כוח צביקה ממשיך לדהור , מילאנו נדרסת.

Carmelo Anthony

New member
ממש לא

היא קבוצה אישית של מזרחי ושות', ולא צריך להיות קשר בינה לבין המדינה, חוץ מהמיקום הגיאוגרפי שלה, כמובן שמזהים אותה עם ישראל, כי בסופו של דבר היא בישראל נתמכת ע"י ישראלים ומשחקת בליגה הישראלית, אבל זה לא מחייב בשום דבר את מזרחי.

מיטלוש8

New member
לא אמרתי שזה מחייב את מזרחי

ולא משנה אם היא קבוצה אישית, פשוט כמו שאמרת, מזהים אותה עם ישראל, לא מחייב אותו בכלום, רק אמרתי מה ההרגשה שלי במידה ויהודי עומד בראש הטבלה, זה הכל...

שומו

New member
הדעה שלי בעניין:

נכון שאין יותר מדי ישראלים שיכולים להוביל קבוצה לפינל פור למשל ונכון שיש זרים הרבה יותר איכותיים אבל 7 זרים
למה זה טוב
קודם כל, לא צריך כ"כ הרבה שחקנים בסגל. לא צריך 6 גארדים, מספיק 4+איזה שארפ אחד על הספסל לגיבוי. גם לא צריך שהקו הקידמי של מכבי יהווה כחצי מסגל הקבוצה. אני אשמח שבסגל הקבוצה יהיו ישראלי וזר על כל עמדה. אם תוסיפו את רגב פנאן ועוד נער פוסטר, זה יוצא 12 שחקנים. יש רוטציה, יש היררכיה, ולא צריך לייבש שחקנים כמו עכשיו (ליאור). וכן, יש שחקנים ישראלים טובים על כל עמדה- תראו לאן הנבחרת שלנו הגיעה הקיץ. PG: גוני יזרעאלי. SG: טל בורשטיין. SF: עומרי כספי. PF: ליאור אליהו. C: ניר כהן\עמית תמיר. אם ניקח מהחמישיה הנ"ל את טל וליאור, נוסיף רכז זר, ותיק ומנוסה (לא קאמינגס
מישהו איכותי, לא חסר- טרל לידיי, אריאל מקדונלד) סווינגמן אמריקאי צלף (צ'ארלס סמית'
) וסנטר זר (ניקו) נקבל חמישיה שמסוגלת ללכת עד הסוף. על הספסל, כאמור, יש לנו את יזרעאלי, עומרי, וכהן\תמיר, בתוספת פוור פורוורד מחליף (מוריס\פיזר, לא צריך גם וגם) ושוטינג גארד צעיר ומוכשר (וויל\אלכס, לא צריך גם וגם), יש לנו ספסל איכותי וחמישיה קטלנית. וכל זה בלי באטיסטה, מוריס\פיזר ואלכס\וויל. אפשר לבנות קבוצה איכותית עם ישראלים ועם 2-3 זרים פחות ממה שיש לנו היום.

מאיפה הקרצת את יזרעאלי?

נער פוסטר? אתה צודק שזה מרגיז שיש כ``כ הרבה שחקנים טובים בקבוצה, כי תמיד מישהו יפגע, ובמקרה שלנו אלו אליהו שארפ וכספי. בלוטנתאל לא צריך לעלות ב5 לדעתי, אבל כשאין לך 3 טיבעי אז אין מה לעשות.. כספי צעיר מדי. גם אני מעדיפ שהישראלים ישחקו יותר! אבל מקדונלד כרכז?? עזוב.. הוא סוס זקן. תן לי את לאקוביץ` וב3 שים לי את לנגדון בתוספת ניקו. עכשיו תשחיל איזה ישראלי שאתה רוצה, שחרר את קאמינגס ובלוטנתאל מצידי. הגם שהוא מרשית בחסד, אבל כדורסל אין לו. מצטער. ידית ותו לא. שחרר את באטיסטה גם תשאיר את פייזר ומוריס כי עומק אתה חייב! הלפרין שארפ וביינום ישחקו על 1-2 לפי הצורך וזהו. טוב, אני מדבר כאילו אנחנו בתחילת עונה. זה המצב, תאמין לי שאני אוכל את עצמי שהשחקנים שאנחנו מייצרים יושבים בספסל, אבל עם נצחונות אין טענות. או שיש אבל מי מתייחס בכלל?

שומו

New member
גוני יזרעאלי הוא מלך האסיסטים של הליגה.

כספי ממש לא צעיר מדי. עובדה ששחקנים בגיל שלו (דאנילו גאלינארי, ניקולאס באטום) מובילים קבוצות יורוליג ועובדה שהוא הולך להיבחר בדראפט הקרוב. בתור מישהו שעוקב אחרי מקדונלד העונה, הוא רחוק מאוד מלהיות סוס זקן. ממוצעים של 10.6 נקודות באחוזים מצוינים (48% ל-2, 51.3% ל-3 ו-78.6 לעונשין), 2.4 אסיסטים, 1.3 כדורים חוזרים, 0.9 חטיפות ו-10.5 נקודות מדד בפחות מ-22 דקות למשחק בשלב הראשון ביול"ב לא הולכים ברגל. גם הממוצעים שלו בליגה הספרדית (שנחשבת בעיני רבים לטובה ביותר באירופה) העונה עד כה לא רעים בכלל: 8.8 נקודות, 2.2 אסיסטים, 1.6 כדורים חוזרים ו-7.7 נקודות מדד ב-24 דקות למשחק. בתור רכז ראשון שמקבל 25 דקות, הוא יכול להיות מצוין. ויש עוד רכזים- לידיי שהזכרתי תמיד היה סקורר מחונן, וגם אלן ריי מרשים מאוד בעונת הרוקי שלו באירופה מלוטומטיקה רומא. בקיצור, לא חסרות אפשרויות. גם אני אשמח לראות את יאקה לאקוביץ' וטראג'אן לאנגדון במכבי, אבל שניהם ביחד זה בערך כל התקציב שיש למכבי... פיזר ומוריס ביחד זה לא עומק, זה עומס. שכחת שיש את ליאור

trigotrigo

New member
עובדה אינה עובדה עד שהיא נקבעת ../images/Emo3.gif

קודם שכספי ייבחר, אחר כך תגיד שזו עובדה
או שתצחק "אמרתי לכם!"..

Carmelo Anthony

New member
אתה חי בסרט אחי....

גוני יזרעלי?! מי זה לעזאזל? מלך האסיסטים של הליגה הישראלית? הוא יכול להוביל את אחת הקבוצות הטובות באירופה? כשטל בריא, סבבה, הוא יכול לפתוח. עם כל הכנות, בחיים לא שמעתי על צ'ארלס סמית' הזה, אבל הנתונים שלו בהחלט מעוררי כבוד:http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=CTN תבקש משימי בהזדמנות
. ליאור פותח? ממש לא ריאלי, הוא לא כזה שחקן גדול כמו שעושים ממנו, מחליף בסדר, פותח?! אולי אני יעשה קצת סדר, אתה רוצה כזאת קבוצה: PG: מקדולנד - בעעע, הוא כבר מת, הממוצעים שלו בסדר, אבל הוא גם בקבוצה לא מרשימה. SG: טל SF: סמית' PF: ליאור C: ניקולה ספסל: מוריס/פייזר, וויל/גארסיה, כספי, יזרעלי. את היול"ב אתה לא תיקח עם זה, בטח שלא יורוליג, אין גוף, אין אנקל-ברייקר בחמישיה, אין רכז ראוי, אין שומרים בחמישיה, הדבר היחיד שטוב בקבוצה הזאת זה העלות, שבחישוב מהיר עולה בערך 7-9 מיליון, אז בא נרגע.

שומו

New member
מתי כתבתי שיזרעאלי יוביל../images/Emo35.gif

רכז זר יוביל עם 25-20 דקות למשחק, יזרעאלי יחליף אותו עם 15-20. לגבי סמית': מדובר בסווינגמן אמריקאי בגובה 1.93, שהיה מלך הסלים של היורוליג בעונת 2004\2005 במדי סקאבוליני פסארו עם 20.6 נקודות בממוצע. באותה עונה הוא נפגש עם מכבי 4 פעמים: הפסד ביד אליהו בהפרש 50 נקודות (123-73, הוא קלע 23 נקודות וסחט 5 עב'), ניצחון בהפרש 2 בפסארו (97-95, הוא קלע 32 נקודות, 6 אס', 6 חט' וסחט 8 עב'), ו-2 משחקים בהצלבה: 88-60 למכבי ביד אליהו (14 נקודות וסחט 5 עב') ו-103-100 בפסארו (32 נקודות וסחט 6 עב'). זה יוצא בממוצע 25 נקודות ורבע למשחק, וזה רק נגד מכבי. עונה אחרי זה מכבי רצו להביא אותו, אבל הוא היה ב-NBA (פורטלנד). היום הוא בריאל מדריד, עונה שנייה ברציפות. הוא חתם בקיץ על חוזה לעונה, מה שאומר שבסוף העונה הוא יהיה שחקן חופשי ויהיה אפשר להביא אותו ללא תמורה. ב-NBA הוא שיחק במיאמי היט (נבחר במקום ה-26 בדראפט 1997), לוס אנג'לס קליפרס, סאן אנטוניו ספארס, פורטלנד ודנבר נאגטס. באירופה הוא שיחק באודינה, מקדוניקוס, וירטוס בולוניה, פסארו, אפס פילסן והיום הוא בריאל מדריד. הוא זכה עם ריאל בגביע ULEB ונבחר ל-MVP בגמר מול ריטאס אחרי שקבע שיא שלשות. נבחר לחמישיה השנייה של היורוליג בעונת 04\05. היה ה-MVP של המחזור ביורוליג פעמיים- שתיהן בעונת 04\05 (מחזור 6 ו-11). היה ה-MVP של המחזור ה-15 ב-ULEB בעונה שעברה. זכה עם ריאל באליפות ספרד בעונה שעברה. לגבי ליאור: הקו הקידמי של מכבי (ליאור&ניקו) היה הדבר היחיד שעבד כמו שצריך בעונה שעברה. ועם זה עובד, למה לתקן
לגבי החמישיה: מקדונלד ממש לא מת, וזה שהוא "בקבוצה לא מרשימה" (מה שממש לא נכון, אקאסבאייו ג'ירונה היא אחת הקבוצות היותר טובות בליגה הספרדית) רק מוכיח את הנתונים הסטטיסטיים שלו. ואם הוא לא מספיק לך, בוא תראה את הממוצעים של 2 המועמדים האחרים שלי לעמדת הרכז: טרל לידיי, 1.91, אמריקאי, משחק בטריומף ליוברצי. ממוצעים העונה במה-זה-יול"ב-קאפ: 15.3 נקודות (53.3% ל-2, 50% ל-3, 63.9 לעונשין), 4.1 כ"ח, 2.3 אס', 1.8 חט' ו-16.3 נקודות מדד בקצת יותר מ-25 דקות במשחק. ושתבין- הוא פתח בחמישיה רק פעם אחת, הוא בכלל המחליף של מירה דז'ואן צ'אטמאן שם. הוא שיחק בפולין, בטורקיה (גאלאטאסאראיי), בצרפת (צ'ולט ואדקו אסבל), ואוראל גריט ובבנטון טרוויסו. הוא נבחר ל-MVP של המחזור ה-13 ביורוליג בעונה שעברה, זכה בגביע האיטלקי עם בנטון בעונה שעברה, זכה בסופר קאפ האיטלקי ב-2006 עם בנטון, זכה בגביע האתגר ב-2006 עם אוראל גריט והיה מלך החטיפות הליגה הרוסית בעונת 05\06 עם 2.4 חטיפות למשחק. בעונת 04\05 הוא נפגש עם מכבי פעמיים במדי אדקו אסבל (והפסיד פעמיים): הוא קלע 23 נקודות, מסר 6 אסיסטים וסחט 11 עברות בצרפת (85-80 למכבי) וקלע רק 9 נקודות ביד אליהו (89-69 למכבי). אלן ריי, 1.88, אמריקאי, משחק בלוטומטיקה רומא. ממוצעים העונה ביורוליג: 10.5 נקודות (37.1% ל-2, 32.2% ל-3, 87.2%לעונשין), 2.8 כ"ח, 2.3 אס', 1.3 חט', 7.6 נקודות מדד.גם הוא הרכז המחליף בקבוצתו- הוא המחליף של רוקו-לני אוקיץ'. הוא הגיע בקיץ מבוסטון סלטיקס. הוא היה חלק מנבחרת ארה"ב עד גיל 21, והופיע במדיה באליפות העולם עד גיל 21. הוא היה מועמד לדראפט ה-NBA ב-2006, אבל לא נבחר. בוא תספר מי האנקל ברייקר בחמישיה של אלופת אירופה פאו
ובחמישיה של סגניתה הרוסית
ובאוניקאחה מאלאגה
ובטאו
לא ברור לי מה יש לך משחקנים שהולכים ראש בקיר.

Carmelo Anthony

New member
טוב, כמה דברים:

יזרעלי עם כל הכבוד לא זכאי לכל כך הרבה דקות, שחקן מוביל בליגה הישראלית, סוו ווט? אתה משווה את הליגה שלנו לירוליג? את הלחץ? את היכולות?! סמית': מה אני אגיד לך.... התאהבתי.... אני מתפדח שכזה שחקן מצויין שאפילו שיחק בנאגטס (
) פשוט לא הכרתי. נשמע לי משהו מטורף, הבעיה שלו תהיה בוודאי העלות, נקווה שמזרחי יתפוס אותו בעונה הבאה. טרל: אני אגיד לך את האמת, עברתי על הרשימת קבוצות באתר היולב, אין שם ממש קבוצה שאפשר להתגאות בה, אולי בנטון, אבל הבחור לא הגיע מעולם לקבוצה שממש העמידה לו אתגר, מה התלהבת כל כך? את אלן ריי הכרתי מעונה שעברה במדי בוסטון, הוא די החזיק קבוצה מתה כשפירס היה פצוע, באמת שחקן נחמד, סמית' נשמע הרבה יותר מפתה.... ולמשימה הקשה ביותר שנתת לי, די הרגת אותי עם המשפט הזה, כי מתברר שיש הרבה במה שאתה אומר, אבל יש לי תשובה: נתחיל בפאו: כשאמרתי אנקל-ברייקר לא התכוונתי לביינום, ביינום הוא יחיד מסוגו שבאת עושה מה שנקרא לשבור קרסוליים, אין כמעט עוד כאלה באירופה, התכוונתי לרכז מהיר שיודע לפצח הגנות חונקות, ותשמע, כשיש לך קבוצה כמו פאו, שעם כמות הכישרון שיש להם אפשר לבנות 4 קבוצות וארבעתן תגיע לפיינל פור, ועם מאמן כזה, הם לא צריכים אנקל-ברייקר, כי קבוצה כזאת מסיימת משחק של 70-60, זה כדורסל זה? כשאתה משחק איטי ומחושב, תפקיד האנקל-ברייקר כבר לא כל כך חשוב באמת. (סליחה על הערבוב, התשובה התבשלה לי באמצע הכתיבה) נמשיך במלאגה: יש ויש, שוב, לא כמו ביינום, אבל קאבזס בהחלט יודע מעט מן האנקל-ברייקיות, כנס לזה: http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=mal&pcode=AWX ושים לב טוב: אני לא מכיר את השחקן הזה במאה אחוז, את המשחקים מולם ראיתי דרך האינטרנט שעשה לי בעיות ולא זכיתי לראות אותו כל כך, אז אני נעזר בסטטיסטיקות. יש לו המון המון זריקות משתי נקודות, הוא לא שחקן שמתבסס על שלשות כמו רודריגז וקוס, אלא לוקח כדור פנימה ולפי האחוזים הגבוהים, את הכדורים האלה הוא מסיים בצבע ולא בחצי מרחק, הוא אמנם יציב מאד משלוש, אבל במשחקים החזקים שלו הוא בעיקר מסיים עם הרבה נקודות בפנים, ויש לו שם משחקים עם הרבה שלשות יחסית שבהם הוא לא כיכב יותר מדי, במיה מסויימת אפשר לקרוא לו האנקל-ברייקר של מלאגה ואני אומר את זה גם מהמעט שזכיתי לראות אותו משחק ללא גארסיה על הווריד, שוב, הכל יחסית לאירופה, באמריקה לא סופרים אותו. הלאה לטאו: כאן חיפשתי וחיפשתי ופשוט לא מצאתי, אבל אני לא מאוכזב יותר מדי, לא ציפיתי ליותר מדי מכזאת קבוצה, היא לא נספרת בנשימה אחת עם הטופ של אירופה. ונסיים בצסק"א: טוב שהזכרת את צסק"א באמת, אפילו לא נאלצתי לעבוד, אנקל-ברייקר בצסק"א?! מי אם לא הולדן הנפלא הוא האנקל-ברייקר של צסק"א, ולא רק יחסית לאירופה, יש לו יכולת שליטה בכדור ומהירות כמו של שחקן NBA, הוא באמת קלאסה של שובר קרסוליים. והערה לסיום בקשר לניקו וליאור, איפה היית עונה שעברה כשתפרו אותנו בצבע בלי לספור אותנו? אולי מבחינה התקפית יש בזוג הזה משהו, אבל הגנתית הוא לא שווה את זה, וזאת אחת הסיבות שהעונה הקודמת הייתה נראית כך. גם התקפית אין פה משהו מפוצץ, ברגע שקבוצה מכירה את אליהו הוא משותק טוטאלית, מה לעשות, ככה זה שחקן כל כך חד-גוני.

שומו

New member
לגבי העלות של סמית'-

הוא אמנם לא מרוויח יותר ממיליון לעונה (הוא לא בדיוק צעיר), אבל הוא מגיע בחינם בסוף העונה- כמו שאמרתי, הוא מסיים חוזה. לא ברור לי למה כתבת על ריי שהוא "באמת שחקן נחמד, סמית' נשמע הרבה יותר מפתה". הם בכלל לא באותה עמדה. לגבי קרלוס קאבזאס: הוא רחוק מלהיות אנקל ברייקר, זה ממש לא הסגנון שלו. הוא משחק בצורה הרבה יותר מחושבת. לדעתי הוא הרבה יותר בכיוון של דריק, דינאמו הגנתי כזה. לגבי ג'ון רוברט הולדן: הוא ממש לא אנקל-ברייקר ומעולם לא היה אחד כזה. בגילו המופלג, הוא הרבה יותר קרוב להיות סלף-אנקל-ברייקר. והנה עוד קצת אתגר בשבילך: אם לדעתך טאו היא לא מאריות אירופה (ואני ממש לא מסכים איתך, היא הקבוצה היחידה שניצחה ביד אליהו בעונה שעברה, שלא לדבר על ההגעה לפינל-פור), בוא ספר לי מי הם האנקל-ברייקרים של ברצלונה וריאל מדריד.

Carmelo Anthony

New member
אבל לא רק אנחנו נרצה אותו...

יש קבוצות עם תקציב כפול משלנו שאולי ינסו לקחת אותו. אלן וסמית': שניהם מין סווניגמנים כאלה. הולדן הוא האמא (אחת האמהות) של האנקל-ברייקירים. טאו הייתה אחת מאריות אירופה, עכשיו כבר לא. קאבזס חודר מצויין, זה שהוא לא עושה את זה עם כדרור בין הנחיריים זה לא אומר שאין לו יכולת חדירה מצויינת וכאן דייקתי, לאו דווקא אנקל-ברייקר ממש, אלא מישהו שפורץ הגנה חונקת. בקשר לאתגר המעניין שלך: ברסה: כמו שאמרתי מקודם, לא דיברתי על ביינום\הולדן, כל אחד שיודע לשבור הגנות לוחצות, בניגוד להלפרין, דרק או קאמינגס. ולעיניננו: אקר אחד כזה שיכול לפצח הגנה מסוג כזה. ריאל: אין, אני כבר יכול להגיד לך שהם לא יגיעו לפיינל פור השנה, למרות יתרון הביתיות שמחכה להם שם, הם פשוט לא יעמדו בהגנות הלוחצות שיעמידו להם בשלבים הבאים. לא ענית לי על אליהו&ניקו.

שומו

New member
גם לא רק אנחנו רצינו את שאראס../images/Emo8.gif.

ריי אלן ממש לא סווינגמן, הוא רכז טהור. אה, עכשיו אתה אומר, מישהו שפורץ הגנה חונקת, מה הבעיה למצוא אחד כזה
טל יכול, סמית' יכול, מקדונלד ידע ולידיי ואלן חיים על זה. אמרת שבחמישיה שלי אין אנקל-ברייקר
אז אם אנקל ברייקר הוא בעצם מישהו שפורץ הגנה חונקת, יש לי 3. מה יש לענות על עניין ליאור&ניקו
אני פשוט לא מסכים איתך, זה הכל. זה הציוות שהכי הייתי רוצה לראות בקו הקידמי של מכבי, אולי חוץ מבאסטון&ניקו.

Carmelo Anthony

New member
אני אבהיר את עצמי:

הגנה חונקת זה לא כמו של פאו, הגנה חונקת אני מתכוון למצב של דקה לסיום, משחק 5-6 בטופ 16, הקבוצה היריבה מסוגלת, מבחינה פיכולוגית, לשתק כל כוכב עם המגרש, היא תיתן הכל וגם מקדולנד או ליידי יסתבכו (ליידי אולי לא, אני לא מכיר אותו, אבל בכל זאת, שחקן יול"ב..) שם צריך אנקל-ברייקר, כמו ביינום, כמו הולדן, כמו קאבזס (שוב, בפרופורציה אירופאית), בלי כזה שחקן, זאת בעיה מאד לא פשוטה וזניחה. טוב, טבעי שתהיה מחלוקת, זה עדיין ממש מוזר לי, פווו אחד והצבע ריק, שניהם ביחד לא שוקלים כמו פייזר, ועוד מגוון בדיחות שאומרות דבר אחד: הם לללללאאאא ביחד.

שומו

New member
זה שטרל לידיי משחק העונה בגביע ULEB לא מבטל

את השנים היפות שלו ביורוליג עם בנטון טרוויסו ואדקו אסבל וילאורביין. בעונה שעברה בבנטון הוא היה ה-MVP של המחזור ה-13 אחרי שקלע 31 נקודות, מסר 6 אסיסטים וסחט 6 עברות נגד פו-אורת'ז בבית. אתה מוזמן לראות ביצועים שלו מאותו המשחק פה.

Carmelo Anthony

New member
נממממ.....

שחקן ממש נחמד, אבל לא מדהים, אני אשמח לראות אותו על הספסל של מכבי יום אחד, אבל אתה לא יכול להגיד על שחקן שהוא מצויין ממשחק אחד שבו הוא עשה פלאים, ולפי הסרטון שנתת לי, הוא קיבל הרבה מצבים קלים שהקבוצה סידרה לו, גם השומרים שלו לא היו גדולים במיוחד, אבל בהחלט יש לו יכולת כדרור נחמדה, ושוב, אם מכבי רוצה אליפות, הוא לא יכול לפתוח.

למעלה