שרשור הבוקר ה-72 בוילה 6/9/11

דידי 9

New member
ואם לכל העולם-זה לגיטימי בעיניך? כי

אם כן וובגיי, אל תענה לי בכלל! בושה מה שעושים פה כדי להיות מקובל בפורום! עושים לכם שטיפת מח נוראית, והמוסר שלכם לאן הוא שואף רק בשם הפורום?

webguy

New member
זה עיסוק לא מוסרי ...אבל לגטימי

אגב העיסוק של הימורי אינטרנט לא חוקי בארץ ...ובעוד מדינות .. וזו הסיבה שדניאל מרבה לנסוע לחו"ל כל הפעילות של האתר נעשית לחול אבל גם משווקת לישראלים כמו לכל העולם ..!!

poseidon111

Active member
את הראשונה שצריכה לקוות שהיא תזכה מכיון

שאם היא תזכה היא לא תצטרך להמשיך ולעבוד בתחום הזה.כסף לא יהיה חסר והיא ואיתן יפתחו בית ספר לשחייה לילדים.אני משער שהם גם יסבסדו ילדים נזקקים.אני לא מבין איך את לא רואה את זה שזה בעצם אינטרס של כולם שהיא תיזכה. אז קדימה תעודדי את האנשים לתמוך בה, ולזכותך יזקף שהצלת נפש מישראל מידי כוחות הרשע והרוע.

דידי 9

New member
חחח יקירי-לי אכפת מהחברה שאני חיה בה!!לך אכפת

מהפורום, תרתי משמע שאתה חי בו:) אני פשוט חושבת את מי היא מפילה בפח?! את מי? מעולם לא הייתי מהמרת לעולם לא אהיה, גם לא לוטו-שהוא חוקי:) לא מאמינה בזה-ולא אמרתי שהיללתם אותה על ההימורים. נהפוך הוא-התעלמתם מזה כאילו זה לא קיים! זה הרי חלק ממנה. ברור שלא היללתם-אתם מסתירים חזק ומתעלמים ממה שהיא מתגאה בו. עשה חשבון נפש שלך באמת, עם עצמך,ולא חשבון נפש שלך שקשור לפורום שאתה חי בו. בהצלחה:)

poseidon111

Active member
ניסיתי לדבר איתך בהיגיון אבל את בשלך

אני עושה חשבון לפורום?למה מי מת.אני חייב להם משהו? הם חייבים לי?כשאין לך משהו משמעותי להגיד את יורה לכל הכיוונים ומתעלמת מהעיקר.אפילו את הקרדיט הקטן של להאמין שמה שאני כותב הוא האמת פרי מחשבתי את לא מסוגלת, כי את חיה בעולם משלך. חבל על המאמץ.

דידי 9

New member
מסקנותיך מוטעות!אבל כנראה נוח לך מאוד ל

להיות כזה נחרץ, כלפי אדם שאתה לא מכיר:) גם עשית אותי מהמרת ולוקחת אישית לפני דקה! חחח מי זה שלוקח ונעול בעמדתו עם טיעונים תמוהים ולא רלוונטיים? אתה יקירי ושוב לא ענית לעניין. לי אכפת מהחברה שאני חיה בה! אני חושבת על תמימות של אנשים, שנופלים בפח הזה-ואתה אומר לי במילים אחרות-"למי אכפת"? אם דניאל לא הייתה משווקת הימורים ועוד מנהלת ומתגאה בזה, זה באמת לא היה ענייני אם הייתה עוסקת בזה רק לעצמה. אבל כשהיא גאה בזה שהיא כך?!תגיד=יש משהו שפוי במה שאתה טוען? הלא אכפת לי שלך-לא מוצא חן בעיני. אבל זה אתה, זו אני-ואחלה! אני לא מבינה איך פה אנשים, שהם בעצם קבוצה שמושפעת אחד מהשני, בשם ה"חברות" או כל אינטרס אחר, לא מזועזעים מזה כמוני, כמו אבא של איתן, אלא אם אתה מתעלם מזה, וכמו מיליון שפויים בחוץ! חחח אתה לא מבין-זה הזוי פה! בעיני זה הזוי! אבל תקשיב- עשה מה שבא לך איך שבא לך, תכתוב דעתך ואני את שלי!:) שנסכים על זה?

poseidon111

Active member
הסיבה היחידה שאני כותב לך היא

שאני לא חושב, שאין לך ראש.באמת.יש איתו סיבוך כלשהו אך הוא קיים ללא ספק. דוגמא לסיבוך היא הכרזתך שעשיתי ממך מהמרת.הכרזה כבדה,אלא שאם תלכי להודעתי, תראי שכתבתי שאת מדברת כאחת שנפגעה ממנה.מדברת.שוב,מדברת. ואם עדיין לא ברור לך ההבדל הכוונה היתה שאת לוקחת זאת ללא שום פרופורציות של אדם מן הישוב. זאת לא הדוגמא היחידה לסילופים שלך, אבל היי, זו את ואלו חייך. תנסי למצא שלווה בחייך ולא לכעוס על כולם.נדמה לי שאמרת שזה לא בריא. זוכרת?

דידי 9

New member
בולשיט! חחח אבל תחשוב מה שתרצה! אתה ואני לא

ממש האישיו, ודי לנתח אותי- כי אתה כל כך אבל כל כך רחוק:) אז חדל! זה מביך. אני האדם הכי לא כועס בארץ, אני האדם הכי שמח בארץ, אבל ה...לא נעים לי להתבטא לא יפה-אז מה שקורה פה-מדהים אותי! אנשים מתעלמים מהאמת, לוקחים חלקים ממנה-ויוצרים לעצמם משהו נפרד לגמרי מהתכנית! כולל אותך. זוהי תגובתי, ואשמח אם לא תערב אותי בכל זה, ותענה עניינית! תודה וביי

דידי 9

New member
שוב אתה מדבר במקומי:) כ"כ לא נכון!יש פה המון

שאני מסכימה איתם, ויש פה המון שאני מעריכה את דעותיהם גם אם הן מנוגדות לשלי!!!

poseidon111

Active member
תרשי לי להתעלם מהמישפט האחרון שלך ולהעמיד

אותך על טעותך.אני לא היללתי אותה מעולם על עיסוקה.למעשה, אני לא זוכר אחד או אחת שהיללה אותה.מה שכן אמרנו הם בעצם שני דברים: 1.זכותה החוקית לעסוק בכך. אם היא ישנה טוב בלילה, זו בעיה שלה, לא שלך.כל זמן שהיא אינה פושעת,לך אין זכות להתערב בחייה, כפי שלה אין זכות להתערב בחייך. 2.כולנו,פרט לאלה כמובן,יצאנו כנגד הסיגנון האלים שלך שאינו ראוי לשיח של אנשים בוגרים.את מדברת כמו אחת שדניאל היא האחראית להידרדרותה להימורים באופן אישי.אם זה המקרה אז התמונה שונה כמובן. את לוקחת את זה למקומות שאני משוכנע שלא היית מעיזה לולא חיית באנונימיות מאחרי המיקלדת.יש לך משהו לומר, תאמרי. את רוצה לשכנע ,תשכנעי.את לא יכולה לעשות מכולם מטומטמים שלא רואים את "האמת" פרט לך.החכמה וחוש האבחנה אינם נחלתך הבילעדית.תפנימי.

דידי 9

New member
פוסי אתה פחות ממצחיק, ועם הגאווה שלה בנדון, י

יחד עם אבא שלה-כל מה שהיא רוצה זה לפתח את העסק הזה! אבל סוזי מרוצה ממך, אתה מרוצה ממנה-מה חשוב הכל בעצם? :) תגיד גבר כמוך, שהבנתי שנשוי-מה עומד מול עיניך? אני מאחלת לך שילדיך יעסקו בזה, וילדיך יפלו בפח שדניאל טומנת לבחורים. זה כל מה שאני מאחלת לך. וכזה יגיע אליך-נראה אותך כל כך "מוסרי". מעניין-אף אחד לא רואה את האמת פה? :) רק אני ,אבא של איתן, וכל העולם בחוץ? חחח ואתם-דניאל! לא ייאמן..איך אתם עיוורים כל כך? הפרינציפ?! אתם חושבים שאם דניאל תזכה, ותפתח את ההימורים זה אומר ש"ניצחתם" מישהו? אז לא :) אין לי בעיה שהיא תזכה, זה קצת יעציב אותי- אבל האמת תטפח לכם בפנים. ואז תזכרו בי, כי אני בטח! לא אפנה אליכם בסיום התכנית הזאת.

דידי 9

New member
אתה צודק פוסי,אבל!אני לא אתן יד, ולו קטנה-לאח

לאחת שיש מצב שהיא לא רק גאה בזה-היא פעילה, מתפרנסת מזה,מתרברבת בזה-זה לא איום בעיניך ?! אז מה כן? אוקי,בוא נאמר שזה קיים בעולם, ואנחנו בטח לא נשנה. אבל כשאתה רואה פה את ההילולה סביבה, בלי להתיחס בעצם למניפולציה הלא הגיונית והתחמנות שהיא עושה, שזה בעיני כמובן, כמו זה שהיא שיחקה אותה תמימה ש"לא מבינה ולא יודעת למי להאמין" אתה מאמין לה??????? הבחורה-מהמרת! בדמה! זכותה המלאה, אבל כשעיסוקה הוא ש י ו ו ק!! הימורים, והסטה להימורים בחייה במציאות-ואתה בעצם מהלל אותה ותומך בה-זה בהחלט בעיני חוסר מוסריות, עיוורון,אטימת החשיבה. זה הכל. עכשיו תכתוב משהו מצחיק, כדי שסוזי תעשה פרצופי שהצחקת אותה, לתעשה לה את היום:) זה העולם! זה מה שיעשה לך את היום-במקום לחשוב:) שייערב לך.

דידי 9

New member
למה להפסיק?בכל משפט את מזכירה אותי ברמז או יש

ישירות. כשתפסיקי-אני אפסיק

poseidon111

Active member
עלו עלינו סוזי../images/Emo9.gif ולדידי בנימה רצינית.

לא כולם חלשים בניגוד למה שאת חושבת. אני חושב שאני יודע מאיזו עמדה את כותבת.משום כך אני אומר שלא ניתן להעלים את כל הפיתויים מהעולם.תפסיקי לנסות לתקן את העולם כי לא כולנו דומים באופיינו, ודי לחכימא ברמיזא.

למעלה