It's Fridat I'm In Love

MeItOsH

New member
אכן../images/Emo99.gif

+ הקרוסרודס של ליאן וג'וס סטון מדהים!!!!!
ומשום מה ג'וס מזכירה לי את ג'ניס ג'ופלין.. אבל גאאדד
הן מדהימות ביחד

LeAnnDylan

Well-known member
אמג חופשי../images/Emo99.gif נכון סאמרטיים מושלם?../images/Emo99.gif

LeAnnDylan

Well-known member
הלהקה שלו../images/Emo3.gif

הוא החליט שבא לו להיות זמר רוק פתאום זה לא שהם כאלה מוצלחים אבל למי איכפת הוא כזה סקס

חחחחחחח רק שתדעי לך

אני חולה על מלפפון|הא| וגם על פיצה|הא| והיא ממש צודקת יש לזה ריח מאוד רענן ונקי

LeAnnDylan

Well-known member
חחח היא סתם אמרה את זה אחרי שהיא הבינה

מה היא אמרה.. וואי זה היה כל כך מצחיק

MeItOsH

New member
בעע.חרא יום.

שיר חרישה של קרי-Last Name,Wasted, Before He Cheats שיר חרישה לא של קרי-כל השירים מהדיסקים של קלי קלארקסון אלבום ישן שעשה קאמבק-ברייקאוואי אלבום חדש שגילתם-סם הרטס [השבוע קיבלתי את הדיסקים שלי מאמאזון!!!
] ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-חוץ מסיכומים בהיסטוריה לא קראתי הרבה..
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-ספנגליש.חרא סרט.אני עצבנית ממנו אש. מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חםםםםםםםםםםםםם משהו טוב שאכלתם השבוע-אוכל טבעוני מוזר בשוק האוכל בדיזינגוף סנטר הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-אכן כן משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-עאעאעא אני שונאת את כולם. תמונת השבוע שלכם-*גררררררררררררררררר* תעשה לי ילד. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 6.5

LeAnnDylan

Well-known member
איזה דיסקים הזמנת מאמזון?

ומי אוכל אוכל טבעוני:S

MeItOsH

New member
אני!!!!

אני חצי טבעונית-לא אוכלת ביצים ושותה חלב סויה וכמובן לא אוכלת בשר ודגים עכשיו דיסקים- Thankful+Breakaway - Kelly Clarkson Some Hearts - Carrie Underwood [ובמקרה עכשיו אני שומעת את אי אינט אין צ'יקוטה אנימור וזה אחלה שיר!!]

אז איך את מקבלת חלבונים?

למרות שביצים מגעילים אותי גם אני אוכלת,זה לא ממש נחשב כי זה לא מופרה. בגלל התנאים שמחזיקים את התרנגולות כאילו?\ ושוקו סויה זה טעים יאמ יאמ

MeItOsH

New member
I dunno..../images/Emo4.gif

גם..וגם הקטע שזה בעצם לנצל חיה בשביל צורך של האדם. [יותר מדי בלבולי שכל אז אני אשתוק]

בתנ"ך מצויין,

שהאדם הוא מעל לבהמה,האדם הוא זה שראוי לקבל כבוד מבע"ח והם אלה שמשמשים אותנו,זה שאת טבעונית,איך את חושבת הבגדים שלך נתפרו? וכלי עץ שיש לך בבית,הם לא נחשבים ?הם נושמים כמו כולנו,וכשאת מנתקת אותם ממקור מחיה הם מתים גם הם. גם החיות עצמן אוכלות אחת את השנייה,הן צריכות בשר כדי לגדול ולהתפתח,ככה זה העולם. ותקשיבי,לגבי החלבונים,זה דבר שאסור בשום אופן להתעלם ממנו,מבחינתי זאת קבוצת המזון הכי חשובה שיש,היא הקבוצה שבעצם בונה את הגוף,את התאים,את החומר הגנטי שלך,האנזימים שלך,הכל חלבונים חלבונים בכל פרט ופרט בגוף. אני לא אומרת שהקבוצות האחרות לא חשובות באותו מידה ממש לא,למשל השומנים שכוללת את השומנים הבלתי-רוויים ,יש לה תפקיד חשוב במערכת העצבים,ועוד המון שימושים. אף אחד לא באמת מבין מה המשמעות של כל הקבוצות מזון,מבחינתם זו סתם פירמידה שתלוייה על החדר של האחות. [טוב חפרתי נו
למדת משהו?
]

LeAnnDylan

Well-known member
וואי וואי שמע ישראל.איזה טעות עשית מיתר../images/Emo122.gif

ודרורית מאיפה את יודעת את כל זה
עם איזה מורה שכבת הפעם?

West Doll

New member
אמאלה דרורית יא מפחידה.

הבחורה לא רוצה חלבונים, עזבי אותה! סמעלה עליכום
חוץ מזה היום יש כל מיני תחליפים ושיט שכאלה...

MeItOsH

New member
Frankly my dear, I don't give a damn

עברתי כל כך הרבה חפירות על הקטע הזה..במיוחד מאמא שלי ובגלל זה חזרתי לאכול מוצרי חלב [איזה חודשיים לא אכלתי מוצרי חלב בכלל שזה משאיר אותי ללא לאכול כלום בעצם..] ואני עדיין חיה..ולא נראה לי שיש לי איזהשהי מחלה/חוסר בגוף בנתיים.. ככה שנחכה ונראה

חחח יש פרווה../images/Emo3.gif

מה,את לא הולכת לאירועים שבהם מחלקים גלידות פרווה מסריחות? וחלב
יאמ
ואל תחכי ותראי חס וחלילה לדבר ככה.

למעלה