דיון - מעריצות "מונסון"

0oSharoNo0

New member
חח כן באמת לא מסתדר...

אבל את יודעת את זה רק משהוציאו גם באנגלית או כבר מלפני..?

כרמלי6

New member
אממ רק חלק מהמילים אני יודעת לפני ...

אני גם יודעת איך אומרים תסתכל פה ובבקשה אבל זה קשה לרשום את זה בעברית חח נגיד תסתכל פה אני יודעת לפני וגם בבקשה אני יודעת לפני וגם תודה אני יודעת לפני חחח [מה אני יעשה שהייתי באוסטריה וגרמניה המשפחה שלי כולל אותי חרשנו על המילים האלו חחחחחח וזה מה שאני זוכרת חח ] אבל נגיד רטה מיש וכל השאר אני יודעת מהשירים ... חח

כרמלי6

New member
אהה ואני גם יודעת מזה הילינג [חח] תגידו שאני

לא גאונה חחח .... אהה ואני גם יודעת איך אומרים רדי סט גו בגרמנית פשוט זה מעצבן לרשום דברים בעברית שהמילה היא בעצם גרמנית חח יותר קל לכתוב את זה בעברית למילים באנגלית חחחח [סיבכתי את עצמי ... אם לא הבנתם זה בסדר גם אני לא הבנתי .. ]

0oSharoNo0

New member
חח אוקיי הבנתי אז את דווקא יודעת..:D

כי התכוונתי לשאול מאיפה בכלל אפשר לדעת גרמנית.. אני לא יודעת כלום..! חח אולי ממש קצת מהשמות של השירים שתרגמו... אבל גם זה משהו..

כרמלי6

New member
חח גם משהו ..גם אני יודעת את הרוב משירים

מתורגמים ... אהה ועכשיו נזכרתי אני יודעת מה זה רידן
דיי אני גאה בעצמי אני יודעת כמה מילים בגרמנית חח ...

0oSharoNo0

New member
חח פעם שהייתי בסטימצקי הסתכלתי במילון גרמני

כדי לנסות להבין משהו... אבל בסוף לא יצא מזה כלום כי אני לא זוכרת..

כרמלי6

New member
חחחח [XD] איזה מבאס זה שלא זוכרים

יאללה עכשיו כזה כולם התנחלות בסטימצקי יש שם מילון
חחחחח .... פעם הבאה תרשמי לך על היד או משהו ... חח

SpongBobit

New member
יש את האתרי מעריצים את התירגום.

משם אני יודעת, וגם ממילון ומסבא(כפרעליו קנה לי כרטיס להופעה) ולפעמים אני מוצאת אותי קוראת במילון גרמני זה חשוב לי מאוד לדעת על מה השירים אומרים. והנה,קישור לאתר ממש ממש טוב עם פירושים למילים,ומילים לשירים שלהם.
http://tokiohotel-il.com/index.php?page=home תלחצי על המילים לשירים בריבוע הכחול,תחפשי את השיר שאת רוצה לתלחצי על בעברית שבצד של אותו שיר(לא לכולם יש)

רידדדן שיר פשוט מדההים!

גם "הילף מיר פליגן" גם רומנטי גם מדהים וגם אני יודעת תירגום !#$%^&

כרמלי6

New member
../images/Emo45.gif חח אכן שיר מדהים ... גם אני יודעת את

התירגום
אבל המילה שאני זוכרת משם זה רידן חח ... וואי משהו צריך להגיד לי מה אומר "הילף מיר פליגן" חח

5ifi

New member
אני יודעת מה זה ארשלוך!!!

חח זה חור תחת וזאת קללה בגרמנית...וזאוקרל זה חזירה...זאומנש זה חזיר...תראו מה לומדים מספרים...קללות בגרמנית..

ElinorLahav

New member
דדדעתי ../images/Emo9.gif

אני לא שונאת שום מעריצות ! גם אני התחלתי לאהוב את טוקיו ממונסון אין מה לעשות כולם התחילו מאיזה שיר ! אבל לא כדאי לשפוט אותן ככה אולי הן התחבו רק לשיר הזה מה אפשר לעשות , ואני דוווקא מאוד שמחה שמפרסמים אותם בכל מקום , רגע יש לי שאלה זה לא מה שרציתן שיהיה שטוקיו הוטל יהיו מודעים בישראל אז הינה הם מודעים !!!!! ד"א לפי כל מה שקראתי פה זה ממש נשמע שאתן מתחילות לשנוא את טוקיו

SpongBobit

New member
מה פתאום ?../images/Emo6.gif

לפחות אני. מיום ליום אהבתי אליהם גדלה. ואם לרגע אני חושבת שנמאס לי פתאום מביל(חסוחלילה) תמונה אחת משנה את הכלXDD

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifלא ותיקה כמוכם../images/Emo13.gif

אולי אני ניקראת מעריצת מונסון..לא יודעת,O.O אני נחשפתי אליהם ברצינות לראשונה לפני שלשום,כמובן עם השיר מונסון
נורא אהבתי ת'לחן ואז גם הקשבתי למילים ואהבתי וחברה שלי שדיברתי איתה על טוקיו הוטל (מעריצה שלהם גם)התחילה לשלוח לי מלא שירים ביוטוב וזה ,בסוף גם ראיתי ראיונות איתם ונורא התלהבתי מהם, ומהאופי הצעיר שלהם
התחלתי לשמוע שירים אחרים שלהם ואני נורא אוהבת את המוזיקה שלהם, ואני אפילו לא ילדה ששומעת רוק..
קיצור אני לא בישרא בכלל ולא צעקתי בשום מקום "ביל תעשה לי פן!!" חח סתם רציתי להגיד שלא כל מי שהכיר אותם עכשיו הוא מתלהב בגלל התקשורת והלוק שלהם. בהתחלה בכלל שראיתי ת'שער של ראש1 לא הבנתי מה זו הלהה הזאת ומה היא מנגנת כי לביל יש סטייל של רוקיסט וטום ראפר כזה חח וזה קיצור לא משנה.. לסיום אני רוצה להגיד שגוסטבב כזה חמוווווווד
אאיייי
חח עכשיו מעניין אם מישהו יעוף עלי [לא שיש סיבה, בע. סתם לא חשוב><]

למעלה