Here's Another McWeekend

Yu vi

New member
חחחחחח כי מי אמרה לך לצפות בזה?!../images/Emo85.gif

וואי זה היה כלכך קורעעעעעעעעעעעעעעע XD

McGirl For Life

New member
וואי הזאת מהמצלצלים XXDDD זה הי בתוכנית

הזאת שמישהו התקשר לשם רק כדי להגיד לה איזה כוסית היא XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif XDDDD כן

והיא לא
נראה לי שזה היה גם בתוכנית שהיא סיפרה בדיחות על בלונדיניות..וזה לא הצחיק.. בכלל.

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifLife Isn't Fair For The People

Who Care ....
מצעד הלהיטים של מקפליי: פשוט כל האלבום החדש
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:מקפליייי
אלבום שחרשתן עליו:רדיואקטיב
קליפ שעשה לכן את זה:חחחחחחחחחחחחח טרנסליבניה הלא מצוזנר
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לאהוב את אנה היפה והחנון
סרוגים
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שהוא עבר בשיעמום וחוסר מעש מוחלט
משהו ששימח: קניתי חולצווווווות D= עשיתי בשיער כזה שעושים צמה ובסוף יש נוצות אדומות..מהמם! כמו ראסטה כזה הייתי ארבע פעמים ברציפות בקניון השבוע XD וזהו נראלי XD
משהו שהעציב:
ציטוטיה: השיחות שלי עם מל
מתנגן בראש / בפלייליסט:OFTR
המלצת השבוע: אל תתבטלו בבית!צאו לבלות!
התמונה הכי יפיופה:
שבת שלום!

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifהידיים של טום ../images/Emo99.gif

מורן את גורמת לי לאהוב ידיים XDD והתמונות מהממות , במיוחד של הארי

Orange Sky

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifThe time has come to say goodbye

The sun is setting in the sky| The truth’s turned out to be a lie It’s over, over Hum yourself a lullaby This is the end but baby don’t you cry לב|מצעד הלהיטים של מקפליי:
POV Smile The Last Song Do Ya Corrupted Falling in Love One For The Radio Friday Night Walk In The Sun Home Is Where The Heart Is Baby's Coming Back Little Joanna Star Girl Sorry's Not Good Enough Bubble Wrap
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
The Doors - Break On Through The Doors - People Are Strange The Doors - The End
Elton John - Your Song
Blink 182 - I Miss You Blink 182 - Always James Blunt - .High James Blunt - You Are Beautiful James Blunt -wismen James Blunt - Tears And Rain James Blunt -Out Of My Mind James Blunt - Billy James Blunt - Cry James Blunt - No Bravery James Blunt -1973 James Blunt - same mistake Linkin Park - Leave Out All The Reat LP- In The End LP - shadow of the day Forever Young Heather Small - Proud
lt's hear it for the bo - סינדי לאופר i'm one of thos boys (who plays with girls toys) Barbie Girl staying alive
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי, בלינק182, לינקין פארק, The Doors
אלבום שחרשתן עליו:
James Blunt - Back to Bedlam Mcfly - Radio:ACTIVE Mcfly - MITO
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
דקסטר עקרות בית נואשות מחשבות פליליות עוד מעט מרתון הישרדות
ג'יימס
הכי גאים שיש
בטי
-דניאל
- אוז גיבורים! פיטר&ניית'ן
השיר שלנו 2 כפרה על אריאל
וזוהר להט, דנה שניררררררררררררררר, מיקי, נועה, חח קיצר כולם^^ (רועי ויריב|גבות|) סרט- מרי פופינס חח אמריקן פאי - מחנה התזמורת
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ג'וק!!!! מעופף ענקי איכסה אמא שלי אבא שלי
משהו ששימח:
אח שלי חמוד^____^ הייתי בלשכת גיוס והביאו לי פטור ואני מתנדבת
בעוד שנה אהיה חלק מצה"ל חח החיים?:]
משהו שהעציב:
כואבת לי הכתף כל הזמן אמא שלי ,חברה שלי
ציטוטידה:
בוץ/ניצן אומר/ת: אוי אני עדיין שרה בראש את פאלינג אין לאב. זה לא עוזב אותיXDDDD שיר. D: אומר/ת: אני שומעתXD שיר. D: אומר/ת: אוווווווו שיר. D: אומר/ת: שי סד אווווווווו בוץ/ניצן אומר/ת: we could have fallen in loveee בוץ/ניצן אומר/ת: sick of waiting בוץ/ניצן אומר/ת: משהו משהו איך שזה לא הלךXDD בוץ/ניצן אומר/ת: i gotta tell ya שיר. D: אומר/ת: XDDD כפרעליך ועל עקומתךXD שיר. D: אומר/ת: חחח זה לא בס שיר. D: אומר/ת: בס זה בוםבוםבום שיר. D: אומר/ת: לודעת איך להסבירXD בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחח הבנתיXD אבל מה זה אם ככה גיטרה בס? שיר. D: אומר/ת: נו בוץ/ניצן אומר/ת: כאילו על מה דאגי מנגן? שיר. D: אומר/ת: גיטרת בס שיר. D: אומר/ת: זה זה שיר. D: אומר/ת: בוםבוםבום שיר. D: אומר/ת: XD שיר. D: אומר/ת: דיברתי על גיטרת בס עכשיוXD בוץ/ניצן אומר/ת: חחחח אה חשבתי שב"בוםבוםבום" התכוונת לתופים של הארי שיש לו ליד הרגל שהוא לוחץ וזה דופק על הדבר העגול הזה שעומד על הריצפהXDDDDDDDDDDDD בוץ/ניצן אומר/ת: ~דמיון פורה?XD~ שיר. D: אומר/ת: לא חחחחחחחחחחחחחחחחח XD שיר. D: אומר/ת: אבל זה גם עושה בוםבוםבום שיר. D: אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDD בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיר. D: אומר/ת: אבל בוםבום שונה בוץ/ניצן אומר/ת: XDDDDDDD אבל הבנת למה התכוונתי בדו יה? שיר. D: אומר/ת: כן חח שיר. D: אומר/ת: זה גיטרה רגילה שיר. D: אומר/ת: חשמלית בוץ/ניצן אומר/ת: חח מי ניגן בה? שיר. D: אומר/ת: מאיפה לי?!?!? XDDDDDDDD שיר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על מיקי הזה: הוא נראה כמו הדמויות האלה מהסימס שיוצאות כשעושים מיקס. Emily אומר/ת: יודעת מזה כרטיס מסך? Emily אומר/ת: לוח אם? Emily אומר/ת: משהו? Emily אומר/ת: מעבד? בוץ/ניצן אומר/ת: כן בוץ/ניצן אומר/ת: אני מכירה את כל המושגים האלו בוץ/ניצן אומר/ת: תמיד הטכנאי מחשבים אומר אותם בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחחח Emily אומר/ת: וואלה נו מזה לוח אם? בוץ/ניצן אומר/ת: מאיפה לי? תשאלי את הטכנאי בוץ/ניצן אומר/ת: אה אני יודעת שבמחשב הקודם שלי הוא נהרס! אז זה בר הריסה Emily אומר/ת: הוא לא מסביר לך מזה? בוץ/ניצן אומר/ת: הוא פשוט אמר שהלוח אם שרוף Emily אומר/ת: את מודעת לכך שבלי לוח אם אין מחשב בעצם בוץ/ניצן אומר/ת: כן המחשב מת Emily אומר/ת: זה בעצם המוח של המחשב בוץ/ניצן אומר/ת: בגלל זה יש לנו עכשיו רק אחד הדבר הכי מצחיק ביקוםXD (שבטח אף אחד לא יבין חחחח ) -אדר זה אח שלי, שירי זו אחותי- שירי :) אומר/ת: ילדים סתומים חח שירי :) אומר/ת: חח תשמעי אני יודעת למה את ואדר ככה בוץ/ניצן אומר/ת: למה? שירי :) אומר/ת: זה כמו בסרטים שכשהייתם קטנים בטח נפלתם לאמא ואבא בטעות לאיזה בור של פסולת רדיואקטיביים בגלל זה יצאתם ככה חחחחחחח בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחח ואיפה נראה לך שאת היית?! שירי :) אומר/ת: חחח גדוללללללל שירי :) אומר/ת: חח בבית מוגנת בוץ/ניצן אומר/ת: חחח אז אדר הוא בעצם צב נינג'ה שירי :) אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירי :) אומר/ת: אני מתה צחוקקקק בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי הוא צב שנפל לחומר רדיו אקטיבי כמו צבי הנינג'ה בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירי :) אומר/ת: חחחחחחחחחח ענקקקקקקק בוץ/ניצן אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קראתי עכשיו מה שכתבתי ומתתי צמחוק שירי :) אומר/ת: חחחחחח בוא'נה זה גאוני -אח שלי הוא צב (מכאן כינויו, צביקXD כפרה עלייו) אח"כ - בוץ/ניצן אומר/ת: סיפרת לאופר על הצב נינג'ה? שירי :) אומר/ת: חח כן שירי :) אומר/ת: הוא אמר "הוא באמת צב כזה" חחחחח
מתנגן בראש / בפלייליסט:
you're beautiful ג'יימס בלאנט
המלצת השבוע:
תעלו את הקובץ של האייקונים פעם הבאה למקוויקנד! חחחח תפעילו מזגן ושהחשבון חשמל יתפוצץ, פשוט חם בראדג'לינה (כן אני ממליצה על אנשיםXD)
מאכל השבוע:
פירה ושניצל
התמונה הכי יפיופה:
PUDD
I carry your heart, i carry it in my heart

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

שיר. D: אומר/ת: חחח זה לא בס שיר. D: אומר/ת: בס זה בוםבוםבום שיר. D: אומר/ת: לודעת איך להסבירXD נקרעעעעעעעעעעעעעעעעתי XDDDDDDDDDDDDD

purple floyd

New member
באונה XDDD

בוץ/ניצן אומר/ת: חחחח אה חשבתי שב"בוםבוםבום" התכוונת לתופים של הארי שיש לו ליד הרגל שהוא לוחץ וזה דופק על הדבר העגול הזה שעומד על הריצפהXDDDDDDDDDDDD בוץ/ניצן אומר/ת: ~דמיון פורה?XD~ שיר. D: אומר/ת: לא חחחחחחחחחחחחחחחחח XD שיר. D: אומר/ת: אבל זה גם עושה בוםבוםבום אם זה לא היה מצחיק זה היה עצוב XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

just orr

New member
Barbie Girl, ניצן? XDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחח המקוויקנד שלך ממש הצחיק אותי XDDDDDDDDDDDDDDDD חחח כפרעלייך, את מתנדבת? מה תעשי? חחח ולמה יש לך פטור? ^^ חחחחחחחחחחחחחחח את ושיר נשמעות מזה מוגבלות עם ה'בוםבוםבום' הזה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ו- 'אה אני יודעת שבמחשב הקודם שלי הוא נהרס! אז זה בר הריסה' ממש הצחיק אותי! XDDDDDDDDDDDDDDDDDג אהבתי את הציטוטים.

Orange Sky

New member
שיר מושלם!XDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחח XDD חח כן מתנדבת ואין לי מושג מה אני אעשה, לא התחלתי את התהליך עדיין...
פטור יש לי על עניין רפואי... חחחחחחחחחחחחחחחח נו זה בוםבוםבום שזה גם בס וגם הזה של האריXDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני גאון מחשבים

just orr

New member
לא אמרתי שהוא לא מושלם! חחחחח הוא ממש חמוד.

פשוט הפתיע אותי, כי זה כזה לא קשור לכלום XD איך אהבתי את אקווה שהייתי קטנה
יפה אז בהצלחה בהתנדבות D: 33>

Orange Sky

New member
חחחח אני חולה עליוXDDD שמתי אותו אתמול

במערכת שלי בחדר על פול וליום ורקדתי כמו מפגרת מול המראהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כולי באקסטזות שם חחחחחחחחחחחחח תודה רבה!=]] 33>

sweet shir

New member
מקוויקנד שמאוהב קשות במקפליי. ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: האלבום החדש. שמעתי אותו בלופים ללא הפסקה מיום ראשון. XD כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כלום, שמעתי רק תאלבום החדש. חחחחח הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעניין מה! קליפ שעשה לכן את זה: כל הדיוידיאים האפשריים של מקפליי נחשב? עשינו מרתון אצל חברה<: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: האוס(!!!!! פאק איזה פרק!!!!) ופרוייקט מסלול.
: ליטל מיס סאנשיין. איזה סרט חמוד
משהו שהכעיס אתכם השבוע: מחזור.
משהו ששימח: ת"א ומקפליי.
משהו שהעציב: כלוםלום. ציטוטיה: *naf שיר. D: says (23:51): (23:47) ‎Nameless: וואי קניתי היום חולצה ממש רייבXD שחורה עם כל מיני ציורים פסיכודלים בצבעים זוהרים מגניב לגמרי (23:48) ‎Shir: מאיפה? קאסטרו?XD (23:48) ‎Nameless: האמת שכן:-O (23:48) ‎Shir: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מסתובבת יותר מדי בפורום אופנה. XD Tal says (23:51): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתומה XDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (23:51): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה סתומה, דווקא הפגנתי ידע רב
Tal says (23:52): חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הכבוד לך D: אפשר לקרוא לך אחת שיודעת? *naf שיר. D: says (23:52): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Tal says (23:52): חהחהחהחהחה הצחקתי את עצמי XDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (23:52): אנד הו אם איי? ד'תס וואן סיקרט אייל נוור טל XOXO גוסיפ גירל ~אחת שיודעת XDDDD~ אני מה זה רכלנית XDDD טל (Nerdy) - מקפליי אומר/ת: למה את כה מאושרת? <: iStav אומר/ת: כי אני מנסה להדחיק את הטראומה. טל (Nerdy) - מקפליי אומר/ת: אומיגאד זה מלחיץץץ iStav אומר/ת: מה? שיר אמרה לך? XD טל (Nerdy) - מקפליי אומר/ת: חחחחחחחחחח איך לא? על טום חחחחח (20:03) Super_Sapir~Walk: השיער הזה... כאילו DUDE אתה נראה כמו פטריית הזיה!! (20:03) Super_Sapir~Walk: כשראיתי אותו בקליפ החדששש כמה צחקתי!!! (20:03) Super_Sapir~Walk: זה מזמין פשוט ננס קטן שיושב עליו מלמעלה מגוון הפיקים ה100ממים של ניצנ'קה!

"is that the girl who was sending you pictures of her and her friends? Who wouldn't leave you alone?" tom asked. "Yeah, she's saying "Danny I can't wait to meet U Neshmami I'm flying from Israel just for U! With my friends Shir and Tal and Yuval!!! They love Mcfly! Cya, love ya" Danny took a moment to presses. "Still a crazy Weirdo?" "YEP"​
הארי ישב עם דאגי וראה הארי פוטר ה5 הארי"איזה אימו. צקצקצק!" דאגי "הארי הפסק זאת!" דאגי אמר והכה אותו בחזהו המוצק. "הארי פוטר הוא דמות חשובה ואהובה." "אתה אוהב את הארי פוטר, דאגי?" הארי שאל בהרמת גבה שהייתה מחוברת לשנייה אז נוצר מין גל. "אממ...אמממ...."דאגי ניסה להסתיר את רגשותיו שעמדו לפרוץ כהר געש מבעבע, אבל נכשל אומללות. הוא פרץ בבכי אימים. בזמן שהוא יבב לו בקולי קולות הארי בהה בו בגבה מורמת, יוצר גלים רבים בגבתו. כשדאגי נרגע לבסוף~ "אני מצטער. זה ההורמונים שלי. אני לא שולט בעצמי." "אני מבין דאגלס, זה גיל ההתבגרות שלך, אני מבין, אני מבין" ובעוד הארי מהשהש אותו לרגיעה, דאגי נרדם בזרועותיו המוצקות. אני מקווה שלא תבינו את זה. כי זה עצוב. XDDDDDD (00:49) YuvaL ; רון3>: אני טום. וזה הכל. |מפגר| (00:49) YuvaL ; רון3>: אבל אני בוכה עכשיו בוהו (00:49) שיר. D:: מה קרה בוהו? (00:49) ריתנה ניסים ונפל: מה קרה טומוש? (00:49) YuvaL ; רון3>: דני. הוא הלך. (00:49) YuvaL ; רון3>: הוא עזב אותי (00:49) YuvaL ; רון3>: שי לפט מי (00:49) YuvaL ; רון3>: אי לפט מייייייייי (00:49) YuvaL ; רון3>: אי טולד מי (00:49) YuvaL ; רון3>: דונט וורי! (00:50) YuvaL ; רון3>: יול בי אוקיי (00:50) שיר. D:: בליב יורסלף! (00:50) YuvaL ; רון3>: בליב מי (00:50) YuvaL ; רון3>: יול בי פייייאיאייאייןןןןןןןן (00:50) YuvaL ; רון3>: HE TOLD ME (00:50) שיר. D:: טוב קיצר טום די לחפור. (00:50) ריתנה ניסים ונפל: מי קונה לי אלפקה? (00:50) YuvaL ; רון3>: אבל אני טוווווום אני חופר!!!!!!!!!!!!! (00:50) YuvaL ; רון3>: אני אוהב לספר סיפורים מעניינים על דברים שקוראים בשירותיייייים (00:50) שיר. D:: אני אקנה לך אלפקה (00:50) YuvaL ; רון3>: בתוכניות אירוח זה הכי כיף! (00:50) ריתנה ניסים ונפל: יש (00:51) שיר. D:: מתנת יום הנישואים שלנוXD (00:51) ריתנה ניסים ונפל: XDDD (00:51) YuvaL ; רון3>: אבל האלפקה שלך תאכל את אורורה שלי!!! (00:51) YuvaL ; רון3>: ארור תהיה. (00:51) ריתנה ניסים ונפל: האלפקה שלי צמחונית אל תדאג! (00:51) שיר. D:: טום אתה מוציא שם רע ללהקה. (00:56) ריתנה ניסים ונפל: יש לי זין! (00:56) YuvaL ; רון3>: הזין שלי נאבד לי (00:56) ריתנה ניסים ונפל: XDDDDDDDDDDD (00:56) שיר. D:: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג (00:56) YuvaL ; רון3>: אומייגאש (00:56) YuvaL ; רון3>: הוא נאבד (00:56) YuvaL ; רון3>: O: (00:56) שיר. D:: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (00:56) YuvaL ; רון3>: אין לי זיןןןןןןןןן (00:56) ריתנה ניסים ונפל: XDDDDDDDDDDDDDDD (00:56) YuvaL ; רון3>: אין לי זיןןןןןןןןןןןןןןןןן (00:56) YuvaL ; רון3>: אין לי זיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (00:57) שיר. D:: כלכך קטן שלא מוציאים אותו!!!!!!!1111 (00:59) YuvaL ; רון3>: מצאתי תזין (00:59) YuvaL ; רון3>: והוא יותר גדול משל כולכם#$%$#^% (01:00) YuvaL ; רון3>: אני רוצה גם פלונססססססס (01:00) בוץ/ניצן: יש פלונס! (01:00) YuvaL ; רון3>: אני אחראי פה לפאקינג פלונס, שמישו יעזור לי#$^%^$% (01:00) YuvaL ; רון3>: אני לא מוצאת את ה-ונס בפלונס!!!!!!!!!1111111111111 (01:00) YuvaL ; רון3>: זה פלו!!!!!!!! זה אני לבד עושה ביד!!!!!!!! (01:00) שיר. D:: XDDDDDDDDDDDDDDDDDD מצאת את הזין?? הוו איזו התרגשות! (01:00) YuvaL ; רון3>: כן!!!!!!!!! (01:00) YuvaL ; רון3>: והוא יותר גדול משלכם!!111111111111 (01:00) ריתנה ניסים ונפל: יש לך קטן, בגלל זה אתה נכנס לסקיני (01:02) שיר. D:: די להסתיר תזין של טום (01:02) שיר. D:: אני יודע שהוא קטן ומשעשע (01:02) שיר. D:: אבל הוא בסוף ישתין עליך! (01:02) YuvaL ; רון3>: פעם הייתי בשירותים ועשיתי ביד והשתנתי!!!!!!! (01:02) ריתנה ניסים ונפל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (01:03) שיר. D:: איכ! יש דברים שלא אומרים! (01:03) YuvaL ; רון3>: פעם הייתי בשירותים! (01:00) שיר. D:: הביצים שלי מכחילותXDDDDDDDDDDDD (01:03) שיר. D:: הביצים מחליפות צבעים לפי צבעי הקשת (01:05) שיר. D:: זה כבר בצבע זהב הוויאנס עם פרחים! מתנגן בראש / בפלייליסט: שאפל מקפליי.
המלצת השבוע: תכנסו לבלוג המושימושלם שלי שעשיתי לו עיצוב חדש ו100מם!! http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=356633
התמונה הכי יפיופה: באלי משהו עם התחת של טום.

למעלה