שרשור הבוקר ה-72 בוילה 6/9/11

שן22

New member
זה מה שהוא אמר אל תנסה להצדיק אותו ובת.ז שלה

היא אמרה שהיא יצאה עם גברים עם כסף אבל היא שינתה את דרכיה זה לא לעניין שהוא מנסה להשפיע על חבר שלו בגלל מניעים אישיים ולכל אחד מגיע הזדמנות שניה....

דיי3

New member
כן שרון, שמעתי שמכתירים את דניאל וקרן לבתולות

מריה. את שתיהן.

sendibar0

New member
כבר אפשר לראות את הילה של הביגלע ../images/Emo6.gif

(של הקדושים)

webguy

New member
לא איתן קבע שבכל מקרה היא פסולה

מעניין שאת להיאי אין לו פקפוק .. הגישה של איתן לא מובנת ומביעה אי אמון ביכולת של חברו לבחור כרצונו בת זוג .. ואגב לא חושב שהם מתאימים היא בחורה יצירית וספונטנית אורן בחור כבד ומחושב ולא ספונטני למרות שהוא חושב שהוא כזה :)

webguy

New member
והאחרות ? דניאל נמרחת ... אורטל הסדר גמור .

כל בחורה נוקטת בסגנון משלה כדי להגיע ללבו של גבר ..!! דניאל עלוקה שהתמידה ראשונה ולכן זכתה כי אחרות השתהו איתן הודה בעצמו כי הבחירה שלו יכלה להיות גם קרן ... קרן פשוט התמסרה לזוגיות אבל אחרה את הרכבת אורטל הבינה שאחרה את הרכבת וביצעה נסיגה לאחור ..!! אין שום דופי במעשיה של אורטל בנושא גברברי הווילה כל עוד היא זו ששולטת בקצב במקום ובזמן כל הכבוד לה ..!!

קרן אמרה לליהי שאיתן חנון והיא לא מבינה

מה היא מצאה בו. אמרה שהוא בכלל לא הטעם שלה ושגב הרבה יותר קולע לטעמה, כלומר בילתה עם איתן בגלל התחרותיות ולא הלב, זו גם הסיבה שעבר לה כל כך מהר שברון הלב. קרן היא "זונת" תשומי. סליחה על הצרפתית. היא תלותית, נידית, חייבת גבר לצידה כדי להרגיש שהיא שווה משהו. קרן דחפה את ליהי חזרה לזרועות בן כשהיא יודעת שליהי מעוניינת בגב ולא בבן. קרן עושה מעצמה צחוק ברדיפה הבזויה שלה אחרי גב, בסימוס העלוקתי, באמבושים שהיא עושה על יד הדלת של הלופט... פאטתי ובעייתי, אף גבר לא אוהב אישה חונקת.

sendibar0

New member
אל תתני לי ציונים בבקשה

טיפשי זה להגיד "רגילה" כשאת לא מכירה אותה.

שרון-ב-

New member
לדעתי זו מטופש. ולדעתי ככה היא רגילה

ואם דעתך שונה אזי זכותך. אין פה בכלל ויכוח. וכן, מה לעשות, שבחורה שיצאה עם גברים בשביל הכסף, מוכרת את עצמה ואותי זה גם דוחה, בנוסף להתנהלות שלה. היא רגילה... כן.. .נראה לך שגברים עם כסף הלכו איתה בגלל השכל שלה? או בגלל שהיא יפה מדהימה שבלתי אפשרי לעמוד בפניה? לא נראה לי וכדי לחסוך ויכוח, זו דעתי. זכותך לדעתך

דיי3

New member
אולי "רגילה" כמו שאר הבנות של? אני דווקא חושב

חושבת שהיא לא רגילה, היא מיוחדת.

sendibar0

New member
המלעיזים יכולים להלעיז

אורטל שולטת במעשיה, וכבודה קודם לכל. עד כה היא היחידה מהשלשה שלא נזקקה ל"פתוח רגלים" על זה כל הקרן'ים והדניאל'ים למינהם לא סולחים לה

לא ברור למה היא נכנסה לתוכנית הזאת דווקא?

יש תוכניות ריאלטי רבות בהן ניתן לזכות במליון שקלים מבלי לחשוף את עצמך, למה בחרה לבוא דוקא לפה ואיך חשבה לנהל מערכת יחסים בלי מגע או אינטימיות ?? יש הרבה שאלות בקשר לאישה הזאת, היא בת 28 ומתנהגת כמו בתולה זכה בת 17 וזה עוד יותר תמוהה לאור העובדה שבעבר הצטלמה לערוץ אגו חשופת חזה, לא מתחבר לי הסיפור שלה בכלל.

זו דרך מאוד מעניית לצפות בקליפ של אגו....../images/Emo3.gif

היא חשופת חזה, היא מסתירה עם היד...את מה שאפשר..
. הבעיה שלי איתה היא הדיסוננס. נניח והיא באמת שינתה דרכיה.. והיום היא יוצאת רק עם גברים עם מינוס בבנק וכאלו שגרים במאהל ברוטשילד, זה משהו שהיא עשתה בעבר, משהו שהיא מסוגלת לו , באופייה. את זה אי אפשר לשנות. גם לא את זה שהיא הצטלמה כפי שהצטלמה לאגו, היא מסוגלת לזה ואילו בבית היא משדרת כזו תמימות וביישנות ו"אל תגעו בי"...זה מעורר אצלי חשד. אבל, סבבה, מבחינתי היא הרע במיעוטו, קרן ואתי ובטח ליהי הרבה פחות מקובלות עלי.

sendibar0

New member
סרקזם לא הופך את דברייך למציאות

http://www.youtube.com/watch?v=GS54_dax8Dc היא מסתירה בדיוק את מה שצריך להסתיר, כדי שזה לא יקרא "חשופת חזה" לעומת זאת, קרן ודניאל עשו סקס בווילה. על כך אין ויכוח. נכון? ועל כך שעשרות מצלמות מצלמות בכל רגע נתון בווילה, גם אין עוררין. נכון? אז למה בדיוק ההתרכזות בציצי של אורטל, כשיש לנו פורנו חי מול צלמים חיים ונושמים?

מה הקשר, מדברים על אורטל ולא על דניאל וקרן

הדברים לא נאמרו בסרקזם, אלא בחיוך. קיום יחסי מין בין אנשים צעירים שמעורבים רגשית הוא דבר יפה, אין לי עם זה שום בעיה. חושבת שקרן מיהרה לזה עם איתן ועשתה טעות מתוך פאניקה שהיא תאבד אותו, אבל שוב, לא בעיה שלה, בעיה שלה. הבעיה שיש לי עם אורטל היא האופן בו היא מציגה את עצמה כבחורה ביישנית ותמימה בעוד שהיא ממש לא. ביישנית לא תצטלם כפי שהצטלמה (לא משנה כמה ס"מ מהציצי רואים ) או תצא עם גברים עשירים תמורת מכונית או השד יודע מה, רק כדי להנות מכספם, אין בזה תמימות, יש בזה המון טקטיקה בעוד שבבית היא מציגה עצמה מוסרית מאוד, מה שהיא עשתה לא היה מוסרי. בעיני ולדעתי בלבד.

למעלה