דוני דארקו ג'ייק. רק מהמם?.
B BehindClosedDoors New member 5/2/10 #215 דוני דארקו../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif ג'ייק. רק מהמם?.
R RockingLikeTheDead New member 4/2/10 #193 ../images/Emo216.gif4.../images/Emo99.gif טיילור קיטש. למה? אורות ליל שישי המדהימה..זה דבר ראשון הוא משחק עם יו ג'קמן באקס מן החדש בתור גאמביט..לשחק באקס מן זה כבר מעולה
../images/Emo216.gif4.../images/Emo99.gif טיילור קיטש. למה? אורות ליל שישי המדהימה..זה דבר ראשון הוא משחק עם יו ג'קמן באקס מן החדש בתור גאמביט..לשחק באקס מן זה כבר מעולה
N NoAmItA ChAn New member 5/2/10 #208 יווו, אני זוכרת שממש התלהבתי ממנו באקס-מן! הוא היה גמביט כזה שקסי ומושלם *__________*
W Wrath Within New member 6/2/10 #229 חחחח כה.../images/Emo11.gif הוא היה הדבר היחידי שהתלהבתי ממנו בסרט הזה.
S Super Pumpkin New member 5/2/10 #222 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הוא כזה מושלם באורות ליל שישי../images/Emo23.gif
R RockingLikeTheDead New member 4/2/10 #194 ../images/Emo216.gif5.../images/Emo99.gif רוברט דאוני פאקינג ג'וניור!!! למה? כי הוא מדהים ונעצר מיליון ואחת פעמים. הילד הכי רע שיש . אני חייבת לראות את שרלוק הולמס. ויש סרטי המשך לאיירון מן עוד שנייה
../images/Emo216.gif5.../images/Emo99.gif רוברט דאוני פאקינג ג'וניור!!! למה? כי הוא מדהים ונעצר מיליון ואחת פעמים. הילד הכי רע שיש . אני חייבת לראות את שרלוק הולמס. ויש סרטי המשך לאיירון מן עוד שנייה
R RockingLikeTheDead New member 4/2/10 #195 ../images/Emo216.gif6.../images/Emo99.gif איאן סומרהלדר למה? את בון אהבתי באבודים אבל הוא עוד היה ילד..ולא ממש התעמקתי. ואז הוא נהרג בעונה הררשונה אז בכלל הוא התבגר מדהים..והוא אכן אחד השווים ביותר והוא ממש נחמד ולשחק ערפד רשע ציני אפל ומאוהב?זה פשוט..אמ...עדי את יכולה להמשיך מפה
../images/Emo216.gif6.../images/Emo99.gif איאן סומרהלדר למה? את בון אהבתי באבודים אבל הוא עוד היה ילד..ולא ממש התעמקתי. ואז הוא נהרג בעונה הררשונה אז בכלל הוא התבגר מדהים..והוא אכן אחד השווים ביותר והוא ממש נחמד ולשחק ערפד רשע ציני אפל ומאוהב?זה פשוט..אמ...עדי את יכולה להמשיך מפה
N NoAmItA ChAn New member 5/2/10 #209 איפה הוא שיחק ערפד? O: ולהבא, בבקשה הקפידי עם ה- ים, כי יש כאן כאלה שלא ראו אבודים אבל מתכננים לראות! *רמזרמז*
איפה הוא שיחק ערפד? O: ולהבא, בבקשה הקפידי עם ה- ים, כי יש כאן כאלה שלא ראו אבודים אבל מתכננים לראות! *רמזרמז*
R RockingLikeTheDead New member 5/2/10 #212 ../images/Emo216.gifחחחח..זאת פשוט העונה הראשונה.. מי לא ראה? כנראה שאת.סורי.......
B BehindClosedDoors New member 5/2/10 #216 אני גם לא ראיתיXD ../images/Emo223.gif ומה אני אמשיך כבר? אמרת הכל
R RockingLikeTheDead New member 4/2/10 #196 ../images/Emo216.gif7.../images/Emo99.gif סיניסטר גייטס. או בשמו הפחות פלצני:בריאן אלווין ג'וניור. למה? הגיטריסט הכי סקסי שיש..כל הסקס אפיל שלו נשפך בבמה..אני חייבת הופעה שלהם...כשהם יחזרו עם דיסק לג'ימי
../images/Emo216.gif7.../images/Emo99.gif סיניסטר גייטס. או בשמו הפחות פלצני:בריאן אלווין ג'וניור. למה? הגיטריסט הכי סקסי שיש..כל הסקס אפיל שלו נשפך בבמה..אני חייבת הופעה שלהם...כשהם יחזרו עם דיסק לג'ימי
R RockingLikeTheDead New member 4/2/10 #197 ../images/Emo216.gif8.../images/Emo99.gif יואן מקגרוגר למה? מולן רוג' זה למה רוקסן..יור סונג
B BehindClosedDoors New member 5/2/10 #217 אף פעם לא ראיתי מולאן רוז' |חושב| ../images/Emo223.gif יש את זה הרבה ביס, אבל לא יצא לי לראות... אז כבר אז אני אוריד.
אף פעם לא ראיתי מולאן רוז' |חושב| ../images/Emo223.gif יש את זה הרבה ביס, אבל לא יצא לי לראות... אז כבר אז אני אוריד.
R RockingLikeTheDead New member 4/2/10 #198 ../images/Emo216.gif9.../images/Emo99.gif וילה ואלו למה? כי..זה וילה. והוא גורם לסיגריות להיות הדבר הכי סקסי שיש
../images/Emo216.gif9.../images/Emo99.gif וילה ואלו למה? כי..זה וילה. והוא גורם לסיגריות להיות הדבר הכי סקסי שיש
R RockingLikeTheDead New member 4/2/10 #199 ../images/Emo216.gif10.../images/Emo99.gif צ'אד מייקל מורי. למה? כי הוא לוקאס סקוט המתוק באחת הסדרות שאני הכי אוהבת..וחבל שהוא לא המשיך לעונה השביעית
../images/Emo216.gif10.../images/Emo99.gif צ'אד מייקל מורי. למה? כי הוא לוקאס סקוט המתוק באחת הסדרות שאני הכי אוהבת..וחבל שהוא לא המשיך לעונה השביעית
R RockingLikeTheDead New member 4/2/10 #200 ../images/Emo216.gif11.../images/Emo99.gif. אריק דיין. ושזה יהיה ברור..לא כמו משה דיין. אלא dane. למה? ד"ר מארק סלואן מהאנטומיה של גריי. מהפרקים הראשונים איתו התמכרתי. מודה באשמה
../images/Emo216.gif11.../images/Emo99.gif. אריק דיין. ושזה יהיה ברור..לא כמו משה דיין. אלא dane. למה? ד"ר מארק סלואן מהאנטומיה של גריי. מהפרקים הראשונים איתו התמכרתי. מודה באשמה
R RockingLikeTheDead New member 5/2/10 #201 ../images/Emo216.gif12.../images/Emo99.gif. סעמק שכחתי לשרשר נכון .. ג'ונתן רייס מאיירס! למה? הוא שיחק ב"שחקי אותה כמו בקהאם", "משימה בלתי אפשרית"-האחרון, והיה שווה יותר מטום קרוז, וכמובן "שושלת טיודור"
../images/Emo216.gif12.../images/Emo99.gif. סעמק שכחתי לשרשר נכון .. ג'ונתן רייס מאיירס! למה? הוא שיחק ב"שחקי אותה כמו בקהאם", "משימה בלתי אפשרית"-האחרון, והיה שווה יותר מטום קרוז, וכמובן "שושלת טיודור"
B BehindClosedDoors New member 5/2/10 #218 ואי, שחקי אותה כמו בקהאם ישןO: ../images/Emo223.gif אני זוכרת שראיתי ואמרתי איזה חתיך הוא, אבל לא חיפשתי עליו פרטים או תמונות.. בכלל לא ידעתי איך קוראים לוXD אבל כן, הוא חתיך.
ואי, שחקי אותה כמו בקהאם ישןO: ../images/Emo223.gif אני זוכרת שראיתי ואמרתי איזה חתיך הוא, אבל לא חיפשתי עליו פרטים או תמונות.. בכלל לא ידעתי איך קוראים לוXD אבל כן, הוא חתיך.
R RockingLikeTheDead New member 5/2/10 #202 ../images/Emo216.gif13.../images/Emo99.gif ראיין ריינולדס למה? יחצן המסיבות וסרטים כאלה מצחיקים. אבל אהבתי אותו בבלייד האחרון..ענק
../images/Emo216.gif13.../images/Emo99.gif ראיין ריינולדס למה? יחצן המסיבות וסרטים כאלה מצחיקים. אבל אהבתי אותו בבלייד האחרון..ענק
R RockingLikeTheDead New member 5/2/10 #203 ../images/Emo216.gif14.../images/Emo99.gif יו ג'קמן למה?למה לא??כל סרט שלו כמעט ראיתי..שיהיה מבוגר והכל. אבל הוא מדהים.
../images/Emo216.gif14.../images/Emo99.gif יו ג'קמן למה?למה לא??כל סרט שלו כמעט ראיתי..שיהיה מבוגר והכל. אבל הוא מדהים.