היום ב-
אנשים

Serf SaN

New member
אני חושב שצריך קצת לפרסם את

הפורום.. יש המון אנשים שאהבו פעם דיג'ימון ולא יודעים בכלל על קיומה של סייברס, וזה חבל. העובדה שיש עונה חדשה יכולה לגרור לפה הרבה אנשים.. מה דעתך? ם:

Serf SaN

New member
ובגלל זה צריך חדשים =.=

אחרת גם הקיימים (אלה שנמצאים פה עכשיו) ייעלמו. לא קורים כאן דברים מעניינים. ">.> צריך עוד אנשים. ם:

Serf SaN

New member
באמת? OO

נו! אז זאת הזדמנות מצוינת להזמין המוני חדשים! D: נעשה מן מסיבה ענקית כזאת ונסדר שמישהו/אני יפרסם הזמנות לפורום. [: זה מוסיף על הסיבה שסייברס עלתה לאוויר. ם:

טוב, ואני אביא את הותיקים באמת.

זה בראשון ליולי. ואם מישהו קורא כאן, אז לעזאזל איתכם!
למה אתם לא נכנסים ולא כותבים כלום? מאיה? מיתר? לורי? יאנה? הבגרויות כבר נגמרו (אולי ליאנה לא, אני יודע שיש לה הרבה), אז איפה אתן? זה ממש מעצבן

strawberrys

New member
אני פה...

מה לעשות, אני לא יכולה להגיב בכוח, נכון? אני גם נכנסת לפה מאה פעמים ביום לראות אם קורה משהו, אבל סלחו לי, אני פשוט לא אוהבת גלגל המזל/:

Wolf GiRL™

New member
לא לכולם....

הבגרויות שלי עוד לא נגמרו, יש לי עוד אחת, ומה לעשות היא על חומר של שנה וחצי (י' וקצת י"א) וזה משהו שלא נגעתי בו הרבה זמן ואני צריכה לזכור אותו מחדש (שלא לדבר על זה שעכשיו זה כל כך לא מעניין כמו שזה היה פעם), וחוץ מזה אני גם לומדת מתמטיקה 005, שזה שאלון שקבוצת הארבע יחידות שלי גוררת כבר שנתיים (י' י"א)! ומה לעשות אני גרועה במתמטיקה וצריכה לגשת בחורף, אז אני עושה חזרות כדי שזה לא ימחק במשך הקיץ, גם כך אני לא יודעת גיאומטריה. ויש לי את המסע לפולין על הראש (כמה שזה נשמע רע) והיה לי ראשון-שני סמינר (משעמם אגב) ומלא דברים בחברת הנעורים שלנו שהקיץ החלטתי להיות יותר מעורבת בזה. אוף, זה נשמע כאילו אני מתלוננת ומאעפנה אבל בזמן האחרון מעצבן אותי שכולם יוצאים לחופש ורק אני צריכה להגיע לביה"ס כל הזמן, שה-12 ביולי כבר יגיע! ונושא אחר: מה עושים ביום ההולדת של הפורום?

Digi Lista

New member
שאלה טובה...

מה באמת אפשר לעשות שעוד לא עשינו לכבוד זה שהבייביפורום שלנו בן ארבע?... אני חושבת שיש עוד סיבות שאנשים לא נכנסים מעבר ללימודים,יכול להיות שבנוסף למה שכתבתם שאיתו הסכמתי וכבר היו בעבר הרבה דיבורים אפילו על סגירה בשיא(אומנם שיא הפריחה מזמן מאחורינו אבל נניח) כדי שלא יתייבש ויגסוס,יש מצב שאנשים התבגרו והסדרה פחות מעניינת אותם וכשלא כולם רואים את הפרקים החדשים ולא מדובר בסדרה עם שחקנים שאפשר לדבר עליהם כמו בפורומים אחרים קשה מאוד למצוא נושאי שיחה/משחקים חדשים שלא נוסו כבר,אחרי הכול בארבע שנים עברנו המון וצריך להיות ממש יצירתיים...

Serf SaN

New member
ובגלל זה אני אומר שצריך

גם קצת לפרסם את סייברס. ם: רוב האנשים לא יודעים בכלל מה זה.. T_T אם המון אנשים חדשים שאוהבים סייברס יבואו, יהיה על מה לדבר. וזה יהיה כמו כל פורום אחר.

Digi Lista

New member
אני פתוחה לרעיונות...

אבל אני לא אחראית על פרסום סייברס כי לא יצא לי לראות אפילו פרק שלם ממנה(יש הרבה סיבות אבל העיקרית היא שאני שונאת לראות דרך המחשב אז אני מחכה לטלוויזיה)... אני גם לא בטוחה שזה יעזור,מצד שני אני בעד יוזמות שיביאו עניין חדש לפורום

strawberrys

New member
אני חושבת,

שלא יזיק פה עוד מנהל.. מישהו שרואה את הסייברס ויכול לטפל יותר טוב בכל העניינים האלה- בטופיק שעוד יש.

נכון. ליסטה, אל תיפגעי, גם שלחתי לך

מסר לגבי זה ולא קיבלתי תשובה, ואני לא יודע למה, אז אני אגיד שוב: אני חושב שצריך עוד מנהל, לא מישהו שיחליף אותך כי את באמת מנהלת מעולה ואני וכולם אוהבים אותך, אבל פשוט לאחרונה אין לך זמן (מסיבות לגיטימיות) ויש כאן הרבה בלאגן, הרבה אופים, מאמרים שהולכים לאיבוד ודברים כאלה. אז אפשר אולי למנות מנהל שיש לו קצת יותר זמן פנוי שיוכל להיות כאן יותר, וככה תתחלקו בעומס ויהיה פחות בלאגן בפורום

Serf SaN

New member
כן כן ../images/Emo69.gif כולנו יודעים מה הן

כוונותיך האמיתיות מילי.
XD

Digi Lista

New member
הגבתי בתחילת ההודעה שלי לעניין...

שים לב להקדמה לפני המגילה.

למעלה