מה קורה עם "אשת השבוע"?

מעיןבר

New member
איך את עושה הכל?

כל הכבוד לך. אני מעריצה אותך |אייקון של מעין מצדיעה|

משוש30

New member
../images/Emo88.gifמחדל! אין אייקון כזה בין

הסמיילים? אני אתלונן בהנהלה!

אפרת12

New member
אני פותחת חוג מעריצות משוש ../images/Emo106.gif

אני מזיעה רק מלקרוא את זה... אני מקוה שבשורה התחתונה את גם חווה סיפוק מכל ההתרוצצויות וההפקות והפעילויות. אני יודעת שאני, מלבד להוריד את הכובע - מלאת קנאה (חיובית
) מהפוטנציאל הממלא של השבוע שלך.

nubi

New member
והשבוע שלי...

חזנו מסוף השבוע שעבר חולים. ראשון-שלישי היינו בבית עם הקאות, שילשולים ובעיקר חולשה. ביום ראשון המטפלת עשתה תאונה, כך שכל השבוע הייתי בבית גם בגלל שלא היה סידור לשי. ואתמול אחה"צ שלחתי דחוף ילד לבי"ח עם חשד לגידול בגרון
. אני ממש מקווה שטעיתי באבחנה... בקיצור-לא שבוע משהו בכלל.

והשבוע שלי ../images/Emo26.gif

קודם כל הוא
- לא יאמן שכבר יום שישי. בעבודה: הדברים מתחילים להיות לחוצים, אבל העבודה ממש מענינת - אין לי מושג איך נפלתי עליה - אבל אני רק מודה למזלי הטוב. יש כסף בעיות בקשר למשכורות (אני עובדת כבר מאפריל ועדיין אל קיבלתי משכורת - משרד ממשלתי.) אבל אני בטוחה שאני אקבל את הכסף - ככה שזה פחות מפריע לי. יותר מפריע לי שיש לי "בוס" שהוא איש מאוד נחמד וחביב - אבל לא עושה למעני כלום (למשל הוא לא התווכח בירושלים על המשכורת שלי...)
העבודה עצמה לא מתישה נפשית - ככה שאני מגיעה ב ארבע ורבע הבייתה - ומתחילה יום חדש. שאני והאיש הצלחנו לשבת ולדבר ביחד - אז אנחנו כל הזמן מנסים איכשהו לארגן את הדברים בבית.
הגענו למצב שאין ארוחה חמה בערב והאיש כבר הציע שנקנה קנוי (חייבת לתת לי ולידלים ארוחה חמה בערב) ואני פשוט לא מצליחה להגיע לזה. שלא לדבר על כביסות ועל ניקיון...
אני לא יכולה להרשות לעצמי מנקה כל שבוע אז יש לי פעם בשבועיים ושאר הזמן הבית פשוט מלוכלך.
למי יש טיפים להתארגנות טובה יותר? (ובבקשה לא להציע לי אחרי שהילדים הולכים לישון כי אז אני מתמוטטת)
אמא שלי הייתה פה השבוע וקיפלה 7 מכונות כביסה אז אשתדל לשמור על סל כביסה נקיה ריק.
והכי חשוב. היום יהיו אצלי בחצר למדורת ל"ג בעומר - כ 50-60 הורים וילדים חברים טובים ואנשים שאני אוהבת. אח"כ המדורה תמשך לניגונים לתוך הלילה ויבואו החברים הרווקים. אני מאוד מתרגשת אבל גם חוששת למרות שיש לי מהון עזרה זה קצת מלחיץ. ומכיוון שאני עוד עם פיג'מה אני רצה להתחיל: לעשות קניות להכין תבשיל ירקות. להכין אורז. לנקות את הבית (רק ב"כאילו") שיחשבו שיש לי בית נקי (מצד שני יש מדורה בחצר אז לא כדי להתאמץ יותר מידי כי הבית יהיה מטונף עד הלילה. אז תחזיקו לי אצבעות שיהיה לנו כייף ונעים. (כבר חלמתי בלילה שאני אורמת ליוד שאני חייבת להניח את הראש לשעה והוא מעיר אותי באת בלילה אחרי שכולם כבר הלכו

כשאת חוזרת אחה"צ הביתה, שבי ותשתי

משהו ואז תכיני לאכול, במקביל לזה שהילד/ילדים משחקים/סביבך/עוזרים לך/מפריעים לך. מכינים דברים זריזים. אפשר להכין מראש חלק מהדברים ואז לבשל אותם כשמגיעים מהעבודה. למשל: מרק, ותכים ירקות בערב קודם או בבוקר ואז כשחוזרים מהעבודה רק נשאר לבשל אותם. אם את צריכה מתכונים קלים וטובים תגידי.

משוש30

New member
טיפים להתארגנות:

א. להכין ביום שישי סירים ענקיים של אוכל לכמה ימים קדימה ולהקפיא ב. כשקמים בבוקר דבר ראשון מכניסים כביסה וזוכרים להוציא למיבש כשחוזרים הביתה ג. אם אין לך מייבש או מדיח זה הזמן ד. לא לדחות למאוחר יותר כלים- ישר אחרי הארוחה למדיח (אם אין מדיח ראי סעיף ג) ה. לנצל את הבעל. למה רק את צריכה להכין אוכל? ו. לא יודעת בני כמה הילדים אבל אם אפשר לנסות לרתום אותם לעזרה. ז. תהנו היום בערב (טוב זה טיפ טוב לכל יום...)

עינבלית

New member
יקירה שלי!

איך היתה המדורה אתמול? איך יצא לחם התירס שרצית להכין? והמון המון תודה על הודעת יום ההולדת שעשית אתמול לליה! כל כך שימחת אותי! אני שולחת לך חיבוקים ונשיקות- וטיפ לגבי ההתארגנות- flylady...

../images/Emo9.gifאז גילית אה../images/Emo35.gif

בטעות כתבתי עם השם הזה - רציתי למתוח אותך עוד קצת.... איך הייתה המדורה אתמול? נתחיל מזה שעכשיו גמרתי לסדר את הבית אחרי אתמול... לחם תירס לא הכנתי. הכנתי תבשיל ירקות שיצא מעולה (עם האורז שהכנתי האיש יכול היה להשתמש בתור שליכט...) משש בערב ועד שלוש בלילה המדורה הייתה פעילה עם הרבה אנשים, חברים טובים והמון ילדים. השלב עם הילדים היה מקסים אומנם לא כל מי שהזמנתי הגיע - אבל מי שהגיע היה לי נורא כייף - וכל אחד שבה ממש חימם לי את הלב. עופרי וטלטל היו מקסימים (הלכו לישון אחרי חצות). בזמן שהיו כאן כל הידלים הייתי ממש עסוקה כל הזמן (להוציא דברים, להכין, פחים, להראות לאנשים אתה בית ועוד) אבל אחר כך היה כל כייף. ישבנו כמה משפחות ועוד 15 חברין טובים (רווקים/ות) הוצאנו את הגיטרות והתופים ועד שלוש בלילה ישבנו במדורה ושרנו. איזה כייף היה, שכחתי כמה כייף לארח הרבה אנשים (האיש פחות אהב...) חברים עוד ישנו אצלינו. על הבוקר נתתי ליוד לנוח קצת ולקחתי את הידלים לבריכה בקיבוץ של הורי - באחת התקשרתי אליו שיבוא כי אני כבר לא עומדת על הרגליים. הלכתי לישון בשלוש אחה"צ שהכונה היתה לקום בחמש ולהתחיל לנקות. היא שלקח את הידלים לאמא שלו - ושכח לשים את הטלפון בחדר. ככה שישנתי עד כמעט שמונה.. ועכשיו אחרי שהילדים הלכו לישון. ניקיתי וסידרתי - והבית נראה שוב בית (הידעתם שמתחת לכל הדברים יש רצפה? תגלית חדשה ומענינת) ועכשיו לישון. שבוע חדש וצריך כוח.

עינבלית

New member
תמיד מפתיע למצוא רצפה../images/Emo6.gif

שיהיה לך שבוע נפלא ושתקבלי משכורת!

אמברון

New member
כלכבוד על ההתקדמות המקצועית

מחזיקה אצבעות שרק ימשיך להתפתח לכיוונים חיוביים כאלה. תיכף נגמר האביב ומגיע הקיץ (שהוא גרוע בהרבה, לא?). עימו גם התאוששות והתחזקות. תמשיכי לעבוד עם הגוף ותראי איזה שיפור זה יביא. מתגעגעת אליך מאוד
אולי ניפגש לקפה של בוקר?

בשמחה רבה!

הקיץ דוקא הרבה יותר טוב. אלו רק חילופי מזג האויר שעושים בי שמות. אני אשמח מאוד מאוד להפגש איתך לקפה של בוקר. או בכלל.

עמית@

New member
מקצועית, אישית, איזה שבוע גדוש!

כל הכבוד על השת"פ הרפואי, אני בטוחה שתעשו חיל. אהבתי את ה"עם הגוף שלי ולא נגדו" נשמע כמו משהו ששווה לאמץ..

אלינה12

New member
שרון, כל הכבוד על הרעיון!../images/Emo45.gif

היה לי שבוע די עמוס בעבודה - גייסנו שני אנשים למחלקה. אחת מהשניים מפורום הורים לתינוקות
. אחת הבנות מעבודה רשמה הצעת עבודה, באו 9 אנשים מהפורום ומהם בחרו אחת. מה זה שמחנו שיכלנו לעזור וגם שכמות הבנות מהפורום בעבודה מתרחב.
עוד בעבודה. הייתי השבוע בקורס פנימי שמספר מה כל התוכנות של החברה עושות איך משתלבות ביניהן. היה מאוד מעניין וגם אחרי שנתיים וחצי סוף סוף אני מבינה לעומק מה קשר בין מחלקה שלנו למחלקות אחרות
. עד עכשיו זה היה די מעורפל. במשפחה - קיבלנו ויזות לארה"ב וכרטסנו את הכרטיסים. אז ב- 4 לאוגוסט אנחנו טסים
. אבל אתמול בעלי קיבל מכתב מאבא שלו שהוא גר בארה"ב והוא כותב שהוא מאוד חולה
ואין לו ביטוח שם ובעלי כבר מנסה הרבה שעות להשיג אותו ולא משיג. ובעלי כבר אמר שאם אבא יהיה במצב לא טוב, אז אני אמשיך במסלול שקבענו עם ילדים והוא ישאר איתו בוושינגטון. מצד אחד אני מבינה אותו, מצד שני, אני לא מתארת לעצמי שאני אטייל עם שני ילדים לבד ועוד במדינה שאני לא מכירה...
טוב, הזמן יגיד את שלו...

למעלה