מזכיר לי אותך..] אורצ'וק זה לא סתם אולי את(ה) האור בחיי האור בחיי
אבל באמת, לא יכלו לקרוא לך בשם הולם יותר, האור שבך זה משהו נדיר, תשמרי עליו. נעמה אני צריך אותך יפה כמו מלאך וזאת הפעם האחרונה שאני הולך לישון עם בטן חתוכה וגוף שבור אני צריך אותך עכשיו, לקראת הסוף הכל נראה לבן וזה לא משנה לאף אחד בכלל אני צריך אותך. את מביאה הכל לידי דמעות ביום יפה כזה, יכולנו לבלות בחוץ אביב מדליק פריחה רציתי לבקש ממך סליחה רציתי להצחיק אותך והנה את בוכה לו רק יכולתי להביא לך פתרונות כל מה שרק ניתן היה כבר כאן מזמן ואחרון- בנקודה שמתחיל בה יופי את שקט את שקט הדסי בוא תגלי לי את הסוד ואת הדרך לרקוד איך את מסתובבת מסובבת? בוא תגלה לי את הסוד שלך למה הבנות תמיד רצות סביבך? בואי תגלי לי את הסוד איך גנבת לי את הלב מתי תהיי בי מאוהבת? לא כל הבנות חייבות לרצות אותך אבל אני מחכה כי אמנם הרוזס קצת מעורפל לי, אבל את השיר הזה איתך אני דווקא זוכרת
[עכשיו השאלה היא אם את זוכרת..חח] ובנוסף- ואת יודעת, כשכואב לך זה כל כך כל כך שקוף השאלות לא נגמרות ורק הזמן ידע לפצות ולשנות לא תמיד אפשר אך יש עוד בוקר יש מחר לגלות להשתנות טולטול וככה זה שאת איתי והחיוך שלך שווה חיים שלמים או שניים זה מאוד חשוב לי שתדע שאני מאוד אוהב אותך ובכל יום שעובר טיפה לוחץ עלי הגעגוע וזהו. נגמר לי הכח.

hadas2401

New member
חח יש מצב

הייתי עסוקה בלהתעצבן עלייך שהאלי הזה רקד איתך! חח איילאביו בייבי

Z A M i

New member
משימה קשה..../images/Emo122.gif

זה בטח לא יגמר פה. בנה
"חי למענך ומת למעננו, במעגל של מציאות לא מסודר בוקר יעירני, לילה ישכיבני, חלומנו בואי נרקום אל המחר" [קחי אותי-מוש בן ארי] "ממעמקים קראתי אלייך,בואי אליי.. בשובך יחזור שוב האור בעיני.. מי יאהבך עוד מכל אוהבייך? מי מכל רוח רעה יצילך? ממעמקים." [ממעמקים-הפרויקט של עידן רייכל] "בונה איתך חלום בלעדיו ממשיך לישון בין הוייה של אשליה בחויה שממשיכה כל כך חולם אותך." [עד אליי-מוש בן ארי] "את לא כאן, את בראש, את ברכבת תחתית ואולי את בכלל לא אמיתית.." [אם כבר לבד-החברים של נטאשה] וזה השירים שהם לא באמת -שלנו-.כי אם אתחיל עם "שלנו", זה באמת לא יגמר..וחבל עלייך.
Cause without you all im going to be is incomplete. ענבר
"תקשיבי, לקולות השקטים,שמחה של עניים.. רגעים-הם היו בידינו. אל תשכחי את יופיים, הוא היה גלוי -רק לנו-." [רק לנו-שילה פרבר] לקחת לי את הבית, אבל לא נורא.. ככה זה בחיים. הוא נהיה השיר שלנו, לא?.
"לצטט לך שוב מ"רק לנו" או שזה כבר מיצה את עצמו?"
.
ספיר
If I could, then I would I'd go wherever you will go Way up high or down low I'll go wherever you will go [the calling-wherever you will go]
תודה ליפה שלי, הנסיכה שלי, המהממת.. תודה שהבנת אותי כל השנים האלה. ואין עוד אחת כמוך, שתאהב אחד כמוני. את, בשבילי את כל העולם.
[תודה לך-רז ח'דד]
עמרי
If I could look beyond your face And photograph your hidden place ?Would I find you smiling in the picture I don’t know what you want Because you don’t know So what’s the point of asking You’re almost happy Almost content But your head hurts Far too many ways to go We learn so much but never know Where to look Or when we should stop looking [almost happy-k's choise] I can love the whole of you. The poetry I stole from you And hide inside my stomach דורון
"אני אוהב להיות רק עם עצמי בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי"
[השיר שלי-מופע הארנבות של ד"ר קספר] סתם
"מסך ההתעלמות שלא הורג אותך, הוא מחשל אותך אין לי אהבה קטנה לתת לך אין לי אהבה קטנה." אין לי אהבה קטנה,יש לי אהבה -ענקית- לתת לך..
זה תמיד יהיה השיר שיזכיר אותך. בוטן
all of my life, where have you been? I wonder if I'll ever see you again.. [again-lenny kravits] את לא כמו כולם, הכי מיוחדת ר'וני..תתחנני אליי..
מור שיץ
לתת לי יד, הבטחת.. איך הגענו לסוף? (רק כי זה נדרש..) "תני לי יד,תני לי מקום,אצלך בעולם." יובל
נגעה בשמיים-משינה..
איך שלא?
יפית
"את אולי קטנה אבל כתפנו איתנה, וכל חיוך שלך אצלנו חג, יש לך פה ענין עם פועלי בנין(
) שאוהבים אותך עד ראש הגג." צחר
"את מביאה הכל לידי דמעות, ביום יפה כזה יכולנו לבלות.." לא יודעת אם תבין..
קינסלר
"תני לי אהבה, תני לי לחבק אותך, תני לי לאהוב אותך,לאט..לאאאאאאט"
הכי צפוי. אני מתגעגעת.
אני אמשיך מאוחר יותר.

izzys

New member
זמי האחיינית! ../images/Emo99.gif

אני בספק אם את זוכרת.. אבל: "הגיע סתיו קריר עכשיו ואיזה כיף אני גם מאוהב
כשהיא כאן הכל בסדר
יושב איתה על הספה היא בפשטות את האושר מביאה כשהיא כאן הכל בסדר אל תלכי לעולם, לא אל תלכי אל תלכי לעולם, לא אל תלכי אף פעם." "באמת שאני מודה למי שגרם לי להכיר בן-אדם כמוך."
.

Z A M i

New member
ממשיכים..../images/Emo178.gif

שנשונה
"כמה אהבה יש אצלי בלב, כמה שאותך אני אוהב.. כמה את יפה,כמה את טובה.. כמה אהבה"
לירון|בוצ'ה| (בספק אם את קוראת פה..
) "כשהלכת מכאן,לא ידעת לאן, מסגרת פני בחלון.. אבל גם בתמונות, לפעמים הדמויות מקשיבות לתקתוק השעון ואולי, אתה פה חסר לי".
אני חושבת שזה יספיק..
נעמה-החתיכה-בת10-מחיפה
"אם רק תחייכי אפילו גם כשאין לך אני אדהר על דרך אני אהיה למלך אם רק תחייכי." [כשאת עצובה-עמיר בניון] נעמה זהר. אז מה עם התחלנו ברגל שמאל..? הזדמנות להגיד לך שאני מצטערת. עבר המון זמן מאז. אבל בכל זאת.
מילי
"יש לי געגוע קבוע" אז מתי מתראים?
(תמהרי,בקרוב החילונים מתגייסים..
) טישלר
"איך אפשר להבהיר לך, כמה אני אוהב אותך. (אל תהרסי את הבית...)" [אל תהרסי את הבית-ירמי קפלן] טישלר, אל דאגה.. אני מאמינה לך שאת אוהבת אותי. עכשיו את יכולה לטוס להודו עם שקט בלב
(אל תטוסי
) אלמוגורביץ'|נעל| ..1,2 " Freddy comes for you 3,4 lock your door.." חברתי לפארנויות.קבלי שיר מתוך סרטי פרדי קרוגר..;] וצאי מהסרט. איתי קינקי
"את יפה ובטח הירח מתבייש המילים קשות כמו קרח אז אני שותק... אז אני בוחר לגעת רק לראות איך היא תגיב את יפה כמו שלג וזה רך ומלטף אני מאמין בה לא מאמין באהבה אני מאמין בכל דבר שישיג אותה וכשהיא מתלהבת אז אתם צריכים לראות איך לסוסים בדהרה אין מה להשוות וכשהיא צוחקת אז הקרח כמו נמס אז אני בוחר לגעת אז אני בוחר לתת" [אני מאמין-כנסיית השכל] פשוט שיר שמזכיר לי אותך. o_O מזכיר לי את שנה שעברה, בצורה הזויה.. אתה חסר לי.
אני אסיים פה. אם לא ציינתי מישהו, באמת שזה לא משקף שום-דבר, כנראה שפשוט לא עלה לי שיר מתאים. אוהבת את כולכם..

המון זמן עבר מאז,הא?

מאז הספקנו לעבור כל כך הרבה דברים.. כמו נסיעות מאריאל,תקלות בכבישים וכאלה..
כפרעלייך זמי. מה שהיה היה..

למעלה