תחפרו :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifעוד בן אדם אחד, כי אני חייבת.

כי הוא לא נכנס לרשימה שלי [שכחתי ממנוT_T אני לא מאמינה ששכחתי ממנו!] וכי אף אחת אחרת לא שמה אותו. O: ג'רארד פאקינג באטלר
הפעם הראשונה שהכרתי אותו הייתה בפאנטום האופרה
ואחרי זה די שכחתי מקיומו, עד שבאייקון גיליתי שמקרינים סרט איתו- גיימר [מישהו ראה? אחלההההההה סרט הכי שבעולם! סרט מד"ב פשוט קטלני
] וכמובן שראיתי אותו. הוא גם יצא בקולנוע אח"כ נו~ ואז ראיתי אותו שוב ב"אמת המכוערת". D: סרט משעשע3> קיצר, אני כלכך צריכה לראות עוד סרטים שלו כי הבן אדם פשוט מדהים3> [אני עדיין לגמרילגמרי מאוהבת בתפקיד שלו בפאנטום האופרה*_* פשוט מושלם, לגמרי מושלם!3>] וכשהוא מדבר יש לו את הקול השני הכי סקסי בעולם3> [הראשון זה אלן ריקמן כמובן
] קיצר... כן. 3>

אוי, הוא נוראאאא חמוד!! ../images/Emo223.gif

אני מכירה אותו רק מהסרט 'האמת המכוערת', שממש אהבתי.

Super Pumpkin

New member
הוא סקסי ברמות עם המבטא הזה שלו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif הוא ג

ם משחק ב נ.ב אני אוהב אותך (PS I LOVE YOU) שנשמע כמו סרט קומדיה רומנטית כזאת אבל זה ממש לא סרט דיי עצוב. וגם ג'פרי דין מורגן (נראה שככה קוראים לו) האבא בעל טבעי משחק שמה.

NotFamous

New member
אני חייבת לציין,

שזה פשוט כיף לראות את האוף מוצף ככה ^^ האמ כן, אל תתנו לי להפריע בחייכם, המשיכו בעיסוקכם הנוכחי <:

Because Of May

New member
../images/Emo45.gifאפילו התקפל לי השרשור! ../images/Emo109.gif

כמה זמן עבר מאז שזה קרה, הא?
.

יום חמישי אולי אני אצל קאריני ת''אD: ../images/Emo223.gif

נעם? עטר? יש מצב לראותכן חמישי בערב/שישי בבוקר? ^^

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלא../images/Emo7.gif

אולי בחמישי אבל אני לא יודעת... פשוט חברה שלי באה לת"א כי היא צריכה לאפר אנשים ולצלם אותם לקורס איפור שלה והבטחתי לה שאני אצטלם ואני גם רוצה להסתובב איתה וכאלהO: ואין לי מושג מתי היא תחזור אבל סביר להניח מאוחר... ובשישי בבוקר המורה שלי לסוציו' עושה לנו שיעור השלמה]: אבל אם תבואי מוקדם ביום חמישי אין לי בעיה לבוא, אני מסיימת ב11:25~ וחברה שלי באה רק ב4~ או אם היא תלך מוקדם...

אם אני בטוח אבוא, זה יהיה רק בערב.. ../images/Emo223.gif

אני הרי מסיימת לעבוד רק ב4, מגיעה הביתה ב5. ואי, עכשיו כשחושבים על זה, זה נורא מסובך... X_X אולי עדיף לבוא שישי שבת וזהוXD טוב קארין, אני ממילא אדבר איתך מחר כבר.

Because Of May

New member
הלו הלו את מדברת פה עם ערסית מר"ג! ../images/Emo109.gif

שקלי מילים לפני שתשקלי שיניים!!!
.

חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo223.gif

יאלה יאלה, לנתניה יש יותר ניסיון, אז תירגעי עם הפה שלך לפני שאני אביא לך כאפה וירטואלית.
יא עוצרת בירוק.
אבל באמת לא הבנתי מה רצית.

Because Of May

New member
../images/Emo122.gif. ../images/Emo109.gif

שאני בר"ג, ואני מרחק של קו אוטובוס אחד/ חצי שעה מהסנטר ומממממש בא לי לקפוץ לשם ולקנות חולצה של מיוזי וזאת תהיה הזדמנות מעולה?

אהה חחחחח ../images/Emo223.gif

לא הבנתי
סתםXDD אבל לא נראה לי שאני אבוא בסוף.. בע, אני מרגישה ממש רע והדבר היחיד שבא לי זה בית. ומיטה. ושירים. וזהו. ~.~ ממש רציתי ללכת להופעה בסאבליים:( אבל אין לנו איך לחזור משם... >< וממילא אני עובדת היום ואחזור רק ב5 הביתה אז למי יש כוח לנסוע לת''א אחר כך?
קיצר, מבאס... לא נורא, נתראה כבר מתישהו~

NoAmItA ChAn

New member
אני לא יכולה TT;

בחמישי אני חייבת לחרוש למבחן במתמטיקה למחרת, ובשישי בבוקר אני לומדת T__T;

מי יצא לגדנ"ע? ../images/Emo189.gif

תגיבו עם עצות על מה להביא, מה לא להביא, מה לעשות ומה לא לעשות. וצאו לדרך. D: אני יוצאת בשבוע הבא. XD ד"א! מי הולך להקרנת הספיישלים של דוקטור הו בכוכב השמיני ביום שישי הבא? D:

A Kiss To Kill

New member
יאווווווווווווו גדנ"ע!../images/Emo99.gif../images/Emo230.gif

אל תביאי הרבה בגדים.. תהיה לך רק שעה ביום ללבוש אותם וחבל לסחוב את זה איתך. תביאי מצעים.. או שק שינה תללוי מה את רוצה.. וכרית! תביאי המממממממממממון אוכל, כאילו בכמווווווווויות! אצלנו האוכל היה הדבר הכי דוחה שקיים וחייתי על מנות חמות בערך.. ותביאי איתך איזה שתי ליטר מים כי את כל הזמן צריכה למלא את המיימיה מהברז.. וזה לא כיף >: ותביאי בקבוק קטן אם את רוצה אולי יאשרו לך להיות שם איתו ולא עם המיימיה-אם את נגעלת או משהו. ותבואי עם המון מצברוח ותקשיבי למפקדים, זה אחד ה-דברים!

למעלה