משחק

אף אחד לא יקרא אבל שיהיה |:

1. קוראים לי קרן :] 2. אני בת 17 3. אני בכיתה יא' 4. הרבה חברים מפורום קוראים לי אסי ולא קרן בגלל הכיניו שלי האמת שזה היה מוזר אבל מזה התרגלתי :] 5. אני שומעת רק רוק ישראלי או רוק אמריקאי :] 6 מוניקה סק הן אחת הלהקות שאני הכי אבל הכי אוהבת כבר מכיתה ו' והם השריטה שלי אני יודעת עליהם הכל ואין הם מדהימים 7. כמו שכתבתי ב6 גם ככה עם ברי סחרוף :] 8. אני יכולה להוציא את הרגל מהמקום וכמו כן גם עוד כמה דברים יש לי גוף ממש עקום אני יושבת בצורת M כל חיי 9. יש לי אח גדול עם פיגור בבית 10. אני ממש אבל ממש שונאת ודי מתעבת זמרים שלא כותבים לעצמם את השירים זה ישר מוריד לי רצון לשמוע אותם 10. אני נחשבת לפריקית בכיתה שלי למרות שאני לא יודעת למה רק בגלל שאני שומעת רוק ולא כמו כל הפאקצות והערסים בכיתה שלי ששומעים מיזרחית [
] או רוני סופרגראס מירי מסיקה ועוד שיט 11. אני די מכורה לתוכנית רכילות כמו גיא פינס והוט בידור ישראלי 12. אני מאוד שמחה שהצטרפתי לפורומים בתפוז כי באמת הכרתי אנשים מדהימים שהם יותר מסתם לדבר במסן או באייסי אלא גם בטלפון נפגשים הכל 13. יש לי ביטחון עצמי נמוך אני לא מעריכה את עצמי 14. אני נמצאת בכיתת מב"ר 15. אני הילדה היחידה במשפחה ואני גם הסנדויץ' חע 16. בלי מוזיקה אני פשוט לא יודעת איך אני אשרוד 17. אני כלכך אבל כלכך אוהבת גיטרות!! זה כזה מדהים למרות שאנ ילא מנגנת אבל אני אוהבת 18. אני אוהבת דיסקים מקוריים זה עושה לי את הכי טוב שיש :] אממ זהו אין לי יותר סורי :]

בסדר../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני היחידה פה שאשכרה ישבה וכתבה הרבה

10 עובדות עלי../images/Emo13.gif

1) אני עקשנית 2) אני מצחיקה 3) אני חולה על עפר שכטר 4) אני מתעצבנת בקלות 5) אני צוחקת בקלות 6) אני מתאהבת בקלות 7) אני חולה על אקזיט 8) אני שונאת חשבון 9) יש לי ביטחון עצמי 10)ואני חברותית מאוד!

יאללה../images/Emo110.gif

1.קוראים לי לירון. 2.אבל כולם קוראים לי לירונע
. 3.אני בת 15 וקצת. 4.ממודיעין. 5.אני בצופים מכיתה ה' כבר [עכשיו אני בט']. 6.בכיתה ז' הפסקתי, כי לא היה לי זמן. אבל נורא התגעגעתי ורציתי לחזור, אז בכיתה ח' חזרתי ומאז כל החיים שלי זה צופים
. 7.זה ממש מוזר אבל חברה שלי אומרת שכשאני בצופים אני מתנהגת אחרת מכשהיא רואה אותי בבציפר ואני גם די מבינה למה..חח 8.אני רוקדת מאז שאני זוכרת את עצמי. 9.בהתחלה הייתי בהתעמלות קרקע ובבלט, ואז עברנו למודיעין והמשכתי בבלט, ואז עברתי לזוז במחול, שזה ג'אז. בכיתה ז' התקבלתי למגמת מחול בבציפר ומאז אני גם במגמה וגם בזוז. 10.לפעמים אין כוח לרקוד אחרי יום ארוך [ישלנו שיעורים ב1וחצי-שזה סוף היום וזה לא ממש כיף..] אז יש מורות שפשוט אומרים שלא באלנו ויושבים עושים צחוקים חח ובשאר מתאמצים. 11.בסוף שנה תמיד יש מלא חזרות וזה ואז מפסידים שיעורים וזה כיף.חח 12.ישלי 3 אחים. 13. 2 בנים ובת. 14.קוראים להם תומר רעות ושי. 15.אחותי ממש דומה לי [בכוונה אולי?]. 16.הכל אנחנו אותו דבר, ולפעמים זה נורא מעצבן. 17.למשל, שתינו רוצות לנגן בגיטרה. 18.קבענו שהיא תלמד [ כי לי אין זמן ללמוד..] ואז היא תלמד אותי. 19.אבל אנחנו לא ממש עושות את זה חח. 20.החיה היחידה שיש לנו בבית זה דגים. 21.והם של אחשלי. 22.כל חודש בערך קונים חדשים כי הם מתים.חח 23.בהתחלה אחשלי עשה בהם ניסויים והוציאו אותם מהמים
. 24.פעם פחדתי נורא מכלבים. 25.כשהייתי קטנה רדף אחרי כלב, מאז כולי מפחדת כשהם מתקרבים אלי. 26.שנה שעברה בהתרמות קפץ עלי כלב כזה קטן. חח 27.אני בכיתה ט'5-הכי סטייליסטים שיש
. 28.בכיתה ז' היה לנו יום גיבוש והיינו צכים להמציא סיסמא, אז זה מה שהמצאנו חח. 29.אע, על הפח של הכיתה שלנו חברה שלי רשמה "ט'5- פיתות על האש
". 30.אני לא אוהבת את החורף. 31.אני שונאת ללבוש מלא שכבות, בכלל אני שונאת מעיל. 32.ותמיד קר ויורד גשם ואי אפשר לצאת החוצה וזה. 33.קיץ הכי טוב..חח 34.אני לא אוהבת לנסות לאכול אוכל חדש..חח 35.אמא שלי אומרת שאני אוכלת אוכל משעמם
. 36.בזמן האחרון אני אוכלת רק ספגטי, אין לי מושג למה..חח 37.פעם הייתי כל הזמן צועקת וכועסת [גיל ההתבגרות מה
] 38.עכשיו אני שומעת כלהזמן את האחים שלי רבים וצועקים ואני לא יכולה עם זה. 39.אני תמיד מכינה שיעורים בערב. לאיודעת למה ככה יוצא.. 40.פעם הייתי צורבת מלא דיסקים וזה, עכשיו ישלי אמפי3
. 41.אני מכורה לעיפרון שחור. 42.אפ'פם לא תראו אותי בלי, אלא אם כן זה יהיה בטיול. 43. יש אנשים שיקראו לי פריקית. או שבעיני החברות שלי אני ה"פריקית" כי אני שומעת מוזיקה שונה מכל השאר [רוק..]. 44.אני מכורה לתכשיטים. ישלי מלא. 45.מבחוץ החדר שלי לא נראה מבולגן. אבל כשנכנסים ורואים את השולחנות [כן ישלי 2 שולחנות בחדר.], מבינים הכל..חח 46.אני אוהבת לקים, ישלי פול. 47.כולם אומרים שיש לי ציפורניים יפות, כאילו אנלא צכה לסדר אותם או משו, הן טבעיות. 48.אני רגישה. 49.אם אני ידבר עם מישו [גם עם אמא שלי] על נושא רגיש או משו, או לאיודעת כל דבר שמרגיש לי רגיש או משו אני יבכה. ולא בגלל שאני רוצה. זה פשוט יוצא. 50. לפעמים זה עוזר.
51.קשה לי לדבר עם אנשים פנים מול פנים. 52.אני תמיד מצליחה יותר לבטא מה שאני מרגישה כשאני מתכתבת עם אותו בנאדם. 53.בפלאפון אני כל הזמן מתכתבת בסמס ובקושי מתקשרת, ובגלל זה אבא שלי חסם לי הודעות:\. 54.לפני כמה שנים רציתי לעבוד בצוות בידור, אבל עכשיו אני לא ממש בטוחה.. 55.אני אוהבת לישון. 56.ושונאת לקום בבוקר. 57.אני שונאת להתרטב מגשם, ובגלל זה כל הזמן ישלי מטריה בתיק
. 58.אני שונאת שהשפתיים שלי יבשות. 59.שזה קורה בערך כל הזמן. 60.אני חולה על בלונים. 61.ישלי עדיין בלונים מהיומולדת [24.9
]. 62.שנה שעברה יצא לי יומולדת בערב יום כיפור, השנה ביום שבת, ושנה הבאה בחופש ראש השנה.זה לא פייר
. 63.השנה הנושא של המופע סופשנה במגמה זה שירים ישראליים. 64.בטח יהיו שירים יפים:]]. 65.אני שומעת בעיקר שירים ישראליים. 66.אמא שלי אחות. 67.אז תמיד כשהייתי צכה לעשות חיסונים וזה לא רציתי שהרופא יעשה לי, אז אמא שלי עשתה לי
. 68.יש את התרופה הצהובה הזאתי. היא מזה טעימה חח. 69.
עזבו נדלג עליו עכשיו. 70.זה מספר יותר נורמלי
. 71.לפני איזה שבוע ככה קיבלתי מכתב ממשרד הפנים לעשות תעודת זהות. 72.זה אומר שאני צכה להצתלם בקרוב. 73.זה גם אומר שאני צכה להיות עכשיו בכיתה י'. 74.כן, נשארתי שנתיים בגן.. 75.לפעמים אני מרגישה קטנה ליד אנשים, למרות שאני גדולה מהם. 76.בפעולת פרידה שנהשעברה עשינו מן אוסקר כזה לכל הגדוד. 77.אני זכיתי במצחיקנית:]]. 78.בכיתה ז' לי ולחברה שלי היה קטע כזה של ליפול במדרגות. 79.כאילו זה לא היה בכוונה או משו, זה פשוט קרה..חח 80. זה היה כלכך מצחיק..חח אבל עכשיו נגמלנו. 81.כל הבני דודים במשפחה מצד אבא שלי, הן בנות. 82.חוץ מאחים שלי, ושני בני דודים גדולים [20 ומשו..]. 83.נכון יש ת'בנות האלה שרואות תינוק אז הן אומרות אויי איזה חמוד קוצ'י מו'צי פו'צי ומרימות אותו ומדברות איתו וכל זה?. 84.אז אני ממש לא כזאת. 85. אני לא מבינה מה הם מתלהבים מהם כלכך. 86. כאילו הם חמודים והכל פסדר אבל מה נסחפנו, מדברים איתם שיחות נפש. 87.כשהייתי קטנה הייתי מה ביישנית. 88.אבל עכשיו אני כבר לא, כאילו אם משו לא נראלי אני יגיד את זה, ואני אתחצף למורים והכל. 89.איזה מעצבן זה שיעורים בהיסטוריה. 90. תמיד המורה מביאה שיעורים, עושים אותם, ושיעור אחרי זה היא מלמדת את החומר של השיעורים. אז בשביל מה להכין שיעורים?!!?!? 91.בכיתה ו' הייתי בין הגבוהים. 92.עכשיו אני כבר לא
. 93.מחר יום שישי ה13. 94. מה אתם עושים? 95. היתה צכה להיות לי פעולה אימה, אבל בסוף כנראה אין, בגלל הגשם. 96. אמרתי כבר שאני שונאת חורף? 97. אבל לאנורא, אני ישנה אצל חברה שלי. 98.נורא קרלי עכשיו. 99.ועוד מעט יש מעורב ירושלמי
. 100. מי אמר שאי אפשר 100!?!??! היה נחמד ונעים.

חחחחח לירונעעעעעעעע../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

גם אני שונאת מעילים
איזה מעצבן הקטע של היום הולדת!!!! למה אי אפשר יום הולדת כשיש בצפר?!

זה יוצא יום שני../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אבל אני לא בטוחה אם זה יפול על חג
הלוואי שלא בא לי בלונים פעם אחת

../images/Emo24.gifוואוו...

את באמת כתבת כל כך הרבה עובדות לא היה לי כוח ליכתוב 12 עובדות... כל הכבוד לך תצייני בעובדות שאת לא עצלנית...(חרוצה)

שלי ......

1.אני רגישה 2.אני בכתה ז' 3.ניראה לי שאני הכי קטנה פה 4.וגם אסור לי לראות "אקזיט" 5.אבל ההורים שלי מרשים לי 6.אני שונאת אנגלית 7.כי המורה חושבת שאני ילדה חכמה ומביאה לי לעשות עבודות אחרות 8.שאין לי מושג מה עושים בהם 9.אז אני פשוט אומרת לה שלא סיימתי ואני יביא לה שיעור הבא... 10.ואז ידיד שלי עוזר לי 11.יותר נכון עושה לי את זה... 12.אין לי מה לכתוב עוד... 13.או שכן 14.אני בפורום של שירי מימון וטלנובלה בע"מ 15.אני אוהבת את עברי לידר 16.וגם את "בית הבובות" 17.המנחים האהובים עליי הם: 18:שירי מימון 19.מלי לוי גרשון 20.עפר שכטר 21.אסי עזר 22.יעל גולדמן 23.מיכאל הנגבי 24.עד שהתחילה טלנובלה בע"מ חשבתי ש"לגעת באושר" היא הטלנובלה הכי טובה שהייתה 25.אבל גיליתי שלא 26.בעניי החברים שלי אני מצחיקה 27.חלק חושבים שאני חכמה 28.יש להדגיש את ה חושבים 29.טוב אין סיכוי שאני מגיעה ל-40 אז דבר אחרון 30.עוד 3 ימים אני בת 13 אז מזל טוב לי

אז מזל טוב לך../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

חחחח
יום הולדת שמח כשיהיה לך ממש נכתוב לך ברכה מורחבת
אנשים באמת עושים את זה!!! איפה דון דון? אם רוצים יכולים!

למעלה