מה קורה עם "אשת השבוע"?

משוש30

New member
../images/Emo88.gifמה קורה עם "אשת השבוע"?

נראה לי שיש פה המון בנות מרתקות אז למה אנחנו מחכות??

אפשר להציע פינה חדשה?../images/Emo140.gif

לא אכפת לי לפתוח אותה בעצמי לקראת כל סופשבוע. פינת "איך היה השבוע שלי", בה אנחנו נותנות במה רק לעצמינו ומה שעברנו השבוע לטוב ולרע, מה עורר מחשבות, מה השפיע עלינו, שימח, העציב וכו'. אני יודעת שרוב הבנות כאן כותבות באופן די רציף מה שלומן
, אבל אני לדוגמא צריכה שרשור כזה כי אני אף פעם לא מרגישה שקרה לי משהו מספיק חשוב כדי ממש לפתוח עבורי שרשור במיוחד (חוץ מאשר מתי שקניתי בגד ים בשלוש מידות קטן ממה שצפיתי שאצטרך
). ולמה ההצעה שלי שייכת לשאלה של מאשה? כי זו תהיה פינה (הנה מגיע החזון...) בה כל אחת הופכת לאשת השבוע ויש לה מקום לספר על עצמה דברים אישיים ולשתף, גם אם זה רק בהודעה אחת ולא בשרשור שלם. נשמע לכן? מתאים? מנהלות?

כל מה שקורה לך הוא מספיק חשוב

בשבילנו כדי לפתוח עליו שרשור. לא תמיד אני מגיבה כאן להודעות, אבל בהחלט קוראת הכל.

lulyK

New member
רעיון גדול, שרון. מעולה.

הרבה פעמים אני רוצה לכתוב מיליון ואחת מחשבות שעלו לי ובא לי לשתף אתכן, ואני אף פעם לא בטוחה אם זה מתאים או מעניין.

sugerbabe1

New member
../images/Emo45.gifגם חושבת שזה רעיון מעולה

ולא הייתי מעולם אשת השבוע..ולא מושך אותי להיות, אבל לספר על שבוע בחיים שלך...נראה כל-כך משחרר. בעד.

sipi1

New member
לי היה שבוע לא נחמד בכלל

המון לחץ בעבודה (רואים שאין לי זמן לכתוב...), ישיבת הנהלה קשה וטונים גבוהים מדי. מקווה שבשבוע הבא הלחץ ירד קצת והדברים ישתנו לטובה.

אפרת12

New member
רעיון מצוין ואת יותר ממוזמנת לפתוח

שרשור כזה מלבד מה שכבר נאמר פה - כל אחת, anytime, מה שדורש שיתוף (טוב, עצוב, שמח, מהורהר, מעצבן, מרגש...) - בשביל זה אנחנו פה, לא

../images/Emo140.gifאז איך היה השבוע שלי../images/Emo35.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

חונכת את הפינה החדשה שלנו, כרגע במסגרת שרשור קיים עד שיהיה אישור רשמי מההנהלה שלנו.

למעלה