../images/Emo121.gifאמא של העבודה הזאת בסוציו. ../images/Emo7.gif
נראה לי אני פשוט אשאר עם 4 יחידות מד"ח....... גם ככה יש לי את צרפתיתXD [סתם לא אני לא באמת הולכת לעשות את זה, נוXD אני אצליח לעשות את העבודה הזאת גם אם זה יגרום לי לדמם מהאוזניים ומהאצבעות!] אבל אוף. ;; לא הבנתי מה המורה שלי בכלל רוצהההההה שאני אכתוב. היא נורא לא ברורה]: בינתיים יש לי את ה3 פרקים הראשונים שהגשתי לה עוד לפני חנוכה והיא עוד לא קראה- הבדלים בין המינים, מרכיבי עמדה, וצבא. ועכשיו אני צריכה לכתוב [אני חושבת שזה מה שאני צריכה לכתוב, לא הבנתי ממנה._."] על מוטיבציה, ועל הבדלים בין המינים בתוך הצבא. אבל אין לי מספיק חומררר$@$^%# כוסאמאשלזה. טוב מחר אני אלך לבית אריאלה בתקווה שאמצא משהו ואצליח לכתוב עמוד-שניים על כל דבר... ועכשיו צריך לעשות את השאלון;; טוב כבר יש לי 9 שאלות צריך רק עוד אחת~ ומקס' היא תתקן. אבל $#$^%#%^%$# חשבתי שהנושא יהיה כלכך קל וכיפי ושיהיה לי המווווווון חומר כי זה נושא כלכך טריוויאלי$@#$^% אבל לאאאאא, למה שמישהו יטרח לבדוק את זה בכללללל ולעשות לי את החיים קליםT______T [למי שתהה- הנושא שלי הוא "הקשר בין מין לבין עמדתו כלפי הגיוס לצה"ל". לא יודעת מה חשבתי לעצמי כשהחלטתי לקחת את הנושא הזהX_X נושא מטומטם כלכך! ;; גם אין בכלל הבדל, פפט. טוב. נמאס לי. -הולכת לקבור את עצמי-