את לא זקנה העיקר בהתחלה אמרו לי שאין מה לכתוב הדר אני מחכה לך
I is258 love shiri New member 14/1/06 #50 את לא זקנה../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif העיקר בהתחלה אמרו לי שאין מה לכתוב הדר אני מחכה לך
את לא זקנה../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif העיקר בהתחלה אמרו לי שאין מה לכתוב הדר אני מחכה לך
T tutana New member 14/1/06 #53 כן אני כן... אני מסתכלת קדימה ולא רואה יותר מדי... אומרים לי שדברים שאני רוצה לעשות אני צעירה מדי בשבילם או לא בגיל המתאים אבל מה אני נראת להם ילדה? אם אני ילדה למה אני מרגישה זי זקנה?
כן אני כן... אני מסתכלת קדימה ולא רואה יותר מדי... אומרים לי שדברים שאני רוצה לעשות אני צעירה מדי בשבילם או לא בגיל המתאים אבל מה אני נראת להם ילדה? אם אני ילדה למה אני מרגישה זי זקנה?
I is258 love shiri New member 14/1/06 #60 את לא זקנה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif יכול להיות שאת צעירה מדי לדברים מסוימים… אוף נטי אני צריכה לדבר איתך….
את לא זקנה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif יכול להיות שאת צעירה מדי לדברים מסוימים… אוף נטי אני צריכה לדבר איתך….
T tutana New member 15/1/06 #62 דברי... בכייף... =] אני תמיד פה בשביל כולם =] ואם אני לא פה באותה השניה אז אני עדיין נכנסת וקוראת למרות שאני לא מגיבה הרבה בכלל..
דברי... בכייף... =] אני תמיד פה בשביל כולם =] ואם אני לא פה באותה השניה אז אני עדיין נכנסת וקוראת למרות שאני לא מגיבה הרבה בכלל..
I is258 love shiri New member 15/1/06 #63 ברור מותק../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif רק שאם תעני בהרחבה זה מאוד יעזור אבל איך שבא לך