התפקדות ספטמבר

© h i l a ©

New member
לאאאא

שם: הילה גיל: 16 וחצי.. כיתה: עולה לי"א (די, תוציאו אותי מהסיוט הזה!:|) תיכון: גמל שלמה.. חח סתם.. חסוי.. מקום מגורים: עמק יזרעאל מסן\אייסי: מסר לאומה: י"א. עברנו את פרעה נעבור גם את זה.. שיר החודש שלכם: the diary of jane-breaking benjamin איך היה החודש הקודם? מעולה.... עזבו את זה שלא עשיתי בו כלום חוץ מלהיות במחשב ולעבוד רבע שעה ביום... לפחות ניקיתי את הראש קצת לקראת הסיוט הזה י"א... איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? יש המוןןן תיכנונים, ולגבי החודש הזה אני יודעת שהוא יהיה יחסית טוב לקראת החודשים הבאים, לפי מה שאני זוכרת מכיתה י'.. כל חודש למדנו יותר קשה מהקודם... תמונה שלכם: חח

LiorAlona

New member
מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: אלונה טולצ'ינסקי גיל: 16.10 כיתה:יא1 תיכון:עמל ב' פ"ת מקום מגורים: פ"ת מסן\אייסי: 315936745 מסר לאומה: שלום עליכם שיר החודש שלכם: אין איך היה החודש הקודם? היה אחלה איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? אני אהיה בארה"ב, החודש הזה יהיה כייפייי.. אני אהיה בדיסנילנד
תמונה שלכם:

../images/Emo185.gif שוקו ../images/Emo185.gif

שם: קארין (אתם יכולים לקרוא לי שוקו..)
כיתה: צבא.. =\
תיכון: לשעבר מקיף ט'.. מתגעגעת..
מקום מגורים: ראשל"צ
מסן\אייסי: 168831462
מסר לאומה: במבה מקולקלת לא עושה כלום.. =\
שיר החודש שלכם: יום חדש נפלא-אריק ברמן
איך היה החודש הקודם? סביר..
איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? מצוין מתחילים קורס חדש.. =]
תמונה שלכם:

noyy

New member
../images/Emo28.gifפנו דרך

שם: נוי המגניבה גיל: 16.5 כיתה: י"א 7 מחר תיכון: מקיף ג' מקום מגורים: באר שבע מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: תהיו יפים ותשתקו שיר החודש שלכם: אריאל הורוביץ - רנה (חייך ישתנו מן הקצה אל הקצהההה כי אל הדרך אני יוצא!) איך היה החודש הקודם? מעולה איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? לסיים את העבודה במתמטיקה?
תמונה שלכם: אני כוסית, אני יודעת

אני...../images/Emo13.gif

שם: חן גיל: 16 + כיתה: ממחר י"א תיכון: שי עגנון מקום מגורים: נתניה מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: תחיו את החיים כמה שאפשר שיר החודש שלכם: Dave Matthews Band - Space Between איך היה החודש הקודם? היה ממש כיף יותר נכון החודשים האחרונים היו הכי כיפים שבעולם איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? לימודים לצערי תמונה שלכם: עזבו סתם תהיה לכם תראומה

../images/Emo39.gifשבוע טוב

שם:הדר גיל:16.7 כיתה:י"א1 תיכון:עירוני דתי ר"ג/הרא"ה מקום מגורים:גבעת שמואל מסן\אייסי:במסר מסר לאומה:חיה ותן לחיות שיר החודש שלכם:הרבה מידי איך היה החודש הקודם?התחיל מעולה
הסתיים לא משו
איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים?חגים.ביה"ס.הישרדות תמונה שלכם:הצחקתם אותי

Gilat18

New member
אאאננני

שם: גילת רוזליו גיל: עוד 4 חודשים 19 כיתה: סיימתי :) עוד שלושה שבועות בידיוק גיוס :) תיכון:לשעבר המקיף למדעים ולאומנויות עמ"ל חדרה מקום מגורים:חדרה מסן\אייסי: [email protected] 205693136 מסר לאומה: יותר לתיכוניסטים לרגל פתיחת השנה:תשקיעו ותשקיעו, אבל הכי חשוב - תהנו ותנצלו כל רגע כי זה עובר מהר! שיר החודש שלכם: אממ הראל מיואל משו.. הוא תותח.. איך היה החודש הקודם? לפנים! :) עבדתי מלא ותיכנס משכורת מספקת מאוד :) איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? השבוע קניות לצבא ועבודה, קניות למסיבת גיוס, ואז ראש השנה, מסיבת גיוס, אילת, גיוס!! :) ואז צבא צבא צבא תמונה שלכם: כשישלחו לי תמונות מהווליום כנרת אני אעלה :) היה כיף!

עבדכם הנאמן

שם: מייק גיל: כיתה: תיכון: מקום מגורים: מסן\אייסי: 234547941 מסר לאומה: שיר החודש שלכם: דמייני - תמיר גל איך היה החודש הקודם? איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? תמונה שלכם:

מתפקד ../images/Emo11.gif

|שם: חזקוש גיל: 17.5 כיתה: י"ב 2 תיכון: ישיבה תיכונית קריית הרצוג מקום מגורים: תל אביב מסן\אייסי: 301073072 [email protected] מסר לאומה: אני שמיניסט-תזהרו ממני!
שיר החודש שלכם: שני מלכים-סטלה מאריס איך היה החודש הקודם? משובח ביותר איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? בעיקר לימודים וסליחות לראש השנה תמונה שלכם: שכבר שמתי כאן

---

שם: חן גיל: 16.09 כיתה:י"ב תיכון:צפירה, אולפנה. מקום מגורים: חמד\ראשל"צ מסן\אייסי: [email protected] מסר לאומה: אני עיפה.:( שיר החודש שלכם: היהודים- Somebody Else איך היה החודש הקודם? סבבה
עבר מהר.. איך יהיה החודש הזה?יש תכונונים? ביצפר
תמונה שלכם: -> השמלה לאירוסין של אבא(יום שני!), הפנים נחתכו מחשש לחיי אדם.
(היא יצאה מטושטשת..אני מניחה שאחרי יום שני יהיו תמונות טובות יותר
)

למעלה