מה קורה עם "אשת השבוע"?

אמברון

New member
שבוע מצויין ../images/Emo6.gif

האמת היא שבהתחייבות עמדתי כבר לפני שלושה שבועות, והדבר הראשון שעבר לי בראש היה "איך לא ידעתי על זה קודם?!". גיליתי את אלוהים. הוא קטן, רוטט ועולה 100 ש"ח
(וביחד זה הכי הכי הכי טוב!)

בימבילי

New member
השאלה שלך לא ברורה!

כמה זמן לוקח להתחייב? להזמין? לקבל לידייך? או להשתמש? אנא דייקי ואולי יהיו לי תשובות.

אני ראשונה!../images/Emo48.gif

היה שבוע קשה ומעייף, אך גדוש התרחשויות: בתחום המקצועי - סגרנו השבוע עם רופא בעל מרפאה בישוב קטן סמוך לירושלים על כך שנפתח קבוצת תמיכה מקצועית לאמהות מיניקות, פעם בשבוע אצלו במרפאה. הוא יפנה אלינו לקליניקה ואף יפרסם ויקדם אותנו דרכו. עוד לא חתמנו סופית, ולכן אני לא נותנת את כל הפרטים המלאים. בקרוב. בתחום האישי - יצאתי פעמיים השבוע! בערב אחרי שלוטן הלכה לישון וחזרתי אחרי חצות! הייתי בטוחה שאהפוך לדלעת... לצערי שתי היציאות היו עם שני אנשים שונים קרובים אלי שרצו לשפוך את הלב על מה שהם עוברים עם בני/בנות זוגם/ן. חזרתי מאוד עצובה הביתה משתי הפגישות. אני פשוט לא מאמינה איזו התעללות נפשית וסירוס אנשים עוברים על ידי בני זוגם. התעלמות לאורך שנים, זלזול והשפלות. לאחר הפגישה השניה, שהיתה הקשה יותר מבחינת הדברים ששמעתי, חזרתי מוטרדת מאוד הביתה. מצאתי את ודים ולוטן ישנים שנת ישרים מתוקה. אני לא יודעת עד כמה זה נאות, אבל קמתי לי בבוקר שמחה ועם שיר קטן בלב והודיתי למי שרק אחראי על מזלי הטוב ועל משפחתי הקטנה והאוהבת. באמת אוהבת. וגם תומכת. זה כל-כך לא טריויאלי. בריאות - לא משהו. מזג האויר לא מיטיב עימי. מחכה בקוצר רוח לתום האביב ולכאב הפרקים האחרון עד לסתיו. לטובתי אציין שהייתי בשיעור פילאטיס. אתן יודעות כמה ההתעמלות הזו נפלאה? בפעם הראשונה בחיי אני מרגישה שאני עובדת עם הגוף שלי ולא נגדו. תודה על ההקשבה! הבמה כולה שלכן!

yaelia

New member
איזה כיף להרגיש ברת מזל

ולהיות ברת מזל. גם אני התחלתי פילאטיס, מאוד מועיל ונעים.

lulyK

New member
איזה שבוע. תתחדשי על הפילאטיס.

מאד מאד אהבתי כשעשיתי.

משוש30

New member
את צודקת. משפחה אוהבת ותומכת

זה כל כך לא טריוויאלי ולא ברור מעליו.

משוש30

New member
והשבוע שלי ../images/Emo178.gif

אההההההה! סוף השנה כבר כאן והלחץ פשוט אטומי.
אז השבוע היינו בפגישה עם הפלשתינאים והיו צרחות וריבים אבל האמת היה בזה משהו טוב כי הדברים יצאו קצת החוצה והוחלט על השקת האתר שלנו עוד חודש שזה ה-מ-ו-ן עבודה שאין לי צל של מושג מתי אני אעשה אותה. יצאתי מהפגישה מותשת לגמרי אבל במקום ללכת הביתה (היה ארבע בצהרים) חזרתי לאוניברסיטה לעבוד... בלי קשר (או עם?) אני סופית מעריצה את סארי נוסייבה שחתם על הסכם של שיתוף פעולה עם האוניברסיטה שלנו בלונדון בשיא החרם של האנגלים על האוניברסיטאות בארץ. הוא כזה מקסים וכזה אמיץ. השבוע הייתי צריכה להכין סיור חדש לשבוע הבא שעוד לא עשינו במסגרת הקורס, לבדוק תרגילים, להכין בחינה, לקרא ים בחומר לקורסים שאני לוקחת כתלמידה ולהכין שתי הרצאות שונות לשני כנסים שונים. אתמול הרצתי באחד מהם ואני חושבת שהייתה הרצאה טובה. אספתי את מתני רק פעמיים מהמטפלת השבוע כי לא היה לי זמן בכלל. ואם מישהו תוהה השבוע הבא לא יהיה יותר טוב. ובנוסף לכל הלחץ אני מרצה בגליל וצריכה לנסוע לשם יום קודם
ושבוע אחר כך אני אולי אאלץ לנסוע לכנס בלוקסמבורג לכמה ימים שזה אומר גם לעזוב את מתני וגם לא להנות כי התוכנית מאד לחוצה. על המחקר שלי עוד לא דיברתי נכון? בקיצור לסגירה מעגלית של הסיפור אסיים כפי שהתחלתי: אההההההההההההההה

עמית@

New member
משוש - ראית שבוטל החרם??

נשמע מתיש ושוחק, אפשר לדעת איזה אתר?

משוש30

New member
בטח שראיתי!

אנחנו מקימים יחד עם הפלשתינאים אתר אינרנט (בעצם הקמנו כבר) על ירושלים. ארכיון ממוחשב של כל המקורות ההיסטורים על ירושלים סרוקים וברי חיפוש בתוך הטקסט ובתוך פרטי התמונות. כרגע יש לנו מפות, ספרים, איורים וצילומים אבל אנחנו מתכננים להוסיף גם חומרים ארכיוניים, אודיו ווידאו.

למעלה