משחק

אצלי זה כמו 87../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

רק שזה נשאר ככה
וגם היום הולדת כי אנחנו באותו תאריך...

אני../images/Emo88.gif../images/Emo90.gif

1. קוראים לי פז. 2. אני בת 14. 3. בכיתה ט'. 4. מרמת גן. 5. אוהבת כל כלב אפשרי ביקום
. 6. היה לי פעם כלב אבל מסרנו אותו כי גרנו בבית נורא קטן
. 7. קראו לכלב ארצ'י
. 8. מאוהבת בכריסטינה אגילרה
. 9. יש לי אחות קטנה וקרציה בת 9. 10. אוהבת את אקזיט וכמובן בפורום אקזיט
. 11. יש לי חלום – לפגוש את קפטן ג'ק ספארו
. 12. הסרט האהוב עליי הוא ג'ון קיו!
13. ראיתי אותו 7 פעמים וכל פעם אני צוחקת מחדש
, בוכה מחדש
ומתרגשת מחדש
. 14. השחקנים האהובים עליי הם: ג'וני דפ, ברוס וויליס, מל גיבסון, רובין וויליאמס וג'ק ניקולסון. 15. פמינסטית גאה
. 16. שמה לק שחור
. 17. ושונאת ששואלים אותי אם אני פריקית
(שיגדירו איך שהם רוצים! – אני זאת אני
). 18. שומעת את כל סוגי המוזיקה חוץ מדיכאון
. 19. 19.10 - התאריך לידה שלי
. 20. כותבת שירים – והמון!
21. כשאני אהיה גדולה אני רוצה לפתוח כלבייה
. 22. ייקראו לה 'כלביית פזייליטה' (בלי דגש על הפ'
) 23. בעבר רציתי לשנות את השם שלי ללירון. 24. לא מזמן החלטתי שאני נשארת עם השם פז והילדים שלי יזכו לשם המדהים הזה! 25. אוהבת נעלי אולסטאר (יש לי שלושה זוגות
[לבינתיים
]). 26. בכיתה ז' למדתי לנגן על גיטרה אבל הפסקתי אחרי חצי שנה
. אולי אני אחזור בעתיד
. 27. אוהבת לרקוד – וזה באמת טוב לנפש, מאוד משחרר ונותן לך הזדמנות לברוח, ואפילו לכמה דק', מכל הצרות
. 28. המזון האהוב עליי הוא פופקורן, שוקולד ובמבה
. 29. השתייה האהובה עליי היא קולה וקינלי
. 30. יש לי עיניים חומות ושיער חלק חום. 31. אני רוצה שיהיה לי עיניים תכולות (אבל לעולם לא אשים עדשות!) ושיער מתולתל שחור סיני
. 32. מכל הנשים שאי פעם ראיתי בחיים שלי אף אחת לא הצליחה להגיע ליופי של יעל גולדמן
. 33. מכל האמנים שאי פעם שמעתי בחיים שלי אף אחד לא הצליח להגיע לקול המדהים של כריסטינה אגילרה
. 34. מספר המזל שלי הוא 19 ובכלליות אני אוהבת מספרים אי זוגיים
. 35. אוהבת דמויות מצויירות ובמיוחד: דונלדאק, טיגר, סילבסטר וטאז
(לפי הסדר
). 36. השיר האהוב עליי הוא: Fighter – Christina Aguilera
. 37. יש רק 2 אנשים בכל היקום שאני שונאת!! 38. הצבעים האהובים עליי הם כתום ושחור
. 39. 3 הדברים שהייתי לוקחת לאי בודד זה האלבום האחרון של כריסטינה (stripped), דיסקמן וסוללות
. 40. ולסיום,
ביט לשלטון!

לא הבנתי הכל../images/Emo122.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מי זה- קפטן ג'ק ספארו? ומה זה- פזייליטה?

כנסי,../images/Emo90.gif

קפטן ג'ק ספארו זה הדמות של ג'וני דפ בסרט 'שודדי הקאריביים'. ופזייליטה זה כינוי שחברה שלי נתנה לי
.

חחחח פזייליטה../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

דווקא חמוד
את הסרט לא ראיתי אז אין לי מושג...

tutana

New member
יאלה בואו ננסה ונראה מה יוצא לי :p

1.קוראים לי נטליה <אבל קיצרו לי אותו לכינוי-->נט> 2.אני מחולון 3.אני עוד מעט בת 19 4.שזה אומר שאני זקנה! 5.לא ישנתי מספיק בלילה ואני מתה מעייפות 6.אתמול עיצבתי חדר לידיד שלי ויצא יפה :p 7.היום אני עובדת שבת < מוצש> 8.פעם הבאתי גור כלבים הביתה וכמו שהוא נכנס ככה הוא גם יצא:S. 9.יש לי חדר הכי מבולגן בעולם ולא משנה כמה אני אסדר אותו הכל יהיה בכל מקום כל הזמן. 10. אני מתה לעבור לגור לבד! כבר מממממ שנתיים בערך!!! יאלההה.. 11.אתמול קניתי מצלמת אינטרנט :p. 12.יש לי פלאפון כזה אדיוט!!!! שפשוט מדהים! 13.פעם רקדתי בסטודיו במשך שלוש שנים והיו גם מלא הופעות בכל הארץ. 14.ביום רביעי עשיתי אודישן למשהו... נקווה שיהיה טוב. אם לא עברתי לא נורא העיקר שנהנתי שם... 15.חבל שכשהיו האודישנים ירד מבול והייתי צריכה ללכת הרבה ברגל:S 16. אני חולה על נעלי VANS. יש לי נעלי ספורט ונעלי סבא :p 17. כשקניתי את הנעלי סבא של VANS קיבלתי פץ' של PIG מתנה ושמתי אותו על התיק:p 18.אני מתעסקת בכל מה שקשור לעיצוב פנים ותכשיטנות קצת. 19. וכנ"ל גם תקשורת הפקה עריכה בימוי צילום על כל סוגיו. 20.עכשיו אני יושבת ליד תנור כי קר לי כמו לא יודעת מה. 21.אני לא שונאת אפחד יש פשוט אנשים שאני פחות מתחברת אליהם ופחות מסמפטת. 22.אין לי כוח להמשיך! 23. אני לא מרגישה יותר מדי טוב..:S 24. הלכתי לאכול... ביי בנתיים =]

למעלה