היום ב-
אנשים

רואים שאת מתרגשת../images/Emo13.gif

נחמד שנהנית. בקשר אליי, אני לא מתגייס. יש לי עוד י"ב ואמרתי שאני לא רוצה וגם לא ירשו לי

Serf SaN

New member
ואוו..כמה מתנות וברכות. @.@

אבל זה באמת באמת הגיע לך!
עכשיו אני לא מפסיק לדמיין (כן, כל בן-אדם שבחיים לא ראיתי אותו, אני מדמיין) אותך כמו אותן בחורות שתמיד היו ביסודי שלי, והיו ממש נחמדות חמודות ועוזרות, וכל הילדים אהבו וחיבקו אותן. ^_^ מה שמזכיר לי..מזמן לא חשבתי על היסודי >.>..הרבה זמן עבר @@;

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif על הפרגון../images/Emo39.gif

האמת שהיום כשהם קיבלו את התעודות גם אני נזכרתי שעבר המון זמן מאז היסודי,זה הוביל כמובן למסקנה שאני מזדקנת במהירות(למרות שברוב הרגעים זה נראה שהדברים הרעים נמשכים נצח)ואם לא הייתי עסוקה בלהתרגש בטח הייתי נכנסת לדיכאון
אולי נעלה חוויות מהיסודי?...

Serf SaN

New member
אוו! חוויות מהיסודי! ^^ כן!

אני זוכר שילדה מהכיתה שלי הביאה לביצפר שקית מלאה בחול צבעוני, מעכה אותו ככה שיראה כמו גושים, אמרה לכולם שזה סוג חדש של עוגיות, ונתנה להמון ילדים לאכול את זה. וואי וואי וואי, איזה עונש נתנו לה.
נראה לי שכולם הקיאו אחרי זה, או משהו. XD

קורורו

New member
../images/Emo24.gif

כשאני קוראת את זה את נשמעת ממש מאושרת ו,טוב, כמו שאמר מילי - מתרגשת
היה פשוט צפוי שתקבלי יחס כה מהילדים - הם אוהבים אותך באמת, כי הם רואים כמה את משקיעה בהם ^^ את ממשיכה שם שנה הבאה?

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif

אני שמחה שאתם מפרגנים לי ומעריכה אתכם מאוד
,בגדול אני ממש עצובה היום(לא קשור לפורום)אז תסלחו לי שאני לא אגיב לכלום באופן ענייני(אבל מילי כן קראתי את המסר<אני אגיב בהמשך> וגם לך מיתר אין מה לדאוג
),אני אפילו לא מאוכזבת או פגועה אני בעיקר עצובה,נמאס לי שאנשים מזלזלים בדברים שאני משקיעה בהם את הנשמה,אני לא מצליחה להבין איך יכול להיות שאנשים שהשקעתי מלא כדי להקל עליהם ולעזור להם מעיזים אחרי כמעט חודש וחצי שלא ראו אותי להגיד שהם לא טרחו ליצור קשר ולא להגיב כשהם ידעו שאני סובלת ואין להם אפילו תירוץ אלא פשוט "היו להם דברים חשובים יותר להתעסק בהם" עם הבהרה שלא באו במטרה לתמוך בי,הם באו רק בשביל עבודה עם החברים בעלי הפיגור וזה שאני חלק מהעבודה ותורמת בלי הפסקה כולל לבצע את מה שהם מתעצלים/לא רוצים/לא יכולים בגלל עומס לא נחשב?זאת צביעות לדעתי,אולי אני סתם תמימה ורגישה מידיי(בעצם בטוח)אבל בעולם הערכים שלי כשאתה עוזר למישהו בלי הפסקה ובלי תשלום(כשהוא כן עובד בתשלום ואפילו לא נעצר להביע קרדיטים כשמפרגנים לו על עבודה שהוא לא ממש ביצע)ומתייחס בדאגה לצוות בלי קשר למעמד שלך נוצרים קשרים...בעולם הנאיבי שלי קוראים לזה חברות-אתה נותן כשאתה יכול למי שאתה מרגיש שזקוק למה שלך יש(עד שיוכל לעמוד בעצמו) והגיוני שבמצב הפוך יחזירו לך... בעולם האמיתי זה לא קורה הרבה מסתבר,אני חושבת שלהגיד משפטים כאלה כמו האחד שציטטתי כולל הערה שאני אדם שזקוק שיקדישו לו הרבה תשומת לב רגשית(זה נכון,אני זקוקה להרבה כדי להרגיש ביטחון סביבי)וזה לא התפקיד שלהם(אותם אנשים שברגעים שצריכים עוד לפני שדיברו אני כבר מתייצבת לידם)רק מוכיחים לי כמה החיים ואני צריכים ללמוד להשלים אחד עם השנייה,כבר הפסקתי לכעוס כי הפנמתי שכאלה הם האנשים,אבל אני כן עצובה,זה כואב לי כאילו מישהו לקח גרזן והטיח בכוח בלב שלי. המסקנה שלי נכון לדקה זאת כמו במיליון פעמים קודמות בעבר היא ללמוד לא לעבוד עם כול הרגשות והחושים,לא לחשוב שאנשים חברים רק כי הם נחמדים וגורמים לי לרצות לעזור להם כשהם זקוקים לעזרה,לא להתייחס לאנשים כאל חברים-הם לא והכי חשוב לא לתת להם צ'אנסים נוספים- זה קיצוני אבל אדם שהוכיח חוסר אנושיות פעם אחת לא יהפוך לצדיק כשיחרוג ממנהגו ויפתיע בהתנהגות חביבה. המשך יבואיתי חייבת להוציא החוצה(אין לי כסף כרגע למממן טיפולים מכול מיני סוגים-פסיכולוגיים,מסטיים,יסודות משחק,מאמן אישי וכו'...)ומבטיחה להגיב לכול מה שקראתי פה בימים הקרובים.

קורורו

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

קל לומר ולהכריז על החלטה ושאת מחליטה שמעתה והלאה את פועלת לפיה. קשה לבצע אותה. את אוהבת לעזור, ואת נותנת את הנשמה, וברור שרוב האנשים לא שווים את זה.
אני לא יודעת מה לומר לך, זו פשוט עובדה
תהיי חזקה.

Digi Lista

New member
זה נכון../images/Emo24.gif

אבל אני מנסה לפעול לפי ההחלטה בגלל שנמאס לי מזה שאנשים מרשים לעצמם להתנהג ככה ולפגוע במי שעוזר להם,אם הם לא ראויים לא צריך להשקיע בהם...אבל זה באמת יותר מחשבות ממעשים כי אני לא אסרב כשצריך לעזור...חיים מתוסבכים

star_female

New member
הרבה מאוד זמן לא אמרתי לך את זה...

אבל את בן אדם מדהים, באמת, ומגיעה לך כל ההערכה שאת מקבלת
ומי שלא מעריך אותך פשוט לא יודע מול מי הוא עומד... לגבי שאר הדברים בשרשור הזה, לנהל את הפורום אני לא רוצה ולא יכולה (וגם לא משתחררת בקרוב XD) ואני תומכת במועמדות של מילי ב-100% ^_^

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

התרגשתי שזה מה שאת חושבת
לצערי אנשים מזלזלים בדברים שבאים בחינם. אלברט איינשטיין אמר פעם "אל תהיה אדם מצליח-היה אדם של ערך, האיש המצליח לוקח מין החיים יותר משהוא נותן להם ואילו אדם של ערך נותן לחיים יותר ממה שהוא נוטל." "לגרום אושר לאדם אחר, זה האושר הגדול ביותר" (פ'ונטאנה) "הדרך הטובה ביותר לחנך בני אדם היא להוות להם דוגמא...אל תובל- תוביל!" את הציטוטים האלה רשמתי למורות ולתלמידים בפרידות(היו עוד אבל הם פחות מתאימים כרגע),בחרתי אותם במיוחד כי אני בהחלט מאמינה בהם,אבל אני עדיין נוטה להתאכזב מהזלזול של אנשים בזמן ובאנרגיות שאני אישית משקיעה בערך בכול דבר שאני עושה(אם אני לא מספיק משקיעה זמן ואנרגיות כנראה שאני לא הכי נהנית/מאמינה בו),זה ממש כואב שככה מתנהגים ועם כמה שזה כואב ואני עצובה כול פעם מחדש יותר ויותר אני יודעת שזה כנראה מה שמפריד בין בני אדם ויוצר ביניהם דימיון תוך הכנסת עניין לחיים... בכול מקרה אני באמת מעריכה את מה שאמרתן ואני פשוט במצב רוח פילוסופי מהורהר אז אני מדברת מתוך ידיעה כואבת שכאן אנשים באמת בסדר אבל מחוץ לפורום...

למעלה