תחפרו :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifטוב, שלי. ../images/Emo88.gif

זה הולך להיות מאוד, אבל מאוווווווד ארוך. טוב, כיוון שאני אוהבת אנשים מכל מני ארצות שונות בעולם, אני אחלק את זה לארצות. זה הולך להיות מסובך ועקום ומאוד מפורט ומאוד, אבל מאווווווד חופר. אז בבקשה אל תגיבו לי עד שאני מסיימת. [וכן, יש לי בדיוק 20.
אני... אשתדל לקצר. נראה לי אני אשים רק תמונה אחת של כל אחד כי זה הולך להיות חופר גם ככה
]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאנגליה. 3>

לכאן אשרשר את האנשים הכי סקסיים בבריטניה.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאלן ריקמן. ../images/Emo23.gif

אחח... אלן, אלן, אלן.
אלן ריקמן, שעוד קצת פחות מ3 שבועות יהיה בן 64[
זקן שליייי3333>], הוא שחקן בריטי מוערך למדיי, שמוכר בעיקר [לצערי, ולא בצדק לדעתי] בתור התפקידים הרעים בסרטים. התפקידים הכי מוכרים שלו: פרופסור סוורוס סנייפ מסדרת סרטי הארי פוטר, השופט טרפין מ"סוויני טוד", המטאטרון[קול האלוהים] מ"דוגמה", השריף ב"רובין הוד", ועוד המון המון המון המון המווווווון תפקידים.
כמו כן הוא הולך לדובב את הזחל בסרטו החדש של טים ברטון, "אליס בארץ הפלאות", שהולך לצאת במרץ.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהלנה בונהם קרטר../images/Emo23.gif

האישה הכי מושלמת בעולם בערך
שחקנית בריטית מפורסמת, והיא גם בת זוגתו של הבמאי טים ברטון, ויש להם שני ילדים- בילי ונל. D: גם היא, כמו אלן, מוכרת בעיקר בתור הרעה בסרטים. אבל זה ממש לא נכון.
התפקידים הכי מוכרים שלה: בלאטריקס לסטריינג' מסדרת סרטי הארי פוטר, גברת לאבט מ"סוויני טוד", מרלה סינגר מ"מועדון קרב", אמילי מ"חתונת רפאים" ועוד ועוד. כמו כן היא הולכת לשחק את מלכת הלבבות בסרטו החדש של טים ברטון, "אליס בארץ הפלאות", שיוצא במרץ. D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifדייויד טאננט. ../images/Emo23.gif

עוד שחקן בריטי. D: אמ, האמת שלצערי ראיתי אותו בינתיים רק בתפקיד הכי הכי הכי מוכר שלו- הדוקטור העשירי מהסדרה המושלמת[
] דוקטור הו.
ובתפקיד קטן שהיה לו בסרט הרביעי של הארי פוטר בתור ברטי קראוץ' ג'וניור. אבל הבן אדם הזה מושלם לחלוטין

אשכרה הפרדה את עושה?../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

עלק 'האנשים מבריטניה' 'הבנות מיפן'
גייל.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifג'וני דפ. ../images/Emo23.gif

אני לא באמת צריכה לפרט נכון? *_* השחקן הכי מדהים שקיים בעולם הזה בערך.
התפקידים הכי מוכרים שלו הם: קפטן ג'ק ספארו משודדי הקאריביים, ווילי וונקה מ"צ'ארלי בממלכת השוקולד", סוויני טוד מ"סוויני טוד"[
], אדוארד מהמספריים של אדוארד.... ועוד ועוד ועוד- זה באמת יכול לקחת יום שלם.
הוא הולך כמובן לשחק את הכובען המטורף בסרטו החדש של טים ברטון, "אליס בארץ הפלאות" שהולך לצאת במרץ. D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifגייל הארולד.../images/Emo23.gif

שחקן אמריקאי מדהים3> למען האמת, אני ראיתי אותו רק בתפקיד אחד- בריאן קיני מהכי גאים שיש...
אבל אני מאוהבת בו לחלוטין
ולפי מה שאני יודעת הוא גם משחק בעקרות בית נואשות, אבל אל תשאלו אותי את מי כי אני לא יודעתXD אה והוא גם הופיע בפרק אחד של האנטומיה של גריי, בתור נאו נאצי.
ראיתי רק את הסצנה שהוא מופיע בה ביוטיוב, לא ראיתי את כל הפרקXD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifג'ון בארומן. ../images/Emo23.gif

שחקן מדהים
[יואו מה יש לי פתאום משחקנים כלכך הרבה?!
] בעיקרון התפקיד הכי מוכר שלו הוא דווקא מסדרות בריטיות- קפטן ג'אק הארקנס מדוקטור הו/טורצ'ווד.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifג'רארד וואי. ../images/Emo23.gif

זמר אנונימי מלהקה מאוד לא מוכרת.
[אתן קולטות שברשימה הראשונה שלי אשכרה שכחתי אותו?! אוי ואבוי לי.
אז העפתי את אורלנדו בלום והכנסתי אותו במקום, הוא הרבה יותר שווהXD]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifרנדי האריסון. ../images/Emo23.gif

שחקן מוכשר. 3> [נו באמתתתתתת מה קורה לי עם שחקנים עכשיו?XD] התפקיד הכי מוכר שלו זה ג'סטין טיילור מהכי גאים שיש. D: וראיתי אותו בעוד סרט שהיה קצת פוינטלס[אבל מגניב~] והתפקיד שלו שם היה די קטן, ושכחתי איך קוראים לו. [באנג באנג יו'ר דאד?] ולצערי הוא לא השתתף בהרבה דברים. אבל הוא מתוק. 3> [והומו מוצהרXD]

למעלה