והשבוע שלי ../images/Emo26.gif
קודם כל הוא
- לא יאמן שכבר יום שישי. בעבודה: הדברים מתחילים להיות לחוצים, אבל העבודה ממש מענינת - אין לי מושג איך נפלתי עליה - אבל אני רק מודה למזלי הטוב. יש כסף בעיות בקשר למשכורות (אני עובדת כבר מאפריל ועדיין אל קיבלתי משכורת - משרד ממשלתי.) אבל אני בטוחה שאני אקבל את הכסף - ככה שזה פחות מפריע לי. יותר מפריע לי שיש לי "בוס" שהוא איש מאוד נחמד וחביב - אבל לא עושה למעני כלום (למשל הוא לא התווכח בירושלים על המשכורת שלי...)
העבודה עצמה לא מתישה נפשית - ככה שאני מגיעה ב ארבע ורבע הבייתה - ומתחילה יום חדש. שאני והאיש הצלחנו לשבת ולדבר ביחד - אז אנחנו כל הזמן מנסים איכשהו לארגן את הדברים בבית.
הגענו למצב שאין ארוחה חמה בערב והאיש כבר הציע שנקנה קנוי (חייבת לתת לי ולידלים ארוחה חמה בערב) ואני פשוט לא מצליחה להגיע לזה. שלא לדבר על כביסות ועל ניקיון...
אני לא יכולה להרשות לעצמי מנקה כל שבוע אז יש לי פעם בשבועיים ושאר הזמן הבית פשוט מלוכלך.
למי יש טיפים להתארגנות טובה יותר? (ובבקשה לא להציע לי אחרי שהילדים הולכים לישון כי אז אני מתמוטטת)
אמא שלי הייתה פה השבוע וקיפלה 7 מכונות כביסה אז אשתדל לשמור על סל כביסה נקיה ריק.
והכי חשוב. היום יהיו אצלי בחצר למדורת ל"ג בעומר - כ 50-60 הורים וילדים חברים טובים ואנשים שאני אוהבת. אח"כ המדורה תמשך לניגונים לתוך הלילה ויבואו החברים הרווקים. אני מאוד מתרגשת אבל גם חוששת למרות שיש לי מהון עזרה זה קצת מלחיץ. ומכיוון שאני עוד עם פיג'מה אני רצה להתחיל: לעשות קניות להכין תבשיל ירקות. להכין אורז. לנקות את הבית (רק ב"כאילו") שיחשבו שיש לי בית נקי (מצד שני יש מדורה בחצר אז לא כדי להתאמץ יותר מידי כי הבית יהיה מטונף עד הלילה. אז תחזיקו לי אצבעות שיהיה לנו כייף ונעים. (כבר חלמתי בלילה שאני אורמת ליוד שאני חייבת להניח את הראש לשעה והוא מעיר אותי באת בלילה אחרי שכולם כבר הלכו