שרשור שירים מתורגמים

Lex 1

New member
../images/Emo262.gifאני איתך בקטע הזה.. ../images/Emo4.gif דווקא מוזר לי שמי

כן השתתף בכתיבת השיר הזה הוא ג'יי סי שאסז (לשעבר באנסינק) חחח כאילו מה הקשר?!

Lex 1

New member
../images/Emo139.gif I'll Be Your Man - אני אהיה האיש שלך

הייתי בכל רחבי העולם ומעולם לא פגשתי בחורה שעושה את הדברים שאת עושה ועושה לי מצב רוח לאהוב אותך, ולהתנהג אלייך בהתאם אז בואי לכאן ועצמי את עינייך שכבי אחורנית ושחררי את מחשבותייך תני לעולם ליפול כשאני כאן לצידך אני אהיה האיש שלך דרך האש אני אאחוז בידך דרך הלהבות אני אהיה האחד שתחשקי בו כי אני רוצה שתביני אני אהיה האיש שלך אני יכול לשכב לצידך ימים שלמים ושנים יחלפו ביעף יש שפתון בורידיי ואני אוהב את הטעם שלך ואני בדיוק כאן, אז תנעלי את הדלת כי את צריכה אותי אבל אני צריך אותך יותר ולא אכפת לי לגבי הטעויות שלך כי כולם נעלמו כשמצאתי אותך קייטי אני אהיה האיש שלך דרך האש אני אאחוז בידך דרך הלהבות אני אהיה האחד שתחשקי בו כי אני רוצה שתביני אני אהיה האיש שלך

Lex 1

New member
../images/Emo139.gif Nowhere Left to Run - אין לאן לברוח

לא נשאר לי מקום לברוח אליו לא נשאר לי מקום להתחבא בו אם תעזבי אותי אם תעזבי אותי אני אמות לא נשאר לי מקום לברוח אליו לא נשאר לי מקום להתחבא בו אם תעזבי אותי אם תעזבי אותי אני אמות בלעדייך אני לא שורד בלעדייך בלעדייך אני לא שורד בלעדייך בלעדייך אני לא שורד בלעדייך כי אני צריך אותך כן אני צריך אותך שתצילי אותי שתצילי אותי אין לי יותר אהבה לתת אין לי יותר דמעות לבכות אם תעזבי אותי אם תעזבי אותי אני אמות כי אני צריך אותך כן אני צריך אותך שתצילי אותי שתצילי אותי לא נשאר לי מקום לברוח אליו, לברוח שום מקום לברוח, לברוח..

Lex 1

New member
../images/Emo139.gif That's the Truth - זאת האמת

אני מרגיש שאני עומד למשפט איתך אני יודע שמשהו לא בסדר ואני זה שמאשימים אותו כשפסק הדין יגיע, זה אנחנו מה שנאבד אני לא יכול לחכות לך שסוף סוף תשמעי את האמת כי לא הייתי צריך לעתור את המקרה שלי כ"כ הרבה אהבה לשמור אם תקשיב למה שחברים שלך אומרים בסוף תישאר לבד איך את יכולה להתנהג אליי ככה כשאני נותן את כל כולי בשבילך כי אני לא התעסקתי מסביב אני לעולם לא אצא ואעשה את הדברים שאת לא תרצי שאעשה כי אני יכול להגיד לך כבר עכשיו את לעולם לא תמצאי את הראיה עליי וזאת האמת אני צריך עורך-דין רק כדי לדבר כי הם אומרים לך מה להגיד הם היו מייחלים שיהיה להם את מה שיש לנו וזאת קנאה שעומדת בדרך כי אני לא יכול לשבת ולראות אותם בונים תיק כי מה להציל ביננו עכשיו אני עושה את זה רק כדי לנקות את השם שלי כי לא הייתי צריך לעתור את המקרה שלי כ"כ הרבה אהבה לשמור אם תקשיבי למה שחברים שלך אומרים בסוף תישארי לבד איך את יכולה להתנהג אליי ככה כשאני נותן את כל כולי בשבילך כי אני לא התעסקתי מסביב אני לעולם לא אצא ואעשה את הדברים שאת לא תרצי שאעשה כי אני יכול להגיד לך כבר עכשיו את לעולם לא תמצאי את הראיה עליי וזאת האמת כי לעולם לא הייתי צריך להוכיח את המקרה שלי כ"כ הרבה אהבה לשמור

Lex 1

New member
../images/Emo139.gif Take Me There - קחי אותי לשם

אני לא רוצה להעביר עוד יום בלעדייך בלעדייך אני לא חושב שאי פעם אעמוד כאן אם לעולם לא אמצא אותך לעולם לא אמצא אותך כרגע השמש בעינייך הרגע הגיע, את רואה אני מרגיש שאת חיה בשבילי כשתקחי אותי כשתקחי אותי כשתקחי אותי כשתקחי אותי לשם אני מתחיל להילחץ ורק יודע שאת האחת שבשבילה אחזור הביתה אחזור הביתה להיות בלעדייך גורם לי להיחנק כי בייבי אני נושם אותך כרגע השמש בעינייך הרגע הגיע, את רואה כרגע, אין זמן טוב יותר אני מרגיש שאת חיה בשבילי כשתקחי אותי כשתקחי אותי כשתקחי אותי כשתקחי אותי לשם כרגע השמש בעינייך הרגע הגיע, את רואה כרגע, אין זמן טוב יותר אני מרגיש שאת חיה בשבילי אני מרגיש שמשהו מיוחד כאן אבל אני מרגיש שמשהו מיוחד אני מרגיש שמשהו מיוחד כאן אבל אני מרגיש שמשהו מיוחד איתך

Lex 1

New member
../images/Emo139.gif This Song - השיר הזה ../images/Emo139.gif

איפשהו בעולם מישהו עושה אהבה לצלילי השיר הזה עכשיו איפשהו בעולם מישהו עושה אהבה לצלילי השיר הזה איפשהו בכדור הארץ מישהו נוסע הביתה לצלילי השיר הזה עכשיו איפשהו בכדור הארץ מישהו נוסע הביתה לצלילי השיר הזה כרכי את רגלייך סביבי ותפיקי את המקסימום מהנסיעה הזאת ע"י כיבוי מחשבותייך חייב לאבד שליטה שחררי את האש שבנשמתך ואת תשוקותייך תני לי לדעת ואני אנסה בחורה, אני אנסה לשמח אותך אני לא אעצור עד יום מותי איפשהו בעיר הזאת להקת קאברים מנגנת את השיר הזה עכשיו איפשהו בעיר הזאת להקת קאברים מנגנת את השיר הזה כרכי את רגלייך סביבי ותפיקי את המקסימום מהנסיעה הזאת ע"י כיבוי מחשבותייך חייב לאבד שליטה שחררי את האש שבנשמתך ואת תשוקותייך תני לי לדעת ואני אנסה בחורה, אני אנסה לשמח אותך אני לא אעצור עד יום מותי כי אני חייב אותך אישה להשקיף מעליי יא, אני יכול להיות המישהו שלך לתת, לתת, לתת לתת לך מה שאת צריכה חייב לאבד שליטה שחררי את האש שבנשמתך ואת תשוקותייך תני לי לדעת ואני אנסה בחורה, אני אנסה לשמח אותך אני לא אעצור עד יום מותי

Lex 1

New member
../images/Emo139.gif Foolish - טפשי/שטותי ../images/Emo139.gif

לעולם לא חשבתי שהיא תזכור הדרך בה עזבתי את ליבה לא ידעתי שהיה לי הכל עד הרגע בו הפסדתי הכל אוסף את טעויותיי ונופל והיא לעולם לא תתאושש ולא יכולתי להתגבר ולא יכולתי לתקן ואני מנסה להיזכר מהיום שבו נפלתי היא הייתה שבורה על הרצפה גרמתי לה להתנפץ טפשי מצידי היה לחשוב שהיא לא תעזוב בדצמבר טפשי מצידי לתת לאומללות לתת לזה ליפול לחתיכות בסתיו נוסע בכביש ללא מוצא אין אפשרות לבצע פניית פרסה נוסע קרוב לריקנות, אבל אני אני לעולם לא אומר להתראות לעולם לא אומר, לעולם לא אומר, לעולם לא אומר, לעולם לא אומר ועכשיו אני רץ במעגלים מרגיש שאני משתגע ואני מנסה לרדת בכל מקום לפני שהיא עוזבת יורד בדרך הבודדה הזו מקווה לראותה שוב כי אני ממשיך לראות השתקפויות מבזיקים בכל מראה מנשק אותה כשאני לבד עושים אהבה עד הזריחה עכשיו כל לילה אני יודע לא יכול לחיות בלעדיה טפשי מצידי היה לחשוב שהיא לא תעזוב בדצמבר טפשי מצידי לתת לאומללות לתת לזה ליפול לחתיכות בסתיו נוסע בכביש ללא מוצא אין אפשרות לבצע פניית פרסה נוסע קרוב לריקנות, אבל אני אני לעולם לא אומר להתראות לעולם לא אומר, לעולם לא אומר, לעולם לא אומר, לעולם לא אומר נוסע בכביש ללא מוצא אין אפשרות לבצע פניית פרסה נוסע קרוב לריקנות, אבל אני אני לעולם לא אומר להתראות

Lex 1

New member
../images/Emo139.gif I Need a Woman - אני צריך אישה ../images/Emo139.gif

אני חפשתי אחר אהבה וחיבה אבל לא הייתה אף אחת שתיתן לי מהסוג הזה של תשומת הלב אני לבד, הוו אני לבד לא יכול להפסיק לחשוב שיש מישהי שמתעגעת מישהי שיכולה לאחוז בי ולספק אותי עד שאהיה עייף מנשיקותיה אני לבד, הוו אני לבד כשזה מגיע לחצות אני במיטתי לבד את כל מה שאני רוצה את כל מה שאני צריך קר בלילות אבל מחפש אחר החום, בייבי אני, אני צריך אישה לא כל אישה אלא אישה שצריכה אותי גם היי, אז מה לגבייך? שירים ברדיו הם רק נייר העתקה למה שאני מרגיש אחרי 5 כוסות קפה אני לבד, הוו אני לבד כשמגיעה הזריחה אני מתעורר לבד את כל מה שאני רוצה את כל מה שאני צריך המיטה הזאת בוערת ל-99 מעלות מתוקה אני, אני צריך אישה לא כל אישה אלא אישה שצריכה אותי גם היי, אז מה לגבייך? הוו תאמיני לי בייבי אני, אני צריך אישה לא כל אישה אלא אישה שצריכה אותי גם אני, אני צריך אישה לא כל אישה אלא אישה שצריכה אותי גם היי, אז מה לגבייך?

dairy milk

New member
Chills in the Evening - צמרמורות בערב

אני לא יודעת אם כולן מכירות את השיר הזה, אבל זה שיר מדהים מדהים מדהים שמקפליי עשו פעם עם להקת V, ואח'כ עשו לו ביצוע אקוסטי שיותר יפה מהגירסא הרגילה פי 10295023852093 - הנה לינק למי שלא מכירה - http://www.youtube.com/watch?v=WPgZBtVJVmg להיות איתך, זה כל מה שהייתי צריך ואני לא יודע למה, היית עיוורת מכדי לראות את זה.. עכשיו את לא כאן, ואני צריך אותך כאן הלילה. את יודעת שאני לא יכול לישון כי אני מפוחד, זה מרגיש כאילו אני נופל מהר בתוכי. ואת יודעת שאני מקווה שהלילה הזה יגמר, כי הצמרמורות בערב, הן פשוט לא נעלמות. לפעמים אני מרגיש כאילו, אני לא יכול להמשיך לחיות אין הרבה מה לקחת כשאתה היחיד שנותן עכשיו את לא כאן, ואני צריך אותך כאן הלילה. את יודעת שאני לא יכול לישון כי אני מפוחד, זה מרגיש כאילו אני נופל מהר בתוכי. ואת יודעת שאני מקווה שהלילה הזה יגמר, כי הצמרמורות בערב, הן פשוט לא נעלמות. ועכשיו אני צריך למצוא דרך, להפסיק את הכאב מלהתחזק ואני פשוט לא יכול להסביר את זה אני לא מבין, למה עזבת אותי כאן... את יודעת שאני לא יכול לישון כי אני מפוחד, זה מרגיש כאילו אני נופל מהר בתוכי. ואת יודעת שאני מקווה שהלילה הזה יגמר, כי הצמרמורות בערב, הן פשוט לא נעלמות. הן לא נעלמות... פשוט שיר מדהים

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifוואי מעולם לא שמעתי אותו ../images/Emo2.gif

בהחלר שיר ממש יפה

Lex 1

New member
../images/Emo188.gif The Way You Make Me Feel - הדרך בה את..

גורמת לי להרגיש
אני חושב שאתמול וכל הפעמים בהם ביליתי לבד צפתי בצעירים נשארים צעירים בזמן שכל הזמרים שרו על הדרך בה הרגשתי הימים כאן שוב מתי כל האורות נכבו מה הם מראים לי החוקים עדיין אותו הדבר זהו רק משחק אחר להגיד לך איך אני מרגיש למרות שזה נראה כ"כ נדיר אני תמיד הייתי שם אני לא יכול להפסיק לאהוב (?) את הדרך בה את גורמת להרגיש אני לא יכול להפסיק לאהוב את הדרך אני לא יכול להפסיק לאהוב את הדרך בה את גורמת להרגיש לקחתי קצת זמן לרשום מחדש את כל הדברים שאומר לך אני אשלח אותם בדואר ואם הכל ילך כראוי זה יקח יום או יומיים ביליתי כמה לילות נוספים בלנסות לשכוח את הדברים שהראיתי לך עד עכשיו העשן התפזר וכל הזמן בו פחדתי שזה יגמר כך למרות שזה אולי נראה טעות האור שלי תמיד דלוק למרות שזה נראה כ"כ נדיר אני תמיד הייתי שם אני לא יכול להפסיק לאהוב את הדרך בה את גורמת להרגיש אני לא יכול להפסיק לאהוב את הדרך אני לא יכול להפסיק לאהוב את הדרך בה את גורמת להרגיש תראי אותנו עכשיו תשאלי אותי איך זה נהיה כ"כ אני אגיד לך איך גורר את נעליי על הרצפה אבל אני לוקח את כולם ואני מוכן ללכת

Lex 1

New member
../images/Emo188.gif Don't Wake Me Up - אל תעירי אותי ../images/Emo188.gif

חולם, חולם, חולם חיה את חייך כמו שאתה רוצה להתראות, להתראות, להתראות לכל הביקרותיים והאויבים השמיים שלי הפכו לוניל כמו צמח מטפס מסוכר (?) ורק אם יכולת לשמוע את כל מה שאומר אל תעירי אותי, בייבי אני מאוהב ואני חולם כ"כ הרבה ואני לעולם לא רוצה להפסיק אל תעירי אותי אל תעירי אותי אני לא רוצה להפסיק אל תעירי אותי ותר, ותר, ותר זמן לנקות את נשמתך מישהו לאהוב, לאהוב, לאהוב שיער כמו אש, שקיעה, מנדרינה הלילות נהיים קרים יותר לא הופכים ליותר צעירים הפסקתי לנטור טינה* אני לא אראה יום שכולו אפור ומוערך יתר על המידה, בייבי אל תעירי אותי, בייבי אני מאוהב ואני חולם כ"כ הרבה ואני לעולם לא רוצה להפסיק אל תעירי אותי אל תעירי אותי אני לא רוצה להפסיק אל תעירי אותי ** chip on his shoulder זהו ביטוי שבו הכוונה היא לנטור טינה. אז הנחתי שאם הוא אומר Off my shoulder אולי הכוונה היא הפוכה. תקנו אותי אם אני טועה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאוקיי שמישהו יסביר לי מה נכון

יש שירים שהשורה הזו : "אני לא אראה יום שכולו אפור ומוערך יתר על המידה, בייבי" אומרת בעצם: "אני לא אזדקן ביום ואתה תהיה כולך אפור ומעל 80..." חחחחחחחח אז מה נכון? למה זה נשמע כאילו השני זה מה שהוא אומר... ובקשר ל "לא הופכים ליותר צעירים" במילים זה בעצם "לא מתבגרים" יענו not getting any older זה מה שכתוב.. ובגלל זה נראה לי מה שכתבתי למעלה...

למעלה