תחפרו :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifיו פיניקס. ../images/Emo23.gif

[לשעבר] הגיטריסט של סינמה ביזאר. אין לי כוח לפרט כי פשוט כואב לי כלכך כל פעם שאני חושבת עליהם. T______T *אבל טוטאלי* טוב טוב, כן. אני צריכה להרגע. ;; אז... כן. אחד האנשים הכי סקסיים בעולם

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifג'אק שטרייפי. ../images/Emo23.gif

[לשעבר] הסולן של סינמה ביזאר...

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifביל קאוליץ. ../images/Emo23.gif

כן כן, אני יודעת מה אתן חושבות. לא אכפת לי.
הסולן של טוקיו הוטל. [שקט, שקט. אני אוהבת אותם.
] [אגב, התמונה היא מההופעה שלהם בארץ~ אני צילמתי בעצמיD:]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמיאבי אישיהארה. ../images/Emo23.gif

הזמר הכי אהוב עלי בעולם כולו בערך.
המלצתי עליו כבר פעמיים פה, אני חושבת שחוץ מנעם אף אחת לא התחברה.
לא נורא. LOL אגב, הוא נשוי לזמרת פופ יפנית בשם מלודי, ויש להם בת בשם לאבלי מיאבי אישיהארה. 3> אה והוא חצי קוריאני. D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifגאקט. ../images/Emo23.gif

זמר יפני. D: אני חייבת לציין שאני בקושי שומעת אותו;; ז"א יש לו כמה שירים שאני ממשממשממשממש אוהבת, אבל עד לאחרונה בכלל לא שמעתי אלבומים שלמים שלוXD לא יודעת איך זה קרה. T_T ועכשיו כשהורדתי אלבום שלם שלו שמעתי אותו רק פעם אחת, וממש נהניתי אבל לא יצא לי לשמוע אותו שובT_T אבל לא משנה. הוא עדיין אחד האנשים הכי סקסיים בעולם בערך.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifקוריאה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

טוב, אני חייבת לציין שפה היה לי הכי קשה. ;; כי בתאכלס, הייתי יכולה להגיע ל-30 בקלות אם הייתי לוקחת ~רק~ אנשים מקוריאה. כי יש 12 מסופר ג'וניור[נו, בלי האנקיונג כי הוא סיני
], ואת ה-5 של דבסק, ועוד 6 של ביסט... זה כבר 23. ויש עוד אנשים רנדומלים ממש חמודיםXD וקצת שייני וזה... קיצר, כן. אז באמת שניסיתי לצמצם.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifקים היצ'ול. ../images/Emo23.gif

טוב, אם מישהי עדיין לא שמה לב שאני אובססיבית לבן אדם הזה, היא ממש אבל ממש עיוורת.
הוא אחד מחברי הלהקה הקוריאנית המושלמת סופר ג'וניור3> הוא כל כך מושלם, ומתוק, ויפה, וחמוד, ומוכשר, ואני אוהבת אותו לחלוטין
והוא כלכך סקסי גם בתור נקבה, זה מטורף3> אוף הוא פשוט סקסי בכל צורה. לא משנה באיזה צורה השיער שלו, או איך הוא לבוש- הוא תמיד יהיה יפה. 3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifצ'וי שיוון. ../images/Emo23.gif

גם הוא מסופר ג'וניור.
די, הבן אדם הזה פשוט כל כך סקסי... 3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלי סונגמין. ../images/Emo23.gif

גם הוא [אלא מה] מסופר ג'וניור.
הוא פשוט כזה... חמוד... ויפה... ויש לו חיוך מתוק. 3> הוא נחשב לחבר החמוד בלהקהD< ובצדק. 3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאונהיוק. ../images/Emo23.gif

[השם האמיתי שלו זה לי היוקג'א~ Lee Hyukjae] הקופיף של סופר ג'וניור.
טוב, אז בעיקרון הוא לא הכי אהוב עלי מבחינת מראה, אבל בשבועות האחרונים אני ממש ממש אובססיבית אליו3> הוא הראפר הכי טוב בלהקה [לדעתי לפחות], הוא יכול לדבר כלכך מהררררר שזה מטורף3> הוא כזה מתוק ופדחן ופשוש
בעיקרון הוא נחשב ל"פלייבוי" של הלהקה, אבל לדעתי זה בולשיט
הוא הודה [בערךXD] שהוא היה מאוהב בדונגהא פעם
בכלל, אונהא זה שלמות.
[התמונה לא משהו, גם כי הוא לא באמת ~כזה~ יפה (אבל הוא יפה! שלא תבינו אותי לא נכון!) וגם כי אין לי הרבה תמונות שלו לבד על המחשב ואין לי כוח לחפשXD]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifקים ג'אג'ונג. ../images/Emo23.gif

מהלהקה הקוריאנית דונג באנג שין קי.
האמת אין לי פרטים ספציפיים עליו כי עוד לא חפרתי מספיק על הלהקהT_T אני מנסה אבל כל פעם יש משהו אחר שמסיח את דעתיXD אבל הוא כזה פשוש יואו הוא כזה מוכשר ומתוק ואני אוהבת אותו.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifסין. 33333>

-שרשור נכון הפעםXD- יאו יש להם אוכל כלכך מושלם*_* *ממש רוצה נודלס עכשיו;; אוף נוXD* אגב, זה הארץ האחרונה. סוףסוף. D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהאן גנג. ../images/Emo23.gif

שמוכר יותר בשם הקוריאני שלו, האנקיונג. D: הוא אמנם חלק מלהקה קוריאנית [סופר ג'וניור], אבל הוא סיני במקור. אז הוא מסין.
טוב, אז הוא פשוט יצור מתוק.
הוא שר טוב ורוקד מ-ד-ה-י-ם! הוא יודע בלט ואמנויות לחימהD: ולמרות שהוא תמיד עושה את עצמו לא מבין, הוא יודע קוריאנית דווקא ממש ממש טובXD אנגלית קצת פחותLOL ותמיד כשהוא מקלל או אומר מילה לא יפה הוא מאשים את היצ'ול בזה שהוא לימד אותוXDDDD כפרעליו3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהנרי לאו. ../images/Emo23.gif

מהסאבגרופ של סופר ג'וניור- סופר ג'וניור M[מנדרין=סינית]. חוץ מהעובדה שהוא זמר טוב ורקדן טוב, הוא גם כנר
*אובססיה לאנשים שמנגנים על כלים קלאסיים, ובעיקר פסנתר[לאקשור] וכינור$#%^&^%
* הוא גם מנגן את הסולו כינור בשיר של סופר ג'וניור, Don't don, ואת כל הקטעי כינור בשירים של סופר ג'וניור M. וגם דברים אחרים לא קשורים שהוא מנגן סולו~
ובכלל, הוא יצור קטן ומתוק ופשוש שגונב להאנקיונג את התחתונים ולובש אותם בעצמו.
ומחפש פוסטרים של עצמו בחנויות פוסטרים בסין...
GO FIG.

Hadar way

New member
הוווו

1. ג'רארד, באמת צריך להסביר? חוץ מזה שאני אובססיבית לבנאדם ומסוגלת לבהות בו שעות 2. ג'וני דפ, אחד האנשים היותר סקסים שהעולם ידע והשחקן המועדף עלי 3.אשטון קוצ'ר גם אחד האנשים היותר סקסים מצחיק, מטומטם וכו' 4.כל שאר MCR אני אובססיבית והם מגניבים והם סקסים מאוד ולא באמת צריך להסביר >< 5.אלן פייג' "הזאתי מג'ונו", היא מגניבה 6.אלכסנדר מקווין, מוכשר ברמות מדהימות, מעצב אופנה
7.סיסטם, אני לא יודעת את השמות שלהם אבל הם הלהקה השניה אצלי אז יאפ... 8.Amy lee הסולנית של אוונסנס 9. דיוויד טננט דוקטור הו עונות 2-4 ו3 הספיישלים בין 4 ל5 ה-דוקטור 10. יוני בלוך, הוא מוזיקאי טוב :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifסין. 3333>

יאו יש להם אוכל כלכך מושלם*_* *ממש רוצה נודלס עכשיו;; אוף נוXD*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאופס שירשור לא נכון. ]:

ידעתי שהשרשור ידפק בסופו של דבר>>;

Wrath Within

New member
טוב, לי יש רק שני סקסיים כרגע :]../images/Emo11.gif

האחד: כמובן, ג'וני דפ. ומאחר וכולנו יודעות איך הוא נראה אין צורך שאוסיף קובץ XD והשני-- מאט לאנטר (matt lanter) = תמונה שהתפרסם רק לא מזמן בזכות התפקיד שלו בסדרה הדביקה 90210 והוא ממש אבל ממש ממש ממש חתיך. (רגע של פקאציות?) וגלרייה.

למעלה