שמעתי עליהם ממזמן ולא התיחסתי ואחרי השער חיפשתי ביו טיוב למדתי חלק מהשירים וקראתי תירגומים וראיונות ואני לא חושבת שאי פעם התחברתי לשירים ככה!וכן ביל חתיך ותום שקסי!אבל אני לא חושבת שבגלל זה אני אוהבת אותם!הם מיוחדים לכל אחד יש תסטייל המוזר שלו אבל כולם קרועים! נ.ב: ואני שמחה שיצא לי להכיר ילדים בפורום הזה! ובקשר לילדות האלה זה ממש לא משנה לי כל אחד שיעשה מה בא לו! ובקשר להכרה ולהצלחה הגוברת -לכל דבר יש מחיר! ובסך הכל זה לא אמור להפריע להפריע לאפ אחד פה. וסורי על החפירה **אני רושמת מהפלא
אני רוצה שניה לדבר על מעריצות ה'מונסון' בהתחלה אני מודה הכרתי את טוקיו הוטל מהשיר מונסון בפלאפון של חברה וככה רק מלשמוע את השיר בלי ליראות אותם ובלי כלום ....התאהבתי---חזרתי הביתה הורדתי את כוללל הדיסק 'סקרים' (באנגלית) זה היה ממש מזמן עוד לא דיברו עליהם ולא כלום ----חיפשתי כמה תמונות ראיתי והתעניינתי ומאזזזז הם חלק בלתי ניפרד ממנייי (נ.ב: גם התאהבתי בבילייייי הורסססס ) האם גם אני ניחישבת בענייך מעריצת 'מונסון' אם כן תגידי לי זה ממש חשוב לי לדעת.. פליזזזזזזזז
"חיפשתי כמה תמונות ראיתי והתעניינתי ומאזזזז הם חלק בלתי ניפרד ממניי",זה מוגזם..רק בגלל היופי ? ושמעת שירים בגרמנית?את יודעת מה כל שיר אומר? וזה ביל,לא ביליXDDD ומזה חשוב לך לדעת? זה יעזור. ובבקשה,תפחיתי את האותיות,אי אפשר לקרוא ככה כלווווום.
אני רוצה שניה לדבר על מעריצות ה'מונסון' בהתחלה אני מודה הכרתי את טוקיו הוטל מהשיר מונסון בפלאפון של חברה וככה רק מלשמוע את השיר בלי ליראות אותם ובלי כלום ....התאהבתי---חזרתי הביתה הורדתי את כוללל הדיסק 'סקרים' (באנגלית) זה היה ממש מזמן עוד לא דיברו עליהם ולא כלום ----חיפשתי כמה תמונות ראיתי והתעניינתי ומאזזזז הם חלק בלתי ניפרד ממנייי (נ.ב: גם התאהבתי בבילייייי הורסססס ) האם גם אני ניחישבת בענייך מעריצת 'מונסון' אם כן תגידי לי זה ממש חשוב לי לדעת.. פליזזזזזזזז
שמכירות את הלהקה רק בתור מונסון. לא שמעו אף שיר שלהם, ראו תמונה אחת/524524135435, חושבות שביל או טום (ולא, אין לא חושבות שגוסטב וגיאורג הם חלק מהלהקה, הן חושבות שהם סתם תקועים שם ואפילו לא יודעות את השמות שלהם
) הם בעלם וזהו. את לא מעריצת מונסון D: לפי מה שאנחנו פה קוראים להן D: את מעריצה שהכירה את הלהקה ממונסון ולא נשארה תקועה שם אלה התחילה לשמוע דברים אחרים D: ועל זה קבלי ח"ח D:
איכס היא כזאת גרועההה. מה הקטע של אנשים להשמיץ ככה? אז מה, אני לא אוהבת את בריטני ספירס, אז אני אתחיל לכתוב עליה כתבות בוואלה? לא, כי אני מכבדת את מי שכן אוהב. אה, וגם יש לי חיים. ולה, כנראה שאין!