שרשור שירים מתורגמים

Little McMickey

New member
../images/Emo136.gifThe Last Song - השיר האחרון

הגיע הזמן לומר שלום השמש שוקעת בשמיים האמת התגלתה כשקר זה נגמר נגמר תזמזם לעצמך שיר ערש זה הסוף אבל מותק, שלא תבכי אז קחו את המנגינה וכל מה שנשאר הם זיכרונות של אוהבים, חברים ואוייבים אבל הם כולם דוהים יכול להיות שלא תזכרי אותי אין לי את הכוח להמשיך הלאה אם זה השיר האחרון שאי פעם אשיר אז אני נותן את כל כולי אני נותן את הכל אם זה השיר האחרון שאי פעם אנגן אז אני מניח שזה הזמן להוריד את המסך אני מת להודות לכולכם X3 אני מודה לכולכם כן! אז הנה לכל הלבבות הבודדים כי שלי נתלש ונקרע עכשיו קר יותר נעשה חשוך אבל אני אהיה בסדר קבור אותי עם הגיטרה שלי ובדרך לגיהנום אני אנגן פזמון עוד שיר אחד לפני שעליי ללכת אני שר מעומק נשמתי ואני מתכוון לכל מילה וכל תו אני מתחנן תנו לי לשמוע אתכם שרים שוב עם יותר רגש פזמון אם זה השיר האחרון שאי פעם אשיר אני נותן את כל כולי, אני נותן הכל ואם זה השיר האחרון שאי פעם אנגן אז אני מניח שהגיע זמן לומר, "אנו מודים לכם, כולם"

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif אני אשכרה בכיתי בפעם הראשונה ששמעתי

אותו! זה השיר הראשון שלהם שהכרתי (די אירוני בגלל השם שלו
) אני חושבת שזה אחד השירים הכי טובים שלהם... אני זוכרת שעוד לא ידעתי בכלל את השמות של כל הלהקה וידעתי רק דאגי ודני והייתי בטוחה שהם לא להקה אלא צמד ואי אלוהים זה היה רק לפני שנה, הייתן מאמינות? XDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo136.gifSmile - תחייכייייי

את לא חייבת שיהיה לך כסף כדי להצליח בעולם הזה את לא חייבת להיות רזה, מותק אם את רוצה להיות הבחורה שלי הו, את פשוט צריכה להיות שמחה אבל לפעמים זה קשה אז תזכרי לחייך, לחייך, לחייך וזו התחלה טובה אז אם את לא כל כך יפה אל תתני לזה לדכא אותך ואם חיי האהבה שלך לא טובים, מותק יהיו עוד הרבה דגים בים הו, את פשוט צריכה להישאר שמחה אז תפסיקי להזעיף פנים אז תזכרי רק לחייך, לחייך, לחייך ותשני את העולם אז תזכרי לחייך, לחייך, לחייך לחייך, לחייך, לחייך לחייך, לחייך, לחייך קדימה, תראי לנו את השיניים שלך ואת מה שיש לך מתחת כי לכולם יש צרות, אין מה לעשות את לא צריכה להסתבך בצרות, מותק כדי לראות מה מתחת לאף שלך הו, כי אם את מרגישה שמחה זה המקום להראות זאת אז תזכרי לחייך, לחייך, לחייך כדי שכולם ידעו וזה יהפוך את הכל להרבה יותר טוב כשאת מרגישה לבד רק זכרי לחייך, לחייך, לחייך X2 קדימה, תראי לנו את השיניים שלך ואת מה שיש לך מתחת לחייך, לחייך, לחייך X3 קדימה, תראי לנו את השיניים שלך ואת מה שיש לך מתחת ורק תזכרי לחייך, לחייך, לחייך (קדימה את חייבת) לחייך, לחייך ,לחייך קדימה, תראי לנו את השיניים שלך ואת מה שיש לך מתחת לחייך, לחייך ,לחייך(את חייבת לחייך) לחייך, לחייך ,לחייך(רק תזכרי) לחייך, לחייך ,לחייך ותשני את העולם

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif השיר הזה אף לא גרם לי ליותר מסתם

לאהוב אותו.... הוא חמוד - אבל לדעתי הם שרים פה על בן אדם לא קיים... אני לא באמת חושבת שיש כאלה שהיו מודים שהם לא רוצים מישהי יפה או רזה או עם כסף אלא מישהי שרק תחייך... כאילו... ברור שיש כאלה שלא חשוב להם הכסף/היופי/מראה חיצוני... אבל עדיין... הבן אדם שהם מציגים כאן בשיר הוא הבן אדם המושלם - ואני לא חושבת שקיים הבן אדם המושלם

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהשיר הכי לא אמין בעולם!../images/Emo6.gif

כל פעם שאני שומעת אותו אני מגלגלת עיניים ואומרת שהם שקרנים גרועים. דני מחליף חברות כמו גרביים וכולן דוגמניות אנורקטיות. הארי ודני גם יוצאים בעיקר עם כוכבניות שנחשבות שוות וטום עם גיו והיא יפה(היא פשוט ממש יפה,יש לה יופי טבעי וחיוך מקסים,חיננית)

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif חחחחח צודקת ../images/Emo6.gif

אבל אם טום לבדו כתב את השיר אולי בכל זאת יש בזה קצת אמינות..

Lex 1

New member
../images/Emo267.gif../images/Emo27.gif Above the Noise ../images/Emo37.gif../images/Emo267.gif

Lex 1

New member
../images/Emo139.gif End of the World - סוף העולם

חשבתי שראיתי משהו עיניים בחשיכה מתחת לענן של בלבול הם הולכים לקרוע אותך לחתיכות שמעתי שהבנות הם מוונוס והבנים ממאדים אבל בסוף כולם עוזבים אותנו ברגע שהם הורסים את ליבך מסתכל בעינייך אני יכול לראות את הנצח אני שמעתי מישהו אומר שהוא הופנט ואם זה נכון, אז אני באמת חושב שזה יכול להיות סוף העולם פגשי אותי בחצי העולם השמיים נופלים מטה אותי בחצי העולם כך שאלוהים חייב ללכת אני בפנים ותפיצי את זה סביב אני אמכור את נשמתי לשטן אם הייתה לי אחת לתת השורה בין טוב לרוע זה לא מקום בטוח לחיות אני מניח שהגורל מניע את המחט (?) היא לוקחת אותי פנימה אבל ברגע שהשעון מראה אפס, הו הו אני באמת מניח שזה יכול להיות סוף העולם פגשי אותי בחצי העולם השמיים נופלים מטה אותי בחצי העולם כך שאלוהים חייב ללכת אני בפנים ותפיצי את זה סביב מסתכל בעינייך אני יכול לראות את הנצח אני שמעתי מישהו אומר שהוא הופנט ואם זה נכון, אז אני באמת חושב שזה יכול להיות סוף העולם

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif אממ.. מה?

לא הבנתי את הפזמון... זה אמור להיות: The end of the world The sky's falling down So guys grab your girls And spread the word around אולי כדאי שתבדקי את המילים באנגלית... כי רוב התרגום הוא עם מילים לא ממש נכונות...

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif חחח יכול להיות.. אני לא הבנתי בכלל מה

טום שר בחלק הזה של השיר אז פשוט תרגמתי מאתר של lyrics אבל כן, עכשיו בשמיעה נוספת אני חושבת שאת צודקת..
טעות שלי

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif טוב אז אלה המילים האמיתיות:

I thought I saw something moving Eyes in the dark Under a cloud of confusion They're gonna tear you apart I heard that girls are from Venus And that guys are from Mars But in the end they all leave us Once they've destroyed your heart Looking in your eyes I can see forever I heard somebody saying We're being hypnotized And if that's true than I really think this could be The end of the world (The end of the world) The sky's falling down (The end of the world) So guys grab your girls (The end of the world) And spread the word around I'd sell my soul to the devil If I had one to give That line between good and evil Is not a safe place to live I guess that fate jogged the needle As she was talking me in But as the clock reaches zero, oh oh I really think this could be The end of the world (The end of the world) The sky's falling down (The end of the world) So guys grab your girls (The end of the world) And spread the word around Looking in your eyes I can see forever I heard somebody saying We're being hypnotized And if that's true than I really think this could be The end of the world (The end of the world) The sky's falling down (The end of the world) So guys grab your girls (The end of the world) And spread the word around Oh this is the end of the world (The end of the world) The sky's falling down (The end of the world) So guys grab your girls (The end of the world) And spread the word around במקרה כתבתי אותן היום כי תרגמתי לעצמי את השיר XD אבל התרגומים שלי לא הכי טובים בעולם :/

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif אוקיי חוץ מהחלק שאמרת לי, כל השאר בסדר

לא?

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif חוץ ממשהו ממש קטן -

זה אמור להיות "שמעתי מישהו אומר שאנחנו הופנטנו.... ולא שהוא הופנט... ובעיה אישית שיש לי עם משהו בתרגום שלך - כתבת בנות מוונוס ובנים ממאדים... אבל זה אמור להות או בנות מנוגה ובנים ממאדים או בנות מוונוס ובנים ממרס... סתם אני והנטייה המעצבנת שלי לא לערבב בין שמות... בשבילי זה למשל כמו לכתוב יונו וזאוס...

Lex 1

New member
../images/Emo139.gif If U C Kate - אם תראו את קייט

בפעם הראשונה שראיתי אותה היא עמדה בתור מחזיקה ספר בנושא סימנים הולמים הייתי צריך לדבר איתה הייתי צריך לנסות אבל הייתי חסר נשימה מהמבט בעינייה היא הציגה את עצמה כקייט ואני עניתי "נחמד להכיר אותך" זו הייתה אהבה ממבט ראשון התרגשתי, יצאתי מדעתי איבדתי את המספר שאמר "בוא נעשה כייף חיים", אז אם תראו את קייט תגידו לה שאני מחפש אותה כי היא כ"כ נאה הבחורה הזאת הייתה במחשבתי ראיתי את חברה שלה שהייתה בתור באותו היום והייתי חייב להגיד לה איך אני מרגיש לגביי קייט היא אמרה "יכולתי לקרוא את מחשבתך או לעמוד בתור, אני רואה אותה עושה את זה לגברים אלפי פעמים" ולכל מקום שהלכה קייט משכה אחריה קהל "אל תציק לי", זה מה שהיא אמרה כי אני לא יכול להוציא את הבחורה הזאת ממוחי אם תראו את קייט תגידו לה שאני מחפש אותה כי היא כ"כ נאה הבחורה הזאת הייתה במחשבתי אם תראו את קייט תגידו לה שאני מחפש אותה ילדה את כוכבת, זוהרת כמו השמש תלחשי באוזני את מרחיבה את אופקיי תישארי איתי, בואי נהפוך את זה ליום הכי ארוך תמזגי את עצמך לתוך הפה שלי אני אוהב את הטעם שלך מושך אותך קרוב זה מרגיש כ"כ נכון ילדה אני רק רוצה להיות האחד שלוקח אותך לגן עדן הלילה בואי בייבי תגידו לה שאני שואל לגביה כי היא כ"כ נאה ושהיא במחשבתי אם תראו את קייט תגידו לה שאני מחפש אותה כי היא כ"כ נאה הבחורה הזאת הייתה במחשבתי

LioritaGirl

New member
בהתחלה חשבתי שזה שיר כ"כ דפוק,

אבל אחרי שהבנתי את המילים אשכרה התמכרתי לדבר הזה
אה ובבית השני אני חושבת שזה - היא אמרה "תסדר את מחשבותיך, או עמוד בתור, ראיתי אותה עושה את זה לגברים אלפי פעמים" היא הסתובבה בכל מקום, ולכל מקום שהלכה קייט משכה קהל "אל תדאגי לי" זה מה שאמרתי, כי אני לא יכול להוציא את הבחורה הזאת ממוחי וממש תודה על כל התירגומים

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif אני אוהבת את השיר הזה..

אבל יש לי בעיה איתו... לא בגלל המילים או משהו, אלא בגלל שאף אחד מהלהקה לא השתתף בכתיבה שלו... בכל שאר השירים שהם אי פעם הוציאו (חוץ מהקאברים כמובן) לפחות אחד מהם השתתף בכתיבה. וכאן אף אחד מהם לא... זה מפריע לי

למעלה