It's Fridat I'm In Love

MeItOsH

New member
לא..

גם כי יש לימיט של 50 דולר [מעל ל-50 משלמים במכס פי 3 מהסכום] ויש לי אותו בצרוב [*מביטהלרצפהבבושה*] ככה שבהזמנה הבאה שלי אני אזמין את קרניבל ועוד כמה חשובים..:]

LeAnnDylan

Well-known member
וואי המכס הזה זה כזה זנות!

פעם על חבילה של ליאן (אני אפילו לא זוכרת מה הזמנתי שם) שילמתי איזה 120 שקל למשלוח ועוד 180 שקל מכס הסכום של מה שקניתי נטו לא הגיע ל100 שקל בכלל

LeAnnDylan

Well-known member
מה את צועקת עליה גם לי אין

לא מזמינה זובי |הא| היא רוצה שאני אקנה אותה שתייבא את עצמה לארץ

West Doll

New member
הו למה הזמנת את קלי../images/Emo12.gif

יש את זה בכל חור בארץ
אם קונים דיסקים תקני משו שאי אפשר להשיג בארץ
ככה יותר שווה |הא| אה ומזה חצי טבעונית?
בדיוק אתמול איזה טבעונית אחת נכנסה לחנות שלנו ואני בטוחה שהיא היתה על איזה פרח או עשב או משו
איזה מפחידה.

MeItOsH

New member
א-כי זה יוצא יותר זול

50 שקל לדיסק[כולל המשלוח,ככה דיסק עולה בסביבות ה30] במקום 75 לדיסק בארץ וב-בכל חנות דיסקים שהייתי בה בחצי שנה האחרונה לא ראיתי דיסקים של קלי.רק את מי דסמבר ואותו קניתי-בארץ. בקיצור,אמאזון לשלטון!!!!!!!!!!!!!!!!1111

MeItOsH

New member
*מגיבהלעצמיכיהבלונדמשפיעואנילאיודעתלקרוא*

בקשר לשאלתך השניה, חצי ז"א עדיין לא התחרפנתי לגמריי ואני עוד אוכלת כמה דברים מן החי-מוצרי חלב וכו' והקטע של להיות על איזה עשב.. יכול להיות.גמני ככה לפעמים.[טוב נו....רוב הזמן]

ליאת275

New member
אכן אמזון שליטה!!!!!!

כפרעליו D: אני קניתי את של קלי בארץ מזמן=)

symptoms

New member
בלו

שיר חרישה של קרי-מממ, לא יודעת, אולי וייסטד. שיר חרישה לא של קרי-כאן אני ממש לא יודעת. אלבום ישן שעשה קאמבק-אין אלבום חדש שגילתם-ואין גם ציטוט השבוע שלכם-משהו שקשור ליפנית, עזבו. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-רגע, את זה אני משוכנעת שעשיתי, מה היה מעניין השבוע? אה! קראתי כתבה על הפוטושופ. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-ווידס
ליטל בוקסס.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חם כמו המוות. משהו טוב שאכלתם השבוע- הו! אח שלי הכין עוגה מדהימה. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-הלוואי. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- וואי, העוגיות האלה ממש טובות" "כן, האמת שהסוד של זה הוא להשתמש בסוכר חום". "רגע, אז לוקחים את הסוכר החום, מכניסים לתנור וזהו?" איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מסר לאומה-לא אוהבת את החודש הזה תמונת השבוע שלכם- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 - אני אאלץ ללכת עם 3 וגם זה רק בגלל שאני נחמדה. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
ננסי מכנסיים../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

יואו שיר שלחה לי טורנט להוריד את כל הגרסאות של ליטל בוקסס יש איזה 15 אאל"ט קיצר שמתי הכל בווינאמפ והתחלתי לשמוע במטרה לראות כמה זמן ייקח לאנשים בבית שלי להתחרפן. האמת שאני גאה בהם רק בגרסה השביעית הם התחילו לזרוק עליי כריות וביקשו שאחדול עם זה

Guncrazy

New member
סופ"ש נעים../images/Emo39.gif

שיר חרישה של קרי- Wheel Of The World
שיר חרישה לא של קרי- All I Want To Do
אלבום ישן שעשה קאמבק- אין
אלבום חדש שגילתם- אין
ציטוט השבוע שלכם- לא יודעת
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קראתי מאמר על ברק אובמה דווקא מענין מאוד
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ווידס
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם מאוד
משהו טוב שאכלתם השבוע- פיצה
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- זה ארוך ואני עצלנית
נוותר?
איש השבוע שלכם בפורום- כולכם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- לא יודעת
מסר לאומה- and i think to myself what a wonderful world
תמונת השבוע שלכם- אני במהיר
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 8

I kissed a girl just to try it

שיר חרישה של קרי You Won't Find This שיר חרישה לא של קרי Katy Perry - Self Inflicted אלבום השבוע Katy Perry - One Of The Boys מדד טמפרטורות: היה חם או קר חם, בלתי אפשרי לסבול את מזג האוויר איש השבוע שלכם בפורום חן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום דוד שלי פנחס, הגיע אתמול לביקור תמונת השבוע שלכם מעין
ציון לשבוע 5

למעלה