האושפיזין התשע-עשרה - ורד

veredmp

New member
איריס ../images/Emo142.gif

1. מיהו חבר הפורום הכי פעיל לדעתך? למה אני צריכה לחוות דיעה? הולכים לאדמין ובודקים
והתשובה היא, באופן צפוי לכל הדעות, עדי
2. מהו לדעתך טווח הגילאים הראוי להערצה של זמר/זמרת? אין גיל לאהבה למוזיקה. 3. יש לך מילה אחרת כתחליף למילה מעריץ, אם כן מהי? כן! אני לא אוהבת את המילה "מעריץ" כי יש לזה קונוטציה לא כ"כ טובה, לטעמי. אני מעדיפה את המילה "מעריך" או "אוהב" 3. האם את נהנת לנהל יחד עם אביב את הפורום? אני אוותר לך על זה שיש פעמיים שאלה 3
אני מאוד נהנית לנהל איתו את הפורום. אני בעיקר נהנית לנהל איתו את הפורום כשהוא נכנע לי ועושה מה שאני רוצה
4. מהי ההופעה של מירי שהכי נהנת בה ולמה? אני נהנית בכל ההופעות, אבל ההופעה שהכי התרגשתי בה היתה ב-1.5 כשהיא שרה לי את "ילדה שהתבגרה" ליומולדת
5. מה משמח אותך? מוזיקה, הצגה טובה, חברים...... 6. מה מרגש אותך? האמת שאני לא מתרגשת כ"כ בקלות. טוב-לב יוצא דופן מרגש אותי, אני חושבת (לא נתקלים בזה הרבה, לצערנו) 7. האם קיים סיכוי כלשהו ששאלות סיכום השבוע הסטנדרטיות ישתנו באחד מהימים? זה התחום של אביב, לא שלי
אבל אנחנו פתוחים להצעות 8. למרות שזה לא דבר שתלוי בך, מה דעתך האם יש סיכוי שמירי תחזור כמו פעם לכתוב כאן פעם בתקופה משהו כפי שהיא עשתה בעבר? אני מעדיפה לא לענות על זה
9. לפני ניהול פורומירי ניהלת בעבר פורום אחר? לא. לפני פורומירי לא נכנסתי בכלל לתפוז
10. איזה מחזמר את אוהבת יותר "שלמה ושלמיי" או "יוסף"? לא ראיתי את "שלמה", אבל שמעתי את הפסקול ואני חושבת ש"שלמה" היה מחזמר טוב יותר (אני גם לא מתה כל כך על הסגנון של אנדרו לויד וובר). 11. האם את מעדיפה את מירי כסטנדאפיסטית או כזמרת?
זמרת. אני יכולה לשרוד בלי קטעי קישור, אני לא אוכל לשרוד בלי השירים
12. איזה קטע קישור הכי מצחיק אותך מכל מה שמירי סיפרה עד היום? אני נורא אוהבת את הסיפורים על הצבא, במיוחד את הסיפור שהיא שכחה את הנשק. אני יכולה לשמוע אותו מליון פעם ולהתפוצץ מצחוק כל פעם כאילו זו הפעם הראשונה ששמעתי אותו

איריס מ

New member
תודה שאת מוותרת לי ../images/Emo9.gif

בנוסף גם אני לא אוהבת את המילה מעריץ ויש לי עוד שאלות... 1. מה גרם לך להיכנס לתפוז בסופו של דבר? 2. איזה שירים היית רוצה שיהיו בהופעות הבאות מלבד "ילדה שהתבגרה"? 3. האם את חושבת שבעתיד תצוץ עוד זמרת או זמר בסטנדרטים המשובחים כמו של מירי או שמירי יש רק אחת?

veredmp

New member
בכיף ../images/Emo8.gif

1. מה גרם לך להיכנס לתפוז בסופו של דבר? אחרי ההופעה הראשונה של מירי שהייתי בה חיפשתי עליה קצת באינטרנט (כי לא ידעתי עליה כמעט כלום) ואז מצאתי את הפורום, ומשם הכל הסטוריה....... 2. איזה שירים היית רוצה שיהיו בהופעות הבאות מלבד "ילדה שהתבגרה"? מבחינת שירים של מירי, הייתי רוצה לשמוע דווקא את השירים הקצביים יותר בגרסאות שקטות, והייתי רוצה לשמוע אותה מבצעת קצת גרסאות כיסוי לכל מיני שירי ג'אז באנגלית (אני נורא אוהבת שהיא שרה באנגלית). 3. האם את חושבת שבעתיד תצוץ עוד זמרת או זמר בסטנדרטים המשובחים כמו של מירי או שמירי יש רק אחת? אני חושבת שמירי יש רק אחת, כמו שקרן יש רק אחת ואיריס יש רק אחת......... הקול של מירי הוא חד-פעמי לדעתי, והשילוב של הקול עם האישיות הכובשת שלה הוא די יוצא דופן. מצד שני, אני בטוחה שמעריצי/מעריכי זמרים אחרים חושבים אותו דבר על מושא ההערצה שלהם, כך שאני לא בדיוק הבן-אדם לשאול אותו את זה

I מ י ר ב I

New member
היי

1.מי לדעתך הולך לעוף היום באח הגדול? שי,שפרה,יוסי. 2.מה דעתך על זה שהתוכנית דובוני אכפת לי הולכת לחזור לטלויזיה? 3.בתור חובבת הופעות,מי היית רוצה שמירי תארח אצלה בהופעה(זה יכול להית גם אמנים מחו"ל)? 4.מה היית קונה למירי ליומולדת?

veredmp

New member
היי

1.מי לדעתך הולך לעוף היום באח הגדול? שי,שפרה,יוסי. יום ראשון האחרון היתה פעם ראשונה (ואחרונה!) שראיתי את האח הגדול (הייתי חייבת לדעת על מה כולם מדברים סביבי) אז אני אפילו יודעת מי אלה שי, שפרה ויוסי! האין זה מהמם? והתשובה שלי - לדעתי שפרה תעוף. הבנתי שממש לא סובלים אותה. 2.מה דעתך על זה שהתוכנית דובוני אכפת לי הולכת לחזור לטלויזיה? מרגש ברמות! כל כך אהבתי את זה כשהייתי קטנה. הגיע הזמן שהילדים של היום יגדלו על איכות, ולא על הדברים המזעזעים שיש עכשיו בטלויזיה. 3.בתור חובבת הופעות,מי היית רוצה שמירי תארח אצלה בהופעה(זה יכול להית גם אמנים מחו"ל)? וואוו..... הייתי רוצה שתארח את נורית גלרון או את שלומית אהרון (שתי זמרות עם קול ענק). כמובן שהייתי רוצה לראות את מירי בדואט עם ברברה סטרייסנד, ועוד יותר מעניין היה לראות את מירי פוגשת פעם ראשונה את ברברה
4.מה היית קונה למירי ליומולדת? אין לי שמץ של מושג......... אני גם ככה גרועה בלקנות לאנשים מתנות. אני תמיד דורשת מאנשים להגיד לי ספציפית מה הם רוצים, או שאני פשוט מביאה כסף והם קונים בעצמם

אז ככה

מתי את גורמת לפיטוריו של אביב ולהשתלטות שלי על
בתור התחלה ואחר כך על העולם
שכחת כבר את PINKEY AND THE BRAIN
מתרגשת לחזור לעבודה (ואני עוד בחופש עד יום ראשון
)

veredmp

New member
אז ככה בחזרה

מתי את גורמת לפיטוריו של אביב ולהשתלטות שלי על
בתור התחלה ואחר כך על העולם? כבר דסקסנו את העובדה שאי אפשר לפטר את אביב. את פשוט לא מפנימה
שכחת כבר את PINKEY AND THE BRAIN? לגמרי לא! איך אפשר לשכוח?
מתרגשת לחזור לעבודה (ואני עוד בחופש עד יום ראשון
)? מתרגשת זו לא המילה שהייתי בוחרת להשתמש בה
מבואסת רצח יותר מתאים כרגע.........

אני בשוונג

האם יש מצב שנראה את מירי מרכיבה אותך ברחבי ת"א על האופניים הסגולים שאת כה אוהבת? האם את מצטרפת למאבק להכניס את מיקי ורשאי לנגן בסבב האקוסטי ומה תפקידך בכוח?מה את יכולה לעשות בנידון?

veredmp

New member
בשוונג של הפיתה? ../images/Emo3.gif

האם יש מצב שנראה את מירי מרכיבה אותך ברחבי ת"א על האופניים הסגולים שאת כה אוהבת? אמן ואמן
זו תהיה הגשמת חלום אמיתית
האם את מצטרפת למאבק להכניס את מיקי ורשאי לנגן בסבב האקוסטי ומה תפקידך בכוח?מה את יכולה לעשות בנידון? אמרתי כבר, אני מוכנה לצום חמש שעות ואז לאכול כדור שוקולד. יותר מזה??

ady18

Well-known member
שאלות

מה השיר הכי אהוב עליך חוץ מילדה שהתבגרה דיסק ראשון או שני? אומנים אהובים? אומנים אהובים בלועזי? מאכל אהוב? חטיף אהוב? שיר שהכי מזדהה של מירי שיר הכי עצוב של מירי? ההופעה שהכי אהבת ונהנת? איך זה להיות מנהלת פורום מירי? האם נוצרו בינך קשרים רומנטים עם אנשים מהפורום?

veredmp

New member
תשובות

מה השיר הכי אהוב עליך חוץ מילדה שהתבגרה מהדיסק הראשון אני אוהבת את "אף אחת" ו"לשם", מהדיסק השני "בנות" ו"חוזר בחזרה" דיסק ראשון או שני? אני אוהבת את שניהם (כולי היו בניי! או, בעצם, בניה של מירי. טוב, לא ממש קונוטציה טובה) אבל הדיסק השני היה זה שבזכותו הכרתי את מירי, אז מבחינה רגשית אני יותר קשורה אליו. אומנים אהובים? אני מניחה לפי השאלה הבאה שהתכוונת עבריים. אני אוהבת את קרן פלס, נורית גלרון, ירדנה ארזי גלי עטרי, דני רובס, עפר בשן ועוד ועוד ועוד...... אומנים אהובים בלועזי? The Beautiful South, ברברה סטריסנד, רוקסט מאכל אהוב? תפוח אדמה על כל צורותיו חטיף אהוב? צ'יפס (אמרתי, תפוח אדמה על כל צורותיו
) שיר שהכי מזדהה של מירי לא חושבת שאני "מזדהה" עם שום שיר באופן מיוחד. "ילדה שהתבגרה" הוא שיר שהייתי רוצה לקחת ממנו וליישם אותו, אבל איכשהו לא יוצא לי. יום אחד, כשאהיה מספיק אמיצה, זה יקרה
שיר הכי עצוב של מירי? בקרקס הזה ההופעה שהכי אהבת ונהנת? 1.5 מוזיאון תל אביב איך זה להיות מנהלת פורום מירי? אין דברים כאלה
האם נוצרו בינך קשרים רומנטים עם אנשים מהפורום? בהתחשב בעובדה שרוב הבנים בפורום הם קטינים, אם הייתי אומרת שכן הייתי נכנסת לכלא

dxe בן

New member
שואלל

צבע אהוב ? שיר ממש יפה בלועזית/בעיברית- חג אהוב- מעשנת? צימחונית? חיה אהובה- יום אהוב בשבוע-

veredmp

New member
עונהה

צבע אהוב ? ירוק שיר ממש יפה בלועזית/בעיברית- וואוו, שאלה קשה! יש כל כך הרבה שירים. אין מצב שאני יכולה לענות על זה........ חג אהוב- פורים. ושבועות (אמא שלי מכינה לי פשטידת תפוחי אדמה ברוטב שמנת מהממת בשבועות!) מעשנת? לא צימחונית? ממש לא חיה אהובה- חתול יום אהוב בשבוע- שישי

סתיוי15

New member
ולי יש רק שאלה אחת..

האם תסכימי לעשות לי ילדים? (קשי'ים ביולוגי'ים לא יתקבלו כתשובה) כבר מצאתי סמטה חשוכה..

למעלה