דיון - מעריצות "מונסון"

ravidulce

New member
חחחח האשה שכתבה את זה

היא אשה ממורמרת, שהכל אצלה הולך בציניות, וכנראה ששום דבר לא מספק אותה לכו תבינו...

בעעע היום לקחתי את הכרטיסים מקסטל וראיתי..

שתי פרחווות מגעילות ומתלהבות שבאו לקנות כרטיס... בעעע על הפרחות מישהו צריך להשמיד אותן..

../images/Emo191.gif מעריצות מונסון,

יש לי שתי חברות ששונאות את ט"ה ואוהבת את מונסון, אבל הן לפחות לא הולכות ואומרות שהן ה-מעריצות של ט"ה, בעיניי האלה שאוהבות מונסון ובטוחות שהמציאו את טוקיו הוטל זה בולשיט ומעורר רחמים. בעיקרון שיעשו מה שבא להם אבל שלפחות ינמיכו פרופיל, לא המצאתן את טוקיו הוטל, אתן לא מכירות שירים שלהם, אתן תקבלו פרס מיוחד בגלל אהבתכן ה"ענקית" אז סעמק שתקו. למען האמת כל הקטע הזה גרם לי לאהוב פחות את השיר מונסון. אני מעדיפה את השירים בגרמנית ואת דורצ' דאן מונסון בגרמנית.

TaaaaaaaaaaL

New member
דייי יאוווו איזה התרגשוות

די אני לא יכולה אני חייבת מישו שירגיע אותייייייייי ביייייייייייייייייייל וטווווווווווווווווווום בארץץץץ .. זה לא הגיוניייייייייי דייי מחר אני רואה אווווווווותםםםםםםםםםםםםםם קולולולולולולולולולולו

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo207.gifמישו הזמין כרטיסים דרך "חבר"?

של הצבא.. אני צכה לדעת אם מספיק אישור הזמנה או שצריך להביא את הכרטיס אשראי ?

florit11

New member
.........

כשאת אומרת "מעריצות מונסון" ופריקאצות, זה קצת פוגע בי.... עלומר, אני מאוד אוהבת את טוקיו הוטל, אבל השיר שממנו התחלתי לשמוע היה מונסון, ראיתי בMTV, חשבתי שראמשטיין הרבה יותר טובים, שמעתי ברדיו, התאהבתי. ומן הסתם, גם אני מיללת ש"ביל כל כך מושלם... ;_; לאנוס אותו!!!"... אבל אני באמת חושבת ככה...(לא שזה אפשרי... =.=) עכשיו אני דווקא מעדיפה לשמוע בגרמנית, ואני כן מבינה על מה השירים מדברים(קראתי תרגומים), וזה אחת הסיבות לאהבה שלי אליהם. אתן אומרות שטוקיו הוטל התמסחרו. בימינו כדי להצליח- צריך להמסחר. ואם כל הכבוד, טוקיו הוטל לא מתנהגים כמו שאר הכוכבים, הם ממש אמיתיים. הם מחייכים, הם צוחקים, והם לא מתנהגים כמו בובות ראווה ופוזאיסטים, המילים לשירים שלהם נכתבו על ידי זה ששר אותם, והם משמעותיים. השיר רן סט גו, השיר ספירנג ניץ'(השיר האהוב עליי), מונסון, vergessene kinder, הם בלי משמעויות! אני מכירה את הפריקאצות, ולא אכפת לי מהן. הדבר היחידי שאני מנסה להגיד להן הוא שישמעו עוד שירים. וחוצמזה, כל עוד טוב לבנים, אני שמחה... D:

SpongBobit

New member
תבינו !

מעריצת מונסון זו לא מעריצה שהכירה את הלהקה ממונסון ! זו "מעריצה" שמכירה בערך רק את מונסון,וחושבת שהיא יודעת הכל עליהם וכזה.

למעלה