שרשור בוקר
יום חמישי 1/9

לונדי,לצערי הרב אנו חיים בחברה רדודה, ללא

ידע, ללא סקרנות וצורך לדעת. אני לא מתפלאת על אי הידע של הבנים והבנות בוילה, כי בתוך עמי אני חיה והמצב עגום. אמנם צפיה בתכניות ריאלטי היא דבר שטחי, אך לדעתי רב כותבי הפורום הזה מתייחסים לריאלטי כאתנחתא מהנה ורובם נאורים ויודעי דבר.

גב הוא כזה name dropping

הוא מנהל שיחות שבהן הוא יוכל לזרוק שמות של סרטים, במאים, ספרים, ציורים...בעיני זה מראה על רגשי נחיתות...

לונדרון

New member
נכון, אבל

ל-name dropping יכולה להיות גם תכלית נוספת, כמו למשל, ניסיון להרשים אחרים מצד אחד או להרחיק אותם מצד שני. זה מזכיר לי סצינה מיומנה של ברדג'ט ג'ונס - שבמהלכה היא מנסה לשוחח עם סלמן רושדי

זה בדיוק זה, נסיון להרשים

למה זה לא מצליח ולא עושה רושם? כי אם יש לך ידע כללי ואתה בחור נבון, זה יבוא לידי ביטוי בכל שיחה, הוא מנהל שיחות רבות שכולן זריקה של שמות ונסיון לבחון אחרים בידע שלהם, ההתאמצות הזאת מביכה ולא הופכת אותו לחכם. הבעיה שלו היא שהוא באמת חסר השכלה פורמלית , זה עקב אכילס שלו והוא מנסה לתקן את זה בהעלאת נושאים כמו סרטים של אלמודובר גם כשאין קשר לשיחה הרלוונטית.

גב וחלק מהבנות שם הם מהסוג המתיימר והסוג

והמתיימרים הם בעיני הכי מגוחכים. הבושה הכי גדולה זה לזרוק שבבי מידע לא מבוססים ולא מעמיקים. עדיף לשתוק .

חני156

New member
תתחילו להפנים קרן מנצחת בתוכנית

כן,גם אותי זה מחליא אבל חייבת להודות קרן זוכה בכל הקופה לא היה משהו שפיספסה.. דייט עם איתן..יש פגישה עם אמא..יש דייט עם גב..יש זמן מסך..ועוד אייך יש השאר אכן ניצבים בתוכנית של קרן הרעה.. אבל הולך לה..

sunflower11

New member
אני מאמינה שזה לא יקרה.

אורטל תנצח, היא הולכת ומתחזקת והיא הכי אהובה. קרן אולי תגיע לגמר אבל לא יותר מזה.

webguy

New member
השאלה אם ההפקה תתן ?

זה בעיה תדמית לרוח הקונספט הזה .. מאחר שהתוכנית אמורה ליצור זוגיות לדוגמא .. הכי יפה וטוב שגם הציבור יקבל זוג כמנצח ולא רווקה ..!! כי פרוש רווקה שהקהל לא מאמין שהתוכנית אפשרה בחירה מוצלחת של זוגיות .. דבר שני אורטל השתתפה בערוץ אגו אולי זה לא דבר הכי טוב לתדמית של הבנות הנאורות והחכמות שההפקה מביאה לכאורה ?:) אז אני לא בטוח שהתמיכה תהפוך לזכיה כי גם בערוץ 10 אנחנו לא רואים את אורטל כמרכיב משמעותי בשידור והם מעדיפים זוגיות או פוטנציאל לזוגיות כנו חן וקרן ..!! ברור שאת אורטל לא נראה נסגרת במקלחת עם גבר ..את קרן כן וזה פיקנטי ומעלה ריטינג ..:)

יש עוד צעד אחד שקרן צריכה לעשות כדי לזכות לבד

כל פעם שהיא משפשפת את השפה או את הסנטר זה כמו ג'יני שמשפשפת את המנורה... המוח שלה עובד שעות נוספות, מה לעשות כדי להיות הזוכה היחידה.. אם היא תישאר בזוגיות עם גב עד הסוף, המיליון יתחלק בינה לבין גב. זה לא מה שהיא רוצה , קרוב לוודאי ולכן לדעתי, היא תתקרב לגב ואז תעשה מהלך מסויים שיביא את גב לזרוק אותה ואז היא המסכנה ששני הרווקים זרקו לשניהם גם לא יהיה נעים להדיח אותה , כי לא ירצו להצטייר בציבור כ"השתמשת-זרקת" ולכן היא תישאר עם הסוף ובעזרת ההפקה , שכבר ראינו שהם לטובתה, תזכה לבד במיליון. יודעים מה? כמה שאני מתעבת אותה.. אם אלה המהלכים שלה מגיע לגברים שיפסידו את המיליון כי הם נופלים שדודים במניפולציות שלה. הייתי רוצה שהמיליון ילך לאורטל או לחן אבל כנראה כולנו ניצבים (ולא רק הרווקים בוילה) בתוכנית של קרן וההפקה.

שרון-ב-

New member
אם היא באמת תעשה את זה אזי אין לה סיכוי

לקבל שקל. זה שקוף מדי והקהל לא מטומטם. גם ככה היא לא אהודה. לגבי המיליון, לא יודע.... יש הפתעות. לעת עתה הכל יכול לקרות עדיין. המליכו את אורטל בטרם עת.... יש לה עוד הרבה לעבור שם

KEEK

Member
הוא עושה את זה בצורה מרגיזה

אני מניח שזה בא מהמקום של רגשי נחיתות לא עשה תיכון (עשה סמים במקום), בחור לא מלומד שרוצה להראות את הצד העאלק אינטלקטואל שלו. אני זוכר גם שהגיע כאורח במשחק אמת או שקר האמת שלו היתה זה שהוא קורא ספרי שירה לפני השינה (ממש אמת מעניינת) הוא כל פעם מספר על הספרים שקרא או הסרטים הזרים שראה זה מעיק ומתיש.. ובטח לא מרשים.

noaxxx

New member
על..

בן וליהי חושבים שהיא עושה מאורן סמרטוט. ואתי, אני חושבת, שהתייחסה להתקף רגשי הנחיתות שהיה לאורטל אתמול בלילה בעקבות הביקור של אחותה. אמרה שאורטל עשתה לה מצב רוח לא טוב לפני השינה. ואז יוני אמר שהוא היה אתמול באנרגיות טובות, והוא דאג להתרחק ממי שלא, כדי לא להיכנס למצב רוח רע. ואם אני לא טועה, הוא הזכיר את דניאל ואורטל, שישבו והתגז'דרו (אין לי מושג איך כותבים את המילה הזו..) בחדר השינה.

כשדניאל וליהי ראו שאתי קיבלה גם את אחותה וגם

את אמה, הן התבאסו ובסוף השידור נכנסו לחצר הבנים במצב רוח דאוני לגמרי. יוני , ברגישותו כי רבה, ביקש מהן להפסיק להיות עצובות בחצר הבנים כי ....זה לא בא לו טוב כרגע. שתיהן נעלבו ויצאו משם. בן האפס לא אמר מילה. כמה דקות לפני שאיתן חזר, יוני תפס את דניאל לשיחת הבהרה, אבל לא הראו מה נאמר בה, אחכ איתן הצטרף אליהם ויוני עזב. הבוקר יוני מצא לנכון להסביר את עצמו לליהי. הוא חצוף על.

noaxxx

New member
../images/Emo51.gifעל התיקון

אבל אתי כן התייחסה לאורטל, לא?

אני בשוק מבן, הוא מספר לאורן שאורטל רוצה לדבר

איתו עכשיו, ואז בן אומר לאורן:" אני חייב לספר לך שאורטל סיפרה ליוני שהיא לא נמשכת אלייך....

למעלה