כוח צביקה ממשיך לדהור , מילאנו נדרסת.

Carmelo Anthony

New member
אי אפשר לדעת מסרטון קצר

מה שרואים שם, שהוא לא שש לקחת כדור פנימה אלא מעדיף את השלשה אבל יש לו את היכולת של ביינום-סטייל, אפשר להגיד שדי שיכנעת אותי, הוא באמת שחקן מעניין, שיכול להיות חיזוק טוב (מאד) לספסל, לחמישיה זאת כבר הגזמה.

האם המחזור הזה נקבע שיא שלילי חדש?

באמברג קלעה 37 נק` ! ! ! ! אני לא נתקלתי בדבר כזה... אגב, פרטיזן ניצחה אותה וקלעה 85.

TheRasmus

New member
טוב זה היה ברור שייגמר בתבוסה

באמברג ניצחו את פרטיזן בסיבוב הקודם ב-16. הסרבים חיפשו נקמה.

TheWhiteTigris

New member
כמה כיף

- לראות את הלפרין משחק כמו שצריך לשחק. מוסר, קולע, ומרכז. בשביל זה בנו עליו כל כך הרבה. - את ווצ'יץ'!!! - את הגגות של מוריס. משחק אחרי משחק, ועדיין תענוג. - עכשיו כשווצ'יץ' חוזר, יש לנו 4(!) גבוהים איכותיים. וזה עוד בלי להחשיב עוד שחקן או שניים שלפעמים יכולים גם הם להחשב כגבוהים. - שארפ, בגיל 37, עדיין נותן את הנשמה, ואף מסתכן בפציעות - בגב ובברך.

יו45

New member
צרות של עשירים

כמו שזה נראה כרגע, בכל משחק ישחקו אלו שיהיו חמים יותר. כשהבאנקר בשלבים המכריעים יהיה ניקולה שהוא בסופו של דבר השחקן המרכזי של הקבוצה. למוריס דווקא היה היום משחק חלש יחסית גם איבודים לא מחוייבי המציאות, וגם החטאות מרגיזות מתחת לסל כולל דאנק אדיר על הטבעת. זה כמובן בסדר גמור, לכל שחקן יש ימים חלשים אבל אי אפשר לומר שזה היה משחק גדול שלו. מי שהביאו את הניצחון היו הלפרין, גארסיה, באטיסטה וניקולה.

שומו

New member
מוריס לא חסם בכלל.

הייתה חסימה אחת בלבד במשחק, והיא הייתה לזכות האיטלקים.

TheWhiteTigris

New member
הוא חסם פעמיים

רק שזה נפסל כי נעשו קודם עבירות
אבל בכלל, התחושה שלי הייתה במובן מסויים של "מטריה אוירית"

TheWhiteTigris

New member
שאלה:

ב-One נכתב: "ביום רביעי תמריא לסלוניקי למשחק היורוליג האחרון לפני שלב הטופ 16, משחק שבעצם יקבע באיזה מקום בבית תסיים מכבי, כאשר השאיפה של הצהובים היא לסיים במקום השני ולקוות למעידה של ריאל מדריד." למה? למה מכבי לא רוצה לסיים במקום הראשון אלא "השאיפה היא למקום שני"? מקום ראשון אמור להיות טוב יותר, לא? ולמה אנחנו תלויים בריאל, וצריכים לקוות למעידה שלהם? אנחנו לא באותו בית איתם!

Carmelo Anthony

New member
הסבר:

מקום ראשון לא ריאלי, כי במשחק הבא ריטאס תשחק מול ציבונה, ורק אם תפסיד נוכל לעלות למקום הראשון, לא סביר בכלל... אנחנו בהחלט תלויים בריאל, הטופ 16 בנוי מ-4 בתים של 4 קבוצות בכל בית יש אחת מכל דרג, כדי לקבל הגרלה טובה אנחנו צריכים לסיים בדרג הראשון, זאת אומרת או מקום ראשון בבית, או מקום שני הכי טוב, בבית א' מקום שני היא סיינה שלא מסכנת אותנו (אם ננצח את אריס), בבית ג' יש את ריאל במקום השני שמובילה עלינו רק בהפרש סלים, אם היא תפסיד לפאו ומכבי תנצח את אריס נעקוף אותה במאזן ונהיה מקום שני עם המאזן הכי טוב מבין המקומות השניים, ואז נוכל לעלות בתור דרג א'.

TheRasmus

New member
ואגב אם נסיים בדרג השני

סיכויים גבוהים שנקבל את ריאל בשלב הבא.

Thierry Henry

New member
כן. שתי הראשונות עולות מכל בית,

ככה שיכול להיות מאבק מעניין עוד יותר.

יו45

New member
הפסד של ריטאס לא יפתיע אותי

משחק חוץ בקרואטיה הוא לא קל, גם לריטאס. ולא הייתי שולל על הסף הפסד שלהם.

Thierry Henry

New member
כנ"ל, אבל זה לא ישנה כלום אם לא ננצח באריס.

וגם שם אף אחד לא מתכוון לחכות לנו עם זרי פרחים וסלים פתוחים.

TheWhiteTigris

New member
אם כבר, אז עוד שאלה:

בתחילת המשחק, בהצגת שחקנים או משהו כזה, הקהל הריע למאמן מילאנו. למה?

למעלה