האושפיזין התשע-עשרה - ורד

veredmp

New member
היא רוצה לראות הופעה, לא לראות אותו אוכל ../images/Emo3.gif

veredmp

New member
איזו נחרצות

דווקא יש להם דברים נחמדים. לא רהיטים, הרהיטים שלהם זבל, אבל כל הפיצ'פקעס ממש טובים. אמא שלי עד היום מהללת את הפטיש לדפיקת שניצלים שהיא רכשה שם

veredmp

New member
../images/Emo88.gif

פטיש לו היה לי לדפוק איתו ת'שניצל לדפוק איתו ת'שניצל all over the world it's the schnitzel of freedom it's the schnitzel of sunshine it's the schnitzel of love between me and my sister אח, הסדרה הכי טובה שקיימת על פני האדמה!

איריס מ

New member
../images/Emo51.gif רבה, פרק בהחלט חזק ומבדר ../images/Emo6.gif

וכמובן שאחת הסדרות הטובות ששודרו אי פעם.

איריס מ

New member
יפה שאת זוכרת את השיר שתיקי שרה שם

מה שמוביל אותי לשאלה הבאה... האם כפי שאת זוכרת את השיר הנ"ל את זוכרת גם את המילים ל"רוצה רוצה לישון לישון"? אם כן תכתבי אותו כאן

איריס מ

New member
איך את לא זוכרת ../images/Emo12.gif

שקדנו על זה לפחות... מס' שניות
זה הולך כך למי שלא מכיר ובמיוחד בשבילך כדי לרענן את זכרונך
רוצה רוצה לישון לישון אל תכוונו את השעון לישון לישון רוצה רוצה אל תעירו אותי אפילו לא בהלצה רוצה רוצה לישון לישון אז בבקשה אל תכוונו את השעון
המילים: איריס, הלחן: עממירי

veredmp

New member
../images/Emo6.gif עממירי

סליחה, כל מה שאני אמרתי זה "רוצה רוצה לישון לישון". את זו שכתבה את השיר עצמו

veredmp

New member
אה, זה כן ../images/Emo195.gif

רוצה רוצה, למות למות רות עבור, עבור רות למות למות, רוצה רוצה אפילו אם תהיה הקפצה מילים ולחן: הזמרת-היוצרת מירי מסיקה

pRimaVeriTaVIV

New member
חס וחלילה! לא רק, גם ../images/Emo8.gif

סתם, כפרעלייך
וכבר אמרתי לה ש(נדמה לי)אין לו הופעות בינתיים

veredmp

New member
מתי אמרת לי שאתה רוצה לבוא??

רק שמעת בילי וכבר "אני בא!". זה אומר דרשני........

איריס מ

New member
ורד ../images/Emo141.gif

1. מיהו חבר הפורום הכי פעיל לדעתך? 2. מהו לדעתך טווח הגילאים הראוי להערצה של זמר/זמרת? 3. יש לך מילה אחרת כתחליף למילה מעריץ, אם כן מהי? 3. האם את נהנת לנהל יחד עם אביב את הפורום? 4. מהי ההופעה של מירי שהכי נהנת בה ולמה? 5. מה משמח אותך? 6. מה מרגש אותך? 7. האם קיים סיכוי כלשהו ששאלות סיכום השבוע הסטנדרטיות ישתנו באחד מהימים? 8. למרות שזה לא דבר שתלוי בך, מה דעתך האם יש סיכוי שמירי תחזור כמו פעם לכתוב כאן פעם בתקופה משהו כפי שהיא עשתה בעבר? 9. לפני ניהול פורומירי ניהלת בעבר פורום אחר? 10. איזה מחזמר את אוהבת יותר "שלמה ושלמיי" או "יוסף"? 11. האם את מעדיפה את מירי כסטנדאפיסטית או כזמרת? 12. איזה קטע קישור הכי מצחיק אותך מכל מה שמירי סיפרה עד היום?

למעלה