../images/Emo24.gif
אני שמחה שאתם מפרגנים לי ומעריכה אתכם מאוד
,בגדול אני ממש עצובה היום(לא קשור לפורום)אז תסלחו לי שאני לא אגיב לכלום באופן ענייני(אבל מילי כן קראתי את המסר<אני אגיב בהמשך> וגם לך מיתר אין מה לדאוג
),אני אפילו לא מאוכזבת או פגועה אני בעיקר עצובה,נמאס לי שאנשים מזלזלים בדברים שאני משקיעה בהם את הנשמה,אני לא מצליחה להבין איך יכול להיות שאנשים שהשקעתי מלא כדי להקל עליהם ולעזור להם מעיזים אחרי כמעט חודש וחצי שלא ראו אותי להגיד שהם לא טרחו ליצור קשר ולא להגיב כשהם ידעו שאני סובלת ואין להם אפילו תירוץ אלא פשוט "היו להם דברים חשובים יותר להתעסק בהם" עם הבהרה שלא באו במטרה לתמוך בי,הם באו רק בשביל עבודה עם החברים בעלי הפיגור וזה שאני חלק מהעבודה ותורמת בלי הפסקה כולל לבצע את מה שהם מתעצלים/לא רוצים/לא יכולים בגלל עומס לא נחשב?זאת צביעות לדעתי,אולי אני סתם תמימה ורגישה מידיי(בעצם בטוח)אבל בעולם הערכים שלי כשאתה עוזר למישהו בלי הפסקה ובלי תשלום(כשהוא כן עובד בתשלום ואפילו לא נעצר להביע קרדיטים כשמפרגנים לו על עבודה שהוא לא ממש ביצע)ומתייחס בדאגה לצוות בלי קשר למעמד שלך נוצרים קשרים...בעולם הנאיבי שלי קוראים לזה חברות-אתה נותן כשאתה יכול למי שאתה מרגיש שזקוק למה שלך יש(עד שיוכל לעמוד בעצמו) והגיוני שבמצב הפוך יחזירו לך... בעולם האמיתי זה לא קורה הרבה מסתבר,אני חושבת שלהגיד משפטים כאלה כמו האחד שציטטתי כולל הערה שאני אדם שזקוק שיקדישו לו הרבה תשומת לב רגשית(זה נכון,אני זקוקה להרבה כדי להרגיש ביטחון סביבי)וזה לא התפקיד שלהם(אותם אנשים שברגעים שצריכים עוד לפני שדיברו אני כבר מתייצבת לידם)רק מוכיחים לי כמה החיים ואני צריכים ללמוד להשלים אחד עם השנייה,כבר הפסקתי לכעוס כי הפנמתי שכאלה הם האנשים,אבל אני כן עצובה,זה כואב לי כאילו מישהו לקח גרזן והטיח בכוח בלב שלי. המסקנה שלי נכון לדקה זאת כמו במיליון פעמים קודמות בעבר היא ללמוד לא לעבוד עם כול הרגשות והחושים,לא לחשוב שאנשים חברים רק כי הם נחמדים וגורמים לי לרצות לעזור להם כשהם זקוקים לעזרה,לא להתייחס לאנשים כאל חברים-הם לא והכי חשוב לא לתת להם צ'אנסים נוספים- זה קיצוני אבל אדם שהוכיח חוסר אנושיות פעם אחת לא יהפוך לצדיק כשיחרוג ממנהגו ויפתיע בהתנהגות חביבה. המשך יבואיתי חייבת להוציא החוצה(אין לי כסף כרגע למממן טיפולים מכול מיני סוגים-פסיכולוגיים,מסטיים,יסודות משחק,מאמן אישי וכו'...)ומבטיחה להגיב לכול מה שקראתי פה בימים הקרובים.