התפקדות ספטמבר

liorhikri1991

New member
../images/Emo88.gifהתפקדות ספטמבר../images/Emo57.gif

שם:
תיכון:
מקום מגורים:
מסן\אייסי:
מסר לאומה:
שיר החודש שלכם:
איך היה החודש הקודם?
איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים?
תמונה שלכם:

b a t e l 1 8 2

New member
בוקר טוב:]]]]]]]

שם:בתאל גיל: 17 כיתה:יב' תיכון:בגין מקום מגורים:ראש העין מסן\אייסי:232952507 מסר לאומה:אקונה מטטה:p שיר החודש שלכם:אין=00 איך היה החודש הקודם?נפלאא איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים?עבודה ,בית ספר ,גהנום.. תמונה שלכם:אין צורך:p אבל אני אשים תמונה אחרת ------------->

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif

חשבתי לעצמי לעבור לראות אם יש כאן אנשים מבגין בראש העין ואת הראשונה XD המ.. אנחנו אותו ביתספר..

Summer moved on

New member
ספטמבר אמא'לה!

שם:נועה גיל: 16.9 כיתה:עולה לי"ב. [מחר אמא'להה] תיכון: מקום מגורים: מרכז מסן\אייסי: במסרים חופשי:) מסר לאומה: החיים יפים! תנצלו אותם כמה שרק אפשר ויותר מזה. שיר החודש שלכם:אביתר בנאי- תחרות כלבים. TRAVIS- Walking Down The Hill איך היה החודש הקודם?אוגוסט? אחד מהחודשים המיוחדים שהיו לי בחיי. איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים?הממ..בי"ס... מקווה שתהיה עבודה עדיין, חברים... תמונה שלכם::) הודגש באמצעות מדגישומטיק

Unaffected

New member
לאנכון ../images/Emo7.gif

שם: סהר גיל: 16 בנובמבר כיתה:י"א ||: תיכון: אוסטרובסקי רעננה סאק. מקום מגורים: אורנית. מסן\אייסי: מסר. מסר לאומה: הסעות זה רע! שיר החודש שלכם: לאדעת. איך היה החודש הקודם? מעפן ברובו איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? בצפר ,יאי
תמונה שלכם:לאD:

sexytomato

New member
אוסטרובסקי ../images/Emo47.gif

התיכון שלכם ענק ברמות מטורפות.

sexytomato

New member
מבחינת גודל, כן

נגיד המורה לספרות שהיא הבת של אספיס (או משהו כזה) לא כזו ענקית.

AmericanDragon

New member
..........

שם: תומר גיל: סוף החודש 16 כיתה: י'א ממחר תיכון: אורט מקום מגורים: מוצקין מסן\אייסי: 317410536 מסר לאומה: // שיר החודש שלכם: הממ איך היה החודש הקודם? חם איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? יומולדת
תמונה שלכם: אין

sexytomato

New member
על אף שהחברים לגילי כבר חצי פרשו...

שם: אמה גיל: 18 כיתה: - תיכון: - מקום מגורים: כפר סבא מסן\אייסי: [email protected] וזה ממש חד פעמי וצעד נועז מצדי לפרסם
מסר לאומה: כנראה שגם זמני תם. וגם -חחחחחחח יש לכם בי"ס מחר. שיר החודש שלכם: hot chip- over and over איך היה החודש הקודם? יותר טוב כי החבר שלי עוד היה אזרח
איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? אני מתכננת להתגייס, להגיע לחתונה של אחותי ועוד דברים שקשורים בנושאים האלה. תמונה שלכם: קבלו תמונה שווה יותר במקום

Double U

New member
עונה:

שם: שי. גיל: 16 וחצי. כיתה: י"א3
תיכון: רבין מקום מגורים: כפר סבא מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: שתהיה לכולם שנה מוצלחת
שיר החודש שלכם: Iris - Goo Goo Dolls איך היה החודש הקודם? אוגוסט היה יחסית משעמם. יולי היה שולט
איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? חוזרים לשגרת בית ספר, מבחנים, עבודות, שיעורים. יהיה טוב

Double U

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

מחזור י"א דארלינג!!!

liorhikri1991

New member
אני...../images/Emo13.gif

שם:ליאור היקרי גיל:16.8 כיתה:י"א1 תיכון:עמל ב'(בלאט) מקום מגורים:שכונת אחדות בפ"ת מסן\אייסי:[email protected] מסר לאומה:תהנו מהחיים ותצליחו בהם
שיר החודש שלכם:"תנו לי לשתות"/"ידיים למעלה"-כנסיית השכל איך היה החודש הקודם?נחמד וגם קשה,כי עשיתי המון עבודות איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים?ללכת לתיכון ולהצליח בלימודים תמונה שלכם:הינה...

למעלה