שרשור בוקר
יום חמישי 1/9

קשקשה9

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif לפתיחת שנת הלימודים

ומה למדנו תלמידים יקרים מביקור האמהות? שלכל ביץ יש מאסטר ביץ שגדולה ממנה ,חכמה ממנה והיא זו שלימדה אותה ונתנה לה דוגמא שעורי בית: סמנו בעיגול כמה ביצ'יות יש בדור הבא..........

SHELGIA21

New member
האם קרן מנצחת בקרבות ומפסידה במלחמה../images/Emo268.gif../images/Emo35.gif

האם אין לכם דז'ה וו מהדייט שהיה עםאיתן שקרן נבחרה על פני דינאל ובסוף הפסידה את איתן
האם גם הפעם קרן (ההפקה) "ניצחה" את חן אבל גב בסוף יבחר בחן בסוף

שרון-ב-

New member
אחרי ההדחה בשבוע הבא הוא יהיה חכם יותר

גב הולך אחרי הכסף כמו שנכתב פה לא פעם במידה וחן לא תועמד להדחה, הוא יקבל אישור עליה מהקהל בבית..... קרן לא הייתה מועמדת השבוע, זה אמר משהו עבורו

easternstar

New member
dear קשקש../images/Emo24.gif זה זמני. בסוף הטובים מנצחים

זה הכל אסטרטגיה אצלו..
אנחנו מכירים אותו מהשרדות. בסוף הביצ'יות והמגה ביצ'יות תמיד מפסידות.

קשקשה9

New member
כוכב ../images/Emo24.gif

עד אתמול ,כל מה שאמרתה היה בבחינת לשכנע את המשוכנעים
משום מה משהו נשבר בי אחרי הביקור+הדייט עם קרן יש תחושה שעובדים עליי שמזלזלים באינטליגנציה שלי ומצפים שאני אמחא כף ואסמס בתור מכורה קשה ,זה יחלוף ואני אחזור לקבל "מנה" נוספת(תשאל את גב ) אבל.....איבדתי אמון ותקווה אתה,שלא תפסיק להאמין בסוף טוב

adiyon2

New member
אני איתך קשקש

אבל מנסה לא לצפות לכלום. הבנתי שקרן היא הפייבוריטית, מכאן אני מניחה שהיא תזכה. נשארת וצופה ומקווה רק שיהיו ריבים ואז אולי יהיה קצת עניין. אני לא מסמסת

קשקשה9

New member
עדידו ../images/Emo24.gif זה הרבה מעבר לכך

קודם ניסו שהפסיכולוגית תיישר אותה-לא הלך אתמול הביאו תיגבורת את האמא שתכניס קצת שכל למה איפשרו לאמא לחרוג מהחוקים ולהעיר לגבי המישחק? ואם לה מותר אז למה לא איפשרו לכולם לקבל "טיפים" להמשך ? את יודעת מה? גם אמא שלה לא תציל אותה מעצמה

לונדרון

New member
אני בשוק,לא היה לבנות מה לומר על חלף עם הרוח?

מבחינת החשיבות של הספר או הסרט? מרגרט מיטשל זכתה בפרס פוליצר על הספר ב-1937. סיפור אהבה בוודאי (ואגב מאוד יוצא דופן), אבל מה עם מלחמת האזרחים בארה"ב והביקורת על העבדות?

לונדרון

New member
היתה שיחה על קולנוע בין גב, מור ודנה

(לא ראיתי, אבל שמעתי) שמור ציינה ש'חלף עם הרוח' הוא סרט אהוב עליה במיוחד והוא סרט גדול שמבוסס על רומאן. הן הזכירו את סקרלט אוהרה ורט בטלר בקטנה. ואז, כשהן מתרפקות על נוסטלגיה, גב שאל במה ניכרת תרומתו, בהשוואה, למשל, ל"חטא ועונשו". התשובה היתה - זה סיפור אהבה גדול ויש חשיבות גם באומנות. (הייתי יכולה לחפור לו על הספר והסרט שעה לפחות, אבל אולי אני לא בסדר
)

למעלה