תחפרו :)

טיהי~ ../images/Emo223.gif

כמו שיש לבוש 'ספורט אלגנט' נראה לי אני המצאתי את ה'פריק אלגנט'XD כזה כיף לבוש קפוצ'ון של MCR ומגפיים3> או חולצה יפה ואז סקיני ונעלי גולגולתD: איזה כיף לחפור באוף שוב. *-*

לא באמת התכוונתי לזה שהמצאתי את זה ../images/Emo223.gif

וזה ממש יפה
וסקסי לבנים. *-*

חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo223.gif

I'm pulling these off!! אוי, רק עכשיו נזכרתי שעוד לא ראיתי את פרק 11 של יומני הערפד.
אני אראה. XD

אהה, והתכוונתי ../images/Emo223.gif

שסקיני ואולסטאר זה
לבנים.
אוף קאריני, אני מתגעגעת;;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאמא של העבודה הזאת בסוציו. ../images/Emo7.gif

נראה לי אני פשוט אשאר עם 4 יחידות מד"ח....... גם ככה יש לי את צרפתיתXD [סתם לא אני לא באמת הולכת לעשות את זה, נוXD אני אצליח לעשות את העבודה הזאת גם אם זה יגרום לי לדמם מהאוזניים ומהאצבעות!] אבל אוף. ;; לא הבנתי מה המורה שלי בכלל רוצהההההה שאני אכתוב. היא נורא לא ברורה]: בינתיים יש לי את ה3 פרקים הראשונים שהגשתי לה עוד לפני חנוכה והיא עוד לא קראה- הבדלים בין המינים, מרכיבי עמדה, וצבא. ועכשיו אני צריכה לכתוב [אני חושבת שזה מה שאני צריכה לכתוב, לא הבנתי ממנה._."] על מוטיבציה, ועל הבדלים בין המינים בתוך הצבא. אבל אין לי מספיק חומררר$@$^%# כוסאמאשלזה. טוב מחר אני אלך לבית אריאלה בתקווה שאמצא משהו ואצליח לכתוב עמוד-שניים על כל דבר... ועכשיו צריך לעשות את השאלון;; טוב כבר יש לי 9 שאלות צריך רק עוד אחת~ ומקס' היא תתקן. אבל $#$^%#%^%$# חשבתי שהנושא יהיה כלכך קל וכיפי ושיהיה לי המווווווון חומר כי זה נושא כלכך טריוויאלי$@#$^% אבל לאאאאא, למה שמישהו יטרח לבדוק את זה בכללללל ולעשות לי את החיים קליםT______T [למי שתהה- הנושא שלי הוא "הקשר בין מין לבין עמדתו כלפי הגיוס לצה"ל". לא יודעת מה חשבתי לעצמי כשהחלטתי לקחת את הנושא הזהX_X נושא מטומטם כלכך! ;; גם אין בכלל הבדל, פפט. טוב. נמאס לי. -הולכת לקבור את עצמי-

../images/Emo201.gif ../images/Emo223.gif

שיהיה בהצלחה~ אין לי איך לעזור לך, כי 1- לא למדתי סוציו, 2- סיימתי ביצפר אז אני לא מתכוונת לנסות לעזור לך.
אני יכולה רק לעודד. הידד! את יכולה לעשות את זה! D: [נו, אני רעבה ולאמא לוקח מלא זמן להכין לי צ'יפס;;
לפחות יש לי קולה שמנחמת אותי!! משוש חיי.]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה מותק../images/Emo24.gif

XDDDDDDD זה בסדר זה בערך איך שאני מתנהגת לאנשים שמתלוננים על מתמטיקה או היסטוריה.
[או אנגלית, אבל אנגלית דווקא די חיבבתיXD] וזה בסדר, יהיה טוב. סיימתי את השאלות ו~אפילו~ הצלחתי לעשות טבלה בוורדXDDD יצאה עקומה תחת אבל לא נורא~ נגיש למורה ומקס' היא תתקן. ויש לי חצי עמוד [בקושי, נו, זה רק הגדרות מספר פסיכולוגיה רנדומלי שהיה לאמא שלי בביתXDDD] על מוטיבציה שאני צריכה למצוא עוד חומר ולעבות את זה, וחצי עמוד שכתבתי על הבדלים בין המינים בצבא שהכנסתי אותו לפרק על צבא אבל אני אנסה לעשות מזה פרק שלם... קיצר מצפה לי המון עבודה מחר. שלא לדבר על זה שאני צריכה ללמוד את ארקיסון מחר למבחן בפסיכו' שיש לי ביום חמישי [העבודה היא גם ליום חמישי] ואני רוצה לחזור על פרויד כי אני לא זוכרת בדיוק את השמות של השלבים שלו וזה... אה ושלא לדבר על זה שאני צריכה גם להגיש עבודה בצרפתית ששכחתי ממנה לחלוטין והתעלמתי ממנה בנונשלנטיות בגלל העבודה בסוציו'. >>; אבל לא נורא המורה לצרפתית יותר חמודה, אני בטוחה שהיא תבין~ וכבר יש לי רעיון לעבודה אז אני אוכל לעבוד על זה בסופ"ש^^ ברגע שאגיש את העבודה בסוציו' יהיה לי זמן לחשוב על דברים אחרים^.^

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אני חושבת שדווקא כן יש הבדלים

אבל בשנים האחרונות זה ירד מהפרק לדעתי, פעם זה היה יותר קיצוני
בהצלחה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifטוב, את זה אני אגלה אחרי שאני אעביר את

השאלון בשכבה ואוציא משם את התוצאות.
ותודה

NotFamous

New member
לצערי אני לא יכולה לעזור לך,

אבל בהצלחה!
גוו עטר, גוו עטר~

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo41.gifמי האנשים הכי סקסיים לדעתכן?../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif

סתם כי אני תוהה. וכי משעמם לי. וכי בא לי לחפור לכן.
אז... תעשו כאן רשימה של בין 10 ל20[המקסימום] אנשים[גברים או נשים, לא אכפת לי. אתן יכולות גם וגם.
] הכי סקסיים/מגניבים/סתם אנשים שאתן אובססיביות אליהם כרגע. תפרטו קצת על כל אחד, ז"א מה הוא עושה, לאלה שיתענינו~ [נו, אני יודעת שכשאני רואה מישהו ממשממש סקסי אני רוצה לדעת עליו פרטים, ז"א מאיפה הוא/באיזה להקה הוא נמצא אם הוא בלהקה/באיזה סרטים או סדרות הוא שיחק אם הוא שחקן, דברים כאלה~] אתן יכולות להעלות עד 5 תמונות לכל אחד. עדיף פחותXD [החוק הזה נקבע בעיקר בשביל עצמי, כי אם אני אתחיל להעלות לפה תמונות של כולם...... הפורום יקרוס. XD] אז... יאללה, תהנו. XD *בכלל לא משועממת ובכלל לא עושה דברים חסרי פואנטה שיגרמו לכולן לצעוק עלי שאני מספימה את הפורוםXD*

להלן רשימה קצרה ../images/Emo223.gif

כי אין לי כוח לחשוב יותר מדי. ~זה לא לפי הסדר, כמובן~ Gerard Way Frank Iero Ian Somerhalder Jake Gyllenhaal , נסיך שלי
Ville Valo !!!!!! Jared Leto M. Shadows Jensen Ackles Matt Tuck Ashton Kutcher וזהו כרגע ממה שאני זוכרת~

אהה, ../images/Emo223.gif

האמת שהייתי בטלפון באמצע הרשימה אז לא קראתי מה שרשמת על נשים גם
נו, אין לי כוח. XD

למעלה