ציף זה בדיחה
הוא לא ניסה לחקות, או לעשות שום דבר עם לולה, הוא כתב בדיחה ואם אמרת שזה מצחיק שקיבוצניק שר "תפסתי ראש טוב על הבר", אז כנראה הוא הצליח, כי הוא התכוון לכתוב בלוז מצחיק, מין סיום הומוריסטי להופעות (אני לא בטוח אבל נדמה לי שהוא לא הוקלט באולפן אף פעם). אולי זה אני, אבל בחור ממשמרות ששר תפסתי ראש טוב על הבר, זה לא פחות מצחיק או עצוב מבחור מאזול היל, ליברפול או סארי שעושה את זה, הקיבוצניק לפחות ניסה להצחיק.. שלום חנוך, הוא בערך בן גילם של גילמור, קלפטון, ווינווד ושות', גם הוא כמוהם, לא שמע צ'רלי פייטון, בילנד למון ג'פרסון או מאדי ווטארס מהתקליטים של ההורים (למרות שאצל חנוך, הוא דווקא כן הכיר אלבומי בלוז מהבית, אבל זה לא ממש חשוב), הוא גילה את הבלוז והרוק אנד רול, ממש כמוהם בתיכון, וממש כמוהם, הוא הושפע מהביטלס והסטונס והתחיל לעשות רוק אנד רול בתיכון, אולי יש משהו במיים בקיבוצים שמונע מאנשים לעשות רוק אנד רול, לא יודע, אבל נדמה לי שגם על זה הוא התגבר בעזרת שהות של כמה שנים בלונדון של תחילת שנות השיבעים. מה שנכון, אין בארץ תרבות רוק, סצנות מוסיקאליות בארץ זה בד"כ איזה ארבע חברה שנפגשו בכיתה בתיכון ומנגנים יחד, איזה עשר מעריצים (שחצי מהם הם החברות של חברי הלהקה) ואיזה עיתונאי חצר שמכיר אותם מהשכונה ואם אותו עיתנואי מספיק מוצלח או משפיע אז זה מקבל חשיפה לא פרופרציונלית, אבל יש בהחלט רוק בארץ, ממש כמו שיש בפרו, ארגנטינה, גרמניה ואיטליה, כאן, זה פשוט קטן יותר.