שרשור הבוקר ה-72 בוילה 6/9/11

שן22

New member
מסכימה מאוד מוזר בעייני הליכלוך שהוא מוציא

עליה ואם ההפקה תשדר את זה בפרק של יום חמישי עם עריכה קלה הם יפגעו עוד יותר בסיכויים שלו לזכות כי אנשים לא אוהבים לראות כזה ליכלוך גם אם הוא עושה את זה בדרך יותר עדינה מאתי זה עדיין עובר רע

איתן צנון מניפולטיבי, קר ומחושב

איתן לכאורה הגבר שיש לו הכל ולמעשה אין בו כלום. שיחות רדודות וקלישאות אין סוף. מדבר לאנשים כמו מורה שמחנכת כיתה א'. לא יודעת מה דניאל נפלה שדודה לרגליו?, כיצד היא מתעלמת מתכונותיו הלא נעימות? אם היה לה באמת שכל ישר כמו שטוענים פה, היא הייתה מנסה להעמידו במקום. הדוגמא הכי בולטת ומעוררת ספקות היא זו ששכב עם קרן, והיא דניאל, שאכן הוא לאחייב לה כלום, לא מצאה לנכון לדבר עימו על כך, או לתהות על מעשיו. גם אביה של דניאל לא מתלהב מאיתן וזה בלשון המעטה. איתן פוץ מתנשא על כלום,

שרון-ב-

New member
עשיתם מאורטל קדושה מעונה והיא לא

היא יודעת היטב לשחק את המשחק. לא צפיתי במה שאיתן אמר לכן קשה לי לחוות דעה לעניין הטונים והדרך בה אמר, אך אני יכול להבין גבר שמרגיש מרומה, וזו האינטואיציה שלו לגביה. היה להם דייט מאד נחמד, אורטל הייתה אורטל כמו שאורטל יודעת להיות (יש לה שפת גוף, הבעות וטונים של חתלתולה לפעמים שיודעת היטב את אומנות הפיתוי) משחק האמת והשקר הפיל אותה לגמרי. הבכי שלה היה מאד אמיתי, כך ש... בכל פעם שהיא מזילה דמעה זה לא נראה לי אמיתי. לדעתי איתן חיבב אותה, וחש מרומה באופן מסוים. אך כך הוא זה שהרגיש שהיא מפלרטטת איתו, למרות שהיא טוענת שהיא לא. (אגב, לדעתי זה נובע מהשוני ביניהם. היא רגילה לפלרטט... להשפיע על גבר בדיבור, בשפת גוף והוא צנון כמו שאתם אומרים). וכעת חבר שלו הולך שבי אחריה, ואורן בחור מדהים לכל הדעות.

שן22

New member
לא קראת את מה שכתבתי למעלה אורטל לא מושלמת

ולא קדושה ובטח שלא מעונה אבל איתן משחק מלוכלך כדי לזכות במילון אורן ילד גדול מאוד ומסוגל לגבש דעה משלו מבלי שאיתן יאמר לו שהוא לא צריך להתקרב לאורטל בבית וכל הזמן לזרוע חשד וספקנות באורן.... ולמען האמת איתן לא בא לי בטוב בימים האחרונים בכלל

אף אחד לא מתיימר להציג את אורטל כקדושה מעונה

אך יש תחושה ברורה שאיתן תוקף אותה, ומשחיר את פניה באופן בוטה ומגמתי. יש תחושה שאלמנט הקנאה משחק פה תפקיד, למרות שהוא חזק בקשר עם דניאל. מה לעשות שהחיצוניות של אורטל ועוד דברים בה עושים את זה לאיתן. מה כל כך כואב לאיתן, אורן ילד גדול ויודע יופי להתמודד.

סתם מוציאים פה דברים מפרופורצייה, כל מה שאיתן

אמר הוא שלאור ההתנהגות שלה עד היום, הוא ממליץ לאורן, כחבר, להקפיא את היחסים שלהם בוילה ולנסות את הזוגיות הזו בחוץ, הוא אמר את זה לאחר שאורן אמר שהוא חושב לחסום את מה שקורה ביניהם, אבל הוא לא ידע איך להתנהג איתה כי הם חיים יחד בוילה. העצה של איתן הייתה עצה טובה, הוא צודק, אורטל לא הפגינה יותר מדיי יציבות ואורן הוא חבר שלו והוא שומר על טובתו ולא על טובתה של אורטל שלאיתן אין איתה שום דבר. נכון, מבחוץ זה נראה כאילו הוא מתנכל לאורטל, אבל תחשבו על זה שאורן הוא חבר שלו ולא אורטל ואורן בא ומספר לאיתן על מה שקורה ביניהם ומחכה לשמוע את דעתו אותה הוא כנראה מעריך.

שן22

New member
לפני ה"עצה" שהוא נתן כשאורן סיפר לו שהוא דיבר

עם אורטל ושאל אותה מה היא אוהבת בגברים אז איתן ישר ענה היא אמרה שהיא אוהבת גברים עם כסף! ואורן אמר לו שהיא לא אמרה דבר כזה, זה כבר אמר לי הכל בימים האחרונים איתן נהפך להיות מאוד לחוץ אתמול היה משהו בינו לבין דניאל והוא דואג להפסיד את הכסף ולצאת מפודח כי הוא אמור היה להיות כוכב התוכנית והוא לא מעניין והוא מנסה לנטרל איומים שהופקוס לא יהיה על אף אחד אחר, אגב גם לגב הוא מנסה לייעץ אבל גב שהוא ערמומי לא משתף עם זה פעולה...

זה לא נכון, הוא שאל אותו אם היא אמרה שהיא

אוהבת גברים עם כסף, הוא שאל את זה בגלל תעודת הזהות שלה, זה לא הגיע משום מקום.

אתה מעוות את המציאות - הוא לא אמר, הוא שאל

ויש הבדל מהותי. הוא לא מנסה להשפיע עליו, אורן שאל אותו ואיתן ענה מה דעתו, ככה זה בין חברים. באופן אישי אני לא מאמינה לאורטל, רב הנסתר על הגלוי עם הבחורה הזאת וגם אני בדעה של איתן...כבדהו וחשדהו .

שן22

New member
הוא שאל וענה זה הסגנון שלו גם אורן עושה את זה

הוא אתמול שאל את גבר על משחק סנוקר לגבי הקשר שלו עם קרן והוא ענה לעצמו במקום לחכות לתשובה, וכן הוא אמר את דעתו באופן שלא משתמע לשני פנים חס וחלילה שאורן יפתח קשר בבית ויקבל קצת פוקוס הרי "איתן" הוא כוכב התוכנית בגלל זה הרייטינג של הפרק האחרון היה 12 אחוז ....

poseidon111

Active member
בניגוד לכל האחרות שהן מל'ו הצדיקים?

תחיל את אותם פרמטרים לכולן.היא היתה מספיק ישרה כדי לא למסור את גופה, דבר שהאחרות עשו או היו מוכנות לעשות.אם היא יצאה עם אחרים עבור כספם,היא היתה עושה את אותם דברים עבור מיליון שקל.

poseidon111

Active member
הקשר הוא פשוט מאוד.

כשאתה שופט קבוצה של אנשים,שפוט אותם לפי אותו סט של ערכים.לחילופין,מדוע אתה מחמיר איתה כשהתנהגותה לכל האורך היתה לא שונה מהאחרות.האמירה שלך היתה שיפוטית ללא הצדקה לטעמי, אלא אם כן אתה יודע דברים שאני לא. אם זהו המקרה,אנא החכימני.

שרון-ב-

New member
זו פילוסופיה שלמה כעת שאין לי כוח לכתוב אותה

קבלי התנצלותי. התחלתי לכתוב וזה ארוך בתכלס, אין סט ערכים אחד גורף איתו מודדים אנשים ולא כולן מתנהלות אותו הדבר במשחק בפרט או בחיים בכלל. אין דבר כזה. ואני לא שופט, אלא מתרשם. לא אוהב את אורטל, נקודה. זו אינטגרציה של מספר דברים.

sendibar0

New member
אז אם דניאל קיימה יחסי מין מול 30 מצלמות

אני חושבת שהיא היא הלא מוסרית בסט הערכים שלי, זי*נים מול מצלמות זה פורנו

למעלה