תחפרו :)

NoAmItA ChAn

New member
עצות..

1. את לא חייבת להתקלח כל יום, אבל פעם בשלושה ימים זה סוגשל מאסט XP 2. תביאי בגדי ים למקלחות #@!%?<!@#<?%@ 3. וכפכפים. 4. תביאי נעליים נוחות. 5. אם לא נוח לך ללבוש את המדים ישר עלייך, את מוזמנת להביא טייץ וגופייה מתחת (אני לא חשבתי על זה.). 6. תביאי מטען לפלאפון. 7. אל תתייאשי אם זה מייאש ומעייף! 8. בסוף יש, מה שנקרא, "שבירת דיסטנס", AKA המדריכים שלך שפיקדו עלייך הופכים לסחבקים מהשכונה 3: 9. את תירי ב-M16!! יואו, איך בא לי עוד פעם ;_; 10. תביאי בגדים חמים ללילה! #@%<?@#<? וזהו DDD: ואני אתגעגע מלא, ואת מוזמנת להתקשר מתי שיש לך פנאי XP

Rose131

New member
אהה, לא..

פשוט המכינה שלי צמודה לבסיס בשדה-בוקר... ואם את עדיין תוהה, את יכולה לשאול בפורום שביעיסטים או מתגייסים או משהו כזה..

STEMINEM

New member
חח נסחפו עם ה-"תחפרו" ../images/Emo184.gif

אבל הרבה זמן לא היה ככה חח

חח כן, ככה צריך להיותD: ../images/Emo223.gif

אתה לא מבין בכלל מה היה פעם... אוף עם 300 תגובות
אשכרה היו 3 אוף באותו עמוד. אבל קשה למצוא הוכחות בארכיון, הוא קורס.XD

NotFamous

New member
חחחחחחחחחחחחח וואי נכון ../images/Emo6.gif

היה מטורף, כל פעם שריעננתי את העמוד של הפורום היה לפחות עוד שתי הודעות חדשות, לרוב יותר. והיה לוקח לו שנים לעלות.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאמגש הצלחתי. 3>

טוב, אמנם הפרק של הבדלים בין המינים יצא לי רק עמוד אחד, אבל אני מניחה שלא יהיה לה אכפת. כל החלק התיאורטי[5 פרקים] יצא לי 10 עמודים בוורד, אז אני מניחה שזה בסדר^________^ עכשיו רק לתת לאמא לעבור על זה [איזה כיף שיש אמא פסיכולוגיתXDD למרות שזה סוציולוגיה היא עדיין מבינה בזה, בכ"ז~], להדפיס, ולהגישD: וללמוד לפסיכולוגיהT_T אני צריכה ללמוד את אריקסון שזה המון שלבים]: ולחזור על פרויד ופיאז'ה כי הם נורא מבלבליםT_T כאילו באמת, פיאז'ה זה אמנם קצר אבל הוא נורא מסובך;; ופרויד זה כיפי אבל אני רק צריכה לזכור את הגילאים של כל שלב~ [אבל אני זוכרת את השמות של כל השלבים, זה כבר משהוXD ... אוקי אני לא. -אנחה- עכשיו אני זוכרתD: *אחרי שבדקתי במחברת* 1. השלב האוראלי 2. השלב האנאלי 3. השלב הפאלי 4. שלב החיביון [שנקרא גם השלב ההומוסקסואלי...
] 5. השלב הג'נטלי~ עכשיו תסתכלו על זה ותגידו לי שזה לא הדבר הכי כיפי בעולםXD -שיעורי פרויד זה לגמרי שיעורי קראק-] אהמ. כן. אני בכלל לא בלחץ מהמבחן הזה. בכלל לא. בכלל. בכלל. לא. -מתה- אני לא רוצה מבחן מחר]: לא כיף לי.

אוקי, עטר, פעם ראשונה ../images/Emo223.gif

שלא הבנתי כלום ממה שרשמת.
!! כל השלבים האלה... על מה את מדברת?
עזבי אותיXD קיצר- בהצלחה!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifXDDDDD פסיכולוגיה~

חמשת שלבי ההתפתחות של פרויד כפרעליוD: זה כזה... לכל שלב יש אזור ארוגני שמתקשר אליו, והוא מביא לסיפוק מיני. בגלל זה תינוקות מגיעים לאורזמה מלינוק
ו... כזה, אם אתה לא פותר את התסביך של אחד השלבים אתה נכנס לקיבעון ונהיה בן אדם פסיכי עם בעיות בעתיד. D: אה כן, ופרויד טוען שכל הבנים מאוהבים באמא שלהם ומפחדים שיסרסו אותם, ושכל הבנות מאוהבות באבא שלהן ויש להן קנאת פין. D: ואם האמא מקרבת את הבן יותר מדיי או דוחה אותו, הוא יהפך להומו. .... משהו כזה לפחות. *צריכה לחזור שוב על החומר;;* אה, ותודה. D:

NoAmItA ChAn

New member
אחותי, שיהיה לך היום מלאמלאמלא בהצלחה!

אני מחזיקה לך אצבעות! את תצליחי, אני משוכנעת! 33333333333333333>

../images/Emo216.gifעשיתם לי חשק גם לבחור 10 אנשים

סקסיים
עוד מעט גם אני אחפור..ולא עשיתי את זה מלא זמן..

סופ"ש מלא פעילויות ב-../images/Emo43.gif אנשים

יש לכם שאלות בנושא רשלנות רפואית? ד``ר עו``ד אבי רובינשטיין ועו``ד שמואל יקירביץ` ישיבו על שאלות בנושא בפורום חוק ומשפט בין השעות 15:00-17:00. הוסיפו להם את שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=145&MessageId=138327051
Leffe - לרגעים אינטימיים מושלמים... Valentain's day בפתח ובירה Leffe מגיעה לחגיגה שכולה רומנטיקה בפורומים של תפוז אנשים. לאורך חודש פברואר תתקיים תחרות נודדת ב-5 פורומים תפוזיים, כאשר בכל שבוע תנדוד התחרות לפורום אחר. השבוע אנו מזמינים אתכם לספר בפורום בליינד דייט על הרגע האינטימי שחוויתם או שבא לכם לחוות ואולי תזכו בפרסים רומנטיים ומפנקים, מתנת בירה Leffe! http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3403
אילו משירי שושנה דמארי יככבו במצעד? ביום שני ה-08 בפברואר בין השעות 15:00-17:00 נערוך בשיתוף התכנית "ציפורי שיר" ברשת ג' מצעד שירי שושנה דמארי, לציון 4 שנים לפטירתה. אתם הצעתם לנו שירים נפלאים בנושא ועכשיו הגיע הזמן להצביע להם ולדאוג להכניס אותם למצעד. קדימה, ההצבעה נסגרת ביום א': http://www.tapuz.co.il/reshetgimel/
סופשבוע קריר בפתח ודף הבית הראשון מתייצב לשירותכם (ושירות ילדכם!) בואו ליהנות משלל פעילויות ומשחקים מהנים לילדים בקליק אחד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1903&MessageId=138407939
אופנה, אמנות, מוזיקה ועוד... הרבה יותר מיריד
"פליי בוטיק פסטיבל 2" חוזר הפעם לשנות את האווירה בלב תל אביב. האירוע נולד מתוך רצון לתת חשיפה למעצבים ייחודיים, לפריטים ואביזרים מקורים וחדשנים ללא פריטי יד שנייה או יבוא. באירוע יחכו לכם שלושים מעצבים ואמנים, מוזיקה חיה, ג'ם סשן, במה פתוחה, אבחון בשיטת ספטלר, אלכוהול, אוכל, משחקים, מוסיקה מדהימה וחוויה אמנותית! אז לאן להגיע? כל הפרטים מחכים לכם בקישור: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1842&MessageId=138395414

../images/Emo216.gif18 הכי סקסיים שיש../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif

ולא רק סקסיים. סתם מדהימים!! עד שהיה לי כוח לבחור..
זה לא לפי הסדר..אבל אחרי סינון ארוך, הנה התוצאה!! 1.אורלנדו בלום. למה?עקבתי אחרי השחקן הזה משר הטבעות הראשון ועד לגיל 16 בערך. תקופה יפה

../images/Emo216.gif2.../images/Emo99.gif

ג'ארד פאדלקי
למה? כי הוא עושה את על טבעי. לא ג'נסן!!!
בכלל..שחקן מעולה..מקווה שייצא ממנו יותר מסרטי אימה..

../images/Emo216.gif3.../images/Emo99.gif

ג'ייק גי'לנהול.. למה?בגלל דוני דארקו. הוא מהמם. זה לא הגיוני בכלל

למעלה