דיון - מעריצות "מונסון"

YuviR

New member
מה אכפת לי מהן!

הן מפגרות ואני לא P: אז לא אכפת לי :p

16yaeli

New member
אני ממש לא ותיקה/tapuzforum/images/emo6.gif

שמעתי עליהם ממזמן ולא התיחסתי ואחרי השער חיפשתי ביו טיוב למדתי חלק מהשירים וקראתי תירגומים וראיונות ואני לא חושבת שאי פעם התחברתי לשירים ככה!:)וכן ביל חתיך ותום שקסי!אבל אני לא חושבת שבגלל זה אני אוהבת אותם!הם מיוחדים לכל אחד יש תסטייל המוזר שלו אבל כולם קרועים! נ.ב: ואני שמחה שיצא לי להכיר ילדים בפורום הזה! ובקשר לילדות האלה זה ממש לא משנה לי כל אחד שיעשה מה בא לו! ובקשר להכרה ולהצלחה הגוברת -לכל דבר יש מחיר! ובסך הכל זה לא אמור להפריע להפריע לאפ אחד פה. וסורי על החפירה **אני רושמת מהפלא

nonitaa

New member
../images/Emo151.gifרגעעעעע

אני רוצה שניה לדבר על מעריצות ה'מונסון' בהתחלה אני מודה הכרתי את טוקיו הוטל מהשיר מונסון בפלאפון של חברה וככה רק מלשמוע את השיר בלי ליראות אותם ובלי כלום ....התאהבתי---חזרתי הביתה הורדתי את כוללל הדיסק 'סקרים' (באנגלית) זה היה ממש מזמן עוד לא דיברו עליהם ולא כלום ----חיפשתי כמה תמונות ראיתי והתעניינתי ומאזזזז הם חלק בלתי ניפרד ממנייי (נ.ב: גם התאהבתי בבילייייי הורסססס ) האם גם אני ניחישבת בענייך מעריצת 'מונסון' אם כן תגידי לי זה ממש חשוב לי לדעת.. פליזזזזזזזז

SpongBobit

New member
המ...לא יודעת..דעתי לא הכי חשובה.

"חיפשתי כמה תמונות ראיתי והתעניינתי ומאזזזז הם חלק בלתי ניפרד ממניי",זה מוגזם..רק בגלל היופי ? ושמעת שירים בגרמנית?את יודעת מה כל שיר אומר? וזה ביל,לא ביליXDDD ומזה חשוב לך לדעת? זה יעזור. ובבקשה,תפחיתי את האותיות,אי אפשר לקרוא ככה כלווווום.

nonitaa

New member
פליזזזווושששש

אני רוצה שניה לדבר על מעריצות ה'מונסון' בהתחלה אני מודה הכרתי את טוקיו הוטל מהשיר מונסון בפלאפון של חברה וככה רק מלשמוע את השיר בלי ליראות אותם ובלי כלום ....התאהבתי---חזרתי הביתה הורדתי את כוללל הדיסק 'סקרים' (באנגלית) זה היה ממש מזמן עוד לא דיברו עליהם ולא כלום ----חיפשתי כמה תמונות ראיתי והתעניינתי ומאזזזז הם חלק בלתי ניפרד ממנייי (נ.ב: גם התאהבתי בבילייייי הורסססס ) האם גם אני ניחישבת בענייך מעריצת 'מונסון' אם כן תגידי לי זה ממש חשוב לי לדעת.. פליזזזזזזזז

3has3

New member
מעריצות מונסון אלה מעריצות

שמכירות את הלהקה רק בתור מונסון. לא שמעו אף שיר שלהם, ראו תמונה אחת/524524135435, חושבות שביל או טום (ולא, אין לא חושבות שגוסטב וגיאורג הם חלק מהלהקה, הן חושבות שהם סתם תקועים שם ואפילו לא יודעות את השמות שלהם
) הם בעלם וזהו. את לא מעריצת מונסון D: לפי מה שאנחנו פה קוראים להן D: את מעריצה שהכירה את הלהקה ממונסון ולא נשארה תקועה שם אלה התחילה לשמוע דברים אחרים D: ועל זה קבלי ח"ח D:

SpongBobit

New member
לזה התכוונתי.

למעריצות האלו. העתקתי את זה מהעצומה. ירדדני . !1 xO ~ 12 מושב אחיטוב . (( ~ ; ביללל אוחח נשמה טהורה שלי . 11 . @ :) אני 3 > אותך יא כוססון אחדד . DDDD ^ אין עליך . אתה החיימשלי . אתה העיינים שלי . ~ אתה הכל בישבילי יא חתיכוון .. , !1 % חבל שאני לא יוכלה לבוא למופע'שך . /// ~ ; חולעללייך מושלם שלי . 33333333333333333 > איזו רדידות

TaaaaaaaaaaL

New member
איכסס .. איזה פלוצה.

יש הרבה כאלללה.. אבל עוד מעט הן יעלמווו .. אחרי ההופעה.

כרמלי6

New member
רדידות זאת לא המילה

זה ממש פיגור שכלי ממושך חח כאילו באמת משהו ישים עליהן אם הן ירשמו את זה .... זה פשוט מפגר ......!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo207.gifיאווו קלטו איך מלכלכים על טוקיו בוואלה

כנסוו לאתר הזההההההההההההההה http://zone.walla.co.il/?w=/2704/1176928

YuviR

New member
איזה מטומטמת

איכס היא כזאת גרועההה. מה הקטע של אנשים להשמיץ ככה? אז מה, אני לא אוהבת את בריטני ספירס, אז אני אתחיל לכתוב עליה כתבות בוואלה? לא, כי אני מכבדת את מי שכן אוהב. אה, וגם יש לי חיים. ולה, כנראה שאין!

TaaaaaaaaaaL

New member
יאוו היה באלי לתת לה כזאת תגובה מגעיללה

אבל יש לי בעיה והתגובות שלי לא נכנסות לשם =[[ פשוט מטומטממתת איך היא עצבנה אותי.. ועוד יש שם מלא שמסכימים איתה!

0oSharoNo0

New member
מה היא רוצה.. שקל??

שתלך תחפש... אז מה אם היא לא אוהבת אותם.. שתסתום היא לא מעניינת אפחד..!! ואיך היא מנסה לגרום לאנשים לא ללכת להופעה.. ממש כאילו שזה יעזור לה

למעלה