It's Fridat I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
חחח כי לא זכרתי שג'ניפר מופיעה בה../images/Emo122.gif

זה מלפני שנתיים ואז לא הכרתי את שוגרלנד
צרבתי את ההופעה לדיסק ולא ראיתי אותה הרבה זמן. אם דרורית הייתה אומרת מההתחלה שהשיר היה מהג'איינטס ריבה הייתי יודעת שיש לי את זה
ואגב זה מזה לא דרור
זה סו דרורית|הא|

Guncrazy

New member
השיר שג'ניפר שרה זה ההוא שהיא רוצחת את הזונה

ואת זה שסיפר לאח? אם כן אני מתה על השיר הזה למרות שהקליפ שלו הזוי וריבה ממש מפחידה בו
אגב ההופעה של טרישה הייתה מעולה אפילו ריבה הזילה דמעות כאילו היא חתכה 7 קילו בצל האמת מסכימה שהערב היה ממש מוצלח למרות שההופעה של וינונה הייתה מטרידה. מצד שני היא מטרידה בעצמה.

חחחח רוצחת את הזונה

עלק הזילה דמעה. בכתה מרוב שעמום אני לא מבינה מה מוצאים בהופעה הזאת. כאילו רציני. אני שונאת הופעות אוברייטדיות וזאת הייתה האמ-אמא של ההופעות האוברייטדיות. שום רגש שום כלום וטוב שהיא גם לא בחרה את אחד השירים הכי גרועים של ריבה. למרות העוויתים שלה אני מעדיפה את ההופעה של ג'ניפר פי אלף על פני ההופעה של טרישה. לפחות ג'ניפר העבירה רגש בשיר שלה. היא פרפורמרית מעולה וגם בחירת השיר שלה היא מעולה. אחת ההופעות הטובות של הערב אם לא הכי טובה!

Guncrazy

New member
נו מה את רוצה היא הזדיינה עם חצי עיירה

היא זונה! ואת מה זה מגזימה. ההופעה של טרישה הייתה ממש ממש טובה

Guncrazy

New member
בטח שכן!

את פשוט לא אוהבת אותה אבל היא הייתה מעולה ומרגשת

מה מרגש בה? זה שכמה אנשים בכו?

זה הופך הופעה למרגשת? ריבה בכתה בגלל שזה שיר שנכתב על הלהקה שלה שנהרגו בהתרסקות מטוס או משהו כזה. ההופעה עצמה היא מונוטונית יבשה וחסרת חיים. היא נראתה כמו שיבוט של עצמה ועמדה שם כאילו היא מופיעה בטקס חנוכה בבית ספר יסודי. עזבי אותך שטויות אני אומרת לך ההופעה הזאת לגמריי אוברייטד

Guncrazy

New member
אויש נו

זה מה זה לא ככה. נכון שהשיר עצמו מרגש בפני עצמו וכנראה פגע לריבה בנקודה רגישה בגלל זה היא בכתה אבל ההופעה עצמה הייתה מרגשת. היא לקחה שיר טעון רגשית וההופעה הייתה בהתאם. באותה מידה את יכולה לשאול מה היה טוב בהופעה של ליאן? רק בגלל שגם היא רבה עם אבא שלה זה הופך את ההופעה לטובה? כל אחת מהן לקחה שיר שהיא התחברה אליו והתוצאה הייתה בהתאם. אני חושבת שההופעה הייתה מעולה וזה שהיא לא "בלט אאוט" כמה תווים בלתי נשכחים לא הופכת את ההופעה למונוטונית ומשעממת. אני כנראה אוהבת ווניל ואני אוהבת שוקולד אין הרבה מה להתווכח על זה. לא אהבת זה בסדר. אני לא אתלה אותך. לפחות לא בנתיים..

את לא באמת השוות אותה לליאן עכשיו../images/Emo46.gif

שירלי אני אוריד לך כאפה. ליאן יכולה לשיר את שיר הנושא של המומינים ולעשות אותו בצורה מרגש יותר מההופעה הזאת של טרישה. ליאן בחרה שיר שהתאים לה והיא התחברה אליו, טרישה סתם בחרה שיר "מרגש" אבל איך החלטת שהיא התחברה אליו? עד כמה שידוע לי הלהקה שלה לא נהרגה בהתרסקות מטוס. היא סתם עשתה פרצוף עצוב ושרה את כל שיר בוואן קי פלאט ומשעמם. וזה שאני אוהבת שוקולד לא יהפוך את ההופעה הזאת לטובה. תנקו את האוזניים שלכן

חחח לא התכוונתי לזה

כאילו, אני לא חושבת שהביאו להן רשימה כתובה של שירים שאפשר לבחור מהם וכל אחת בחרה שיר. אבל בטח לא הכריחו אותן לשיר שיר שהם לא רוצות. ואאל"ט ליאן אמרה בראיון פעם שהיא בחרה את השיר TGMINK בגלל שזה אחד השירים האהובים עליה של ריבה והיא מתחברת למילים. אז ככה ששיערתי לעצמי שהן בחרו לעצמן מה הן רוצות לשיר.

West Doll

New member
אתן לא באמת עושות פה דיוני משמש../images/Emo122.gif

דבר שכזה לא יקום ולא יהיה בפורום שלי
לא משמשים ולא טרשים
אבל שוקולד מותר. גמני אוהבת שוקולד ;;

LeAnnDylan

Well-known member
somehow i feel mocked

שיר חרישה של קרי- Sometimes You Leave, Get Out Of This Town, So Small
שיר חרישה לא של קרי- Claire Richards -Superstar Sugarland - Irreplaceable (וגם הגרסה עם ביונסה) Sugarland & Little Big Town & Jack Owen - Life In A Northern Town Julianne Hough - My Hallelujah Song Julianne Hough - Hello The Latch - Miracle LeAnn Rimes - Sittin On Top Of The World LeAnn Rimes - One Of These Days LeAnn Rimes - I Believe In You Sara Evans - Four-Thirty Sara Evans - Fool, I'm A Woman Sara Evans & Maroon 5 - This Love
אלבום ישן שעשה קאמבק- LeAnn Rimes - I Need You, H & Claire - Another You Another Me
אלבום חדש שגילתם- Julianne Hough - Julianne Hough, Rhonda Vincent - Good Thing Going
ציטוט השבוע שלכם- לחטוא זה אנושי אך התחושה היא אלוהית
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הנעלמים
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- האנטומיה של גריי והעשב של השכן. ואם הסוף של על טבעי לא היה כזה
אז גם זה
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- פאקינג כבשן
משהו טוב שאכלתם השבוע- מילקי אוורירי
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- היה איזה קליפ של שוגרלנד והם דיברו על אוכל שהם אוהבים אז קריסטיאן אמר שהוא אוהב פיצה ושהוא הוא לא יודע למה אבל משהו בריח משגע אותו ואז ג'ניפר מסבירה לא שמחקרים הוכיחו ש-Men respond to the smell of pizza, women respond to the smell of cucumber... yeah.. maybe because it's fresh-clean-smeling ואז קריסטיאן נסחף לפנטזיות על אישה שמריחה כמו פיצה... ראית דרורית, את לא צריכה לעשות הרבה כדי לכבוש את ליבו... תמצאי עבודה בפיצריה^^ למרות שמה שאותי שיעשע זה איך שג'ניפר אמרה שנשים מגיבות לריח של מלפפון
אני בטוחה שלנשים כמו רעות או דרוריות הריח הזה לא עושה כלום |מגלגל|
איש השבוע שלכם בפורום- רווית
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ליאני
מסר לאומה- תשבו במזגן ואל תצאו מהבית
תמונת השבוע שלכם- בעלי
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 5
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MeItOsH

New member
Sara Evans & Maroon 5 - This Love

נשמע מעניין הלכתי ליוטיוב לבדוק

LeAnnDylan