מטרתי בחיים היא להקשות על אחרים את חייהם ../images/Emo8.gif
1. בגלל שביקשת נורא יפה שלא אשאל איך קוראים לגרוש בן 47 עם 3 ילדים, נאלצתי לחשוב על שאלה אחרת מעוררת דמיון.. תתארי לי את 'בית החלומות' עבורך {מבחינת מיקום,משפחה,חית מחמד} האמת, שאף פעם לא חשבתי מהו "בית החלומות" שלי. אני מניחה שכל מקום בו את מרגישה אהובה הוא בית חלומות, כל המסביב זה רק תפאורה. 2. איך את אוכלת את הקרמבו? את מסכימה איתי שבשאלה כזו חובה לשים
בד"כ אני אוכלת את השוקולד, אז את הקצף ובסוף את העוגיה. ואז יבש לי נורא בגרון ואני שותה חלב
3. כמה כוסות קפה את שותה ביום? לא שותה קפה בכלל. לא אוהבת. אני שותה המון חלב. אמא שלי אומרת תמיד שבין הקפה של אבא שלי לחלב שלי, צריך לקנות פרה לבית...... 4.מתי התחיל סיפור אהבה בינך לבין
? אני לא אוהבת לדבר על זה...... הוא היה במערכת יחסים אחרת ואני בתור עקרון לא מפרידה בין בני זוג, זה לגמרי לא טוב לקארמה, אבל בסוף הוא עזב אותה בשבילי ומאז אנו חיים באושר ובעושר ובאהבה גדולה. לפעמים אני קצת בוגדת בו עם
, אבל הוא אוהב אותי ומקבל אותי עם החסרונות שלי. 5.ולאן הגעתם הכי רחוק? [את לא באמת צריכה לענות על זה.....] אני מנצלת כל פטור שאני מקבלת, ולכן לא אענה על השאלה
6. יופייידו, הגענו למספר הכי יפה מבין המספרים. אז צריך לשאול שאלה יפה.. אמ.. אמ.. אמ.. איך זה להיות מהממת?! [או שבעצם אני צריכה לשאול את עצמי איך זה להיות חנפנית........] איזה כיף לי שקוראים לי מהממת (גם אם זו רק חנפנות זולה.........). אני מניחה שהתשובה היחידה שאני יכולה לתת היא שמהמם להיות מהממת
7. למה החלטת לצטט דווקא את השורות האלה לחתימה שלך? תחברי את התשובה הנכונה: - הגניב אותך שמירי וקרן כתבו יחד - המילים ריגשו אותך, נגעו בך - החלום שלך זה לעוף תשובות 1 ו-2 הן הנכונות ביותר. "ילדה שהתבגרה" הוא אחד השירים הכי יפים של מירי, לדעתי, והמילים שלו כל כך חודרות.... גם הניגוד הזה בין האופטימיות של הפזמון לשאר השיר קנתה אותי לגמרי. אני בן אדם מאוד לא אופטימי, ולכן שמתי את הפזמון בחתימה, כדי שכל פעם שאסתכל על הודעה שלי זה יתמרץ אותי (מי יודע, אולי בסוף זה יעבוד
) 8. נכון שיש לי שאלות יפות? נו מה, אני עכשיו אמורה להגיד שהשאלות שלך מהממות? לא מיצינו?
9. איזה סמיילי הכי שימושי,
/
/
? בכלל בתפוז, או אצלי אישית? משום מה אני לא אוהבת את
. ה-
מאוד שימושי אצלי וה-
מאוד יפה, אבל אני לא חושבת שהשתמשתי בו יותר מדי...... 10. מה התוכניות שלך לסופ"ש? שום דבר ספציפי (או שאני רוצה לכתוב עליו פה בפורום
) 11. איך את מרגישה לגבי זה שהחורף מגיע בצעדי ענק? אני אמביוולנטית. מצד אחד אני לא אוהבת גשמים חזקים ורוחות (אני צועדת כעשרים דקות למשרד כל בוקר, וזה ממש לא נעים לצעוד בכזה מזג אוויר), מצד שני אני נורא אוהבת מגפיים
12. תתארי סיטואציה חורפית שאת אוהבת: אני אוהבת לשכב במיטה כשיש גשם בחוץ, בתוך הפוך, ולקרוא. ואני גם אוהבת ללכת בגשם קל כזה (לא סופות מטורפות) בלי מטריה. אולי בגלל זה אני כל הזמן חולה בחורף......... 13. את מאמינה ש13 זה מספר רע? ביהדות דווקא 13 זה לא רע, לא? בר מצווה וכל זה? בכל מקרה, אני לא מאמינה שזה מספר רע. הנה, השאלה הזו דווקא היתה טובה, איך רע? 15. איזה קליפ של מירי את הכי אוהבת? "אף אחת" שהוא דרמטי בטירוף וכל כך מתאים למירי
ו"אם זאת האהבה שלך" כל כך פשוט שזה מקסים 16. שמת לב שדיגלתי על שאלה 14?XD האמת שכן. רציתי כבר להגיד ששמת רק 16.8 שאלות ועשית לעצמך חיים קלים
14. אבל הנה, החזרתי.. אני לא מרמה. אם יש לך חתימה אחת ממירי, מה כתוב בה? ואם יש לך יותר מאחת, תחברי את זו שאת הכי אוהבת.. ותעתיקי לפה יש לי שלוש, אחת על כל דיסק ואחת על התוכניה של "יוסף". זו מהתוכניה של יוסף היא האהובה עלי ביותר. גם הסיפור שלה משעשע, אבל זו כבר חפירה אחרת, תפסי אותי במסנג'ר יום אחד ואני אספר לך
"לורד המקסימה! שוב תודה על שאת קיימת בחיי שלך באהבה מירי מסיקה" דרך אגב, בגב של אותה תכניה אורי חתם לי. בערך. יש לב בצד השני שלה, אז הוא רשם את השם שלו בצד אחד ואת השם שלי בצד השני. אי אפשר להגיד שלא השקיע
17. תפתרי לי את החידה לגבי זה שלפעמים את עם משקפיים ולפעמים בלי, יש לך עדשות ראיה? אין לי עדשות. המשקפיים שלי זה לרחוק. כשאני מסתכלת על אנשים מקרוב, כואבות לי העיניים אם אני עם משקפיים ולכן אני שמה אותן רק כשאני נוהגת או כשאני בתיאטרון/קולנוע/הופעה וכו'. אני לא אוהבת ללכת איתן ביום-יום. כמובן שאז קורים מקרים משעשעים שאנשים אומרים לי שלום ורק כשהם מתקרבים אלי אני מזהה אותם, והם חושבים שאני סנובית גועלית שלא נאה לה לענות, כשהאמת היא שאני לא עונה כי פשוט אין לי מושג מי עומד מולי
17.8. כשזה לא במחשב, אלא על דף, את מעדיפה לכתוב שברים כשברים עם מכנה ומונה או כשברים עשרוניים? תלוי במצב רוח, למרות שאצלי במקצוע, מעגלים