פינה מעולה! ../images/Emo45.gif
למרות שלפעמים אני מרגישה שאני צריכה פינה של "איך היה היום שלי"
השבוע שלי היה קצת מבולבל, מכל מיני בחינות. רציתי לממש 700 ש"ח מתנות לקניית בגדים, ולא מצאתי אף בגד (חוץ ממכנסיים לבנים מקסימים ולא פרקטיים בכלל שלא קניתי), וזה עניין די מבאס. מצד שני, יצאתי עם חברה (המטרה המוצהרת היתה קניית בגדים), ישבנו לקפה, והמלצר מאד התעניין בנו (בה
). היה כיף, כמעט כמו בימי הרווקות של פעם, חוץ מהעובדה שדיברנו לא מעט על הילדים ובכלל על נושאים שמדברות עליהם נשים עם משפחה. היה מעולה, ויש מסקנה אחת חד משמעית
חייבים לעשות את זה יותר. בעבודה קצת מוזר לי. אני עובדת שם כבר שבועיים וחצי. יושבת במשרד עו"ד ומועסקת (מקבלת משכורת) על ידי לקוח גדול של אותו משרד. לא לגמרי ברור לי מה גבולות התפקיד שלי. ברור לי שאני צריכה לרצות את השותף הבכיר במשרד ולעשות עליו רושם טוב, מצד שני, יש כרגע לחץ, ולאור צעירותי במשרד ואי הכרות מספיקה עם הנפשות הפועלות, לא ממש ברור לי מתי ובאיזה אופן להציב גבולות. להזכירכן, אני עובדת חמש שעות ביום, שזה לא הרבה זמן בשביל לעשות את כל מה שאני צריכה לעשות. בנוסף, בגלל שזה רק חמש שעות ביום, אני באה מכוונת עבודה, ובמשך שבועיים וחצי כל מה שעשיתי זה להחליף שלום עם חברי לעבודה, ולשאול אותם איך מצלמים וכאלה. בקיצור, אני מרגישה קצת מבודדת חברתית ולא רואה איך בנסיבות הקיימות זה ישתנה בקרוב, וזה קצת מבאס. מצד שני, העבודה שאני עושה מעניינת אותי. זה רק טיפול בתיקי בית משפט, וזה מה שאני אוהבת. לכתוב, לנתח מקרים, לפתח טיעונים, להנתסח באופן הברור ביותר והמשכנע ביותר. אני גם מרגישה שאני עושה את זה טוב. חבל שאף אחד לא רואה את זה חוץ ממני
עליתי במשקל. אני בליווי דיאטנית ולא מסוגלת לעמוד בתפריט הנדיב שלה. זה עושה לי ממש ממש רע. ולקינוח, כדי לסיים בטוב, אני קוראת ספר מצויין. הצופן הפלמי של ארתורו פרז רוורטה. מומלץ בחום.