התפקדות ספטמבר

sexytomato

New member
אני אעלה תמונה של השמלה שלי כשהיא תהיה מוכנה

לשם התחרות

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifמתפקד גם כן!

שם: סהר כהן גיל: 17 בסוף החודש כיתה: י"ב [[: תיכון: בית החינוך ע"ש י. רבין מקום מגורים: סוד ! מסן\אייסי: 269961111 מסר לאומה: אתם הולכים למות בקרוב. שיר החודש שלכם: רובי וויליאמס - something beautiful ללא ספק!!! איך היה החודש הקודם? מדליק בהחלט. איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? להתחיל ת'שנה, לחזור קצת לקשרים עם אנשים מבית ספר. נשיקות, חיבוקים. תמונה שלכם: למה לא? מיאווו! XD

sexytomato

New member
תראו! עוד אחד מרבין!

אבל בגלל שהוא לא מוסר את המיקום של התיכון נצטרך להוציא את זה בדרך לא דרך- התיכון ניסויי? איך קוראים למנהלת?

Double U

New member
הניסוי הוקפא, דרך אגב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

sexytomato

New member
למה הוקפא? :|

אגב, הפכו גם את אוסטרובסקי לניסויי, איזה צחוקים

sexytomato

New member
הרבה כסף ותקציב ../images/Emo3.gif

סתם, זה תלוי בניסוי שלכם, אני לא יודעת מה היה הניסוי אצלנו (משהו עם דילמות, אבל תכלס אין לי מושג)- זה בעיקר הגדיל פי 17 בערך את תקציב בי"ס. ואני יודעת על שלכם סתם כי המנהלת שלכם סיפרה על זה במסיבת סיום של המחזור האחרון (מ"ה).

Unaffected

New member
גם ככה יש לבצפר הרבה כסף ותקציב../images/Emo6.gif

ונראהלי שהניסוי אצלנו זה מנהיגותS: כבר דחפו לנו את זה ל2 מתוך 3 המקצועות שלמדנו היום [וגם זה כי למת' הם לא מצאו איך לדחוף את זה]

sexytomato

New member
כביכול יש לכם מליון כסף

(חדר טלויזיה?? חדר איפור?!?!) אבל אין לכם אפילו מצלמות והכסאות שלכם מעץ והשולחנות ירוקים

Unaffected

New member
שכחת את החדר כושר ../images/Emo3.gif

וזה אולפן טלוויזיה :) ויש לפחות 5מצלמות,מאיפה הבאת שאין מצלמות?O: וממ כן,בצפר עתיק XD

sexytomato

New member
תיכון ניסויי. ../images/Emo3.gif

סתם, כשזורקים אבוקות וביצים ביום הראשון ללימודים ההנהלה מרגישה שצריך מצלמות.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאווו יש כלכך הרבה תיכוני רבין למינהם

אני מתל מונד P:

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifיש פה עוד אנשים מ"רבין"ים ?

למה לא להגיד מאיפה...?!

למעלה