התפקדות ספטמבר

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחדשה פה ^^

שם: שחר גיל: 15 וחצי כיתה: י' תיכון: בגין? מקום מגורים: ראש העין מסן\אייסי: [email protected]
שקט.. זה מכיתה ד'. מסר לאומה: יש לנו קפיטריה
שיר החודש שלכם: המ.. יש הרבה. כל דבר של לוסטפרופטס בערך XD איך היה החודש הקודם? יותר טוב מהחודש שלפניו.. איך יהיה החודש הזה? יותר טוב מהחודש הזה.. סוף סוף יהיה לי מה לעשות
סוף לשיעמום ~,~ יש תכונונים? לונה פארק.. ואהמ. יש מבחן מחר
תמונה שלכם: -> אני לא באמת צהובה/כתומה חחח זה האור בחדר ולא עשיתי פלאש אוך לא משנה. חחח משקפי שמש חדשות XD

GaluP

New member
עונה :)

הכחשתי את המושג הזה 'בית ספר' במשך החודש האחרון, בגלל זה נעלמתי.. ועכשיו כשכבר זה לא ניתן להכחשה החלטתי לחזור
שם: גל גיל: 16 כיתה: י"א תיכון: ליאו באק מקום מגורים: חיפה מסן\אייסי: במסר (יש לי ניסיון לא טוב עם פרסום מסנג'ר בפורומים) מסר לאומה: שתהיה לכולם שנת לימודים טובה וכמה שיותר קלה! שיר החודש שלכם: אמ לא יודעת
איך היה החודש הקודם? זה היה חופש
אז מדהים! איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? אמ, לימודים? בעע.. וגם חגים אז עוד קצת חופש זה נחמד :) תמונה שלכם: נוותר

just PolPoll

New member
יאללה גם אני!

שם:פולינה גיל: 17 כיתה:יב3
תיכון:עמל1 ע"ש מנחם בגין מקום מגורים:צפת|חסדי| מסן\אייסי:190674213 מסר לאומה: שיר החודש שלכם:maroon 5-wake up call איך היה החודש הקודם?סבבה איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים?שיעבור כבר! תמונה שלכם:

harhanegev

New member
../images/Emo41.gif בבקשה, נציג אילת מתפקד :

שם: כתוב בחתימה. גיל: 34 כיתה: כבר מזמן לא תיכון: כנ"ל (סיימתי י"ב בישיבת בנ"ע רעננה, למי שמתעניין) מקום מגורים: כתוב בחתימה. מסן\אייסי: ICQ 75600463 מסר לאומה: בואו להרי אילת שיר החודש שלכם: קשה להחליט, יש הרבה איך היה החודש הקודם? סביר איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? הילד/ה השני/ה מתכנן/ת כנראה לצאת לאויר העולם בסוף החודש הבא. תמונה שלכם: בבקשה:

למעלה