שרשור הבוקר ה-73
7/9

אורקנט

New member
בקר טוב! מנסה להבין מהפורום מה קרה בלילה

חבל שאין שרשור עידכונים מהסטטוסים מבינה שהיה משהו בין אורטל לאורן אך התאור שם קצר ולא ברור האם מישהו יכול לפרט?

klapim

New member
רוצה לפרוק החלטתי כאן

בתקווה שלונדרון לא תמחק כולכם בטח ראיתם תאח הגדול שבו זכה אלירז שדה האמת שאני לא סבלתי אותו לפי דעתי הוא עשה 2.5 דברים שבהם שבה את אהדת הקהל רב עם סער התפייס עם סער קרא לסער תתקדם. אני מבין שאלירז אהוד מאד על הקהל ואני במעוט עכשיו אני רואה את אלירז כמעט בכל תוכנית בערוץ 24 הוא ראיין את אסף אמדורסקי והוא לא ידע מי זה צמד הדודאים אתמול ראיתי אותו מראיין את בוזי הרצוג וגודי שלום ניר מוזס האמת שאין לי טענות לאלירז אומרים לו בא תנחה אז הוא בא להנחות יש לי טענות קשות כלפי קשת בדכ עיתנאי מתמחה בתחום מסויים כלכלה ספורט פליטיקה וכו לקחו את אלירז ורוצים שהוא ידבר על כל הנושאים בעולם ומה לעשות הוא לא כזה חכם וגם אם כן אי אפשר להיות מומחים בכל נושא ודי כמה אפשר לראות את אלירז? חסרים מנחים בערוץ 24?

sendibar0

New member
כל מה שאמרת ../images/Emo127.gif ועוד

גם בתכנית עם גואל באחר הצהרים של שישי הוא לא נטף חכמה, והכי הרגיז אותי לראות אותו מבטל את מנחם בן (שאין חולק על כך שהוא אדם משכיל, ואיש תרבות. משונה וחריג ככל שיהיה) מבטל אותו ופוסל כל אמירה שלו בחוצפה ויהירות, שפשוט הוציאו אותי מדעתי

LILACH43211

New member
אלירז חכם ואינטליגנטי מרבים פה

וקלפים אתה שנאת אותו עוד בתקופת האח זה בשבילך ובשביל עוד כמה קנאים וממורמרים חבל שיש פה כמה ממעריצי אלירז שלא עונים לכם כראוי זו התשובה שלי אליכם.

klapim

New member
גם את שלגייה תהייה בריאה

רק החתימה שלך משגעת אותי.

klapim חשתי ואני עדיין חשה כמוך לגבי אלירז,

אבל אני ממש פוחדת לכתוב משהו, כי האוהדות שלו אוטומטית תוקפות. אין לי טינה כלפי אף אחד, אך גם בעיני תמוהה ההחלטה של קשת לשבץ אותו בתכניותיה, חרף היותו נטול יכולות טלויזיוניות וחכמה יתרה. במחילה מכל אוהביו, אני אוביקטיבת.

לאה133

Well-known member
צופהמהצד את ממש לא אובייקטיבית אבל זו זכותך

אין לי ולא לחברותיי טענות למי שאינו אוהב את אלירז, זכותכם המלאה לאהוב את מי שאתם רואים לנכון. רק תבינו שאנחנו לעולם לא משמיצים אף אחד אחר. אוהבים את אלירז נטו בלי שנאה ובלי לדבר על אחרים. אתם בתור אנשים שלא אוהבים את אלירז, יותר מדי מתעניינים בו, מעירים הערות עליו, פשוט תעבירו תחנה ולא תצטרכו לראות אותו. למה כל הזמן להעביר ביקורת?

LILACH43211

New member
לאה מה את מדברת שטויות צופה מהצד לא מפסיקה

להשמיץ את אלירז גם בפורם הפח היא עשתה את זה אל תדברי בשם כל מעריצי אלירז אף אחד לא נתן לך כרטיס להיות הנציגה שלנו

היי

א. גם אני מאוהדות אלירז. ב. תוקעים אותו בהרבה תוכניות, ואני אומרת שיהיה לבריאות. ג. אם למישהו זה לא נאה, שיעביר ערוץ. ד. לא מבינה מה הרעיון ולמה זה אכפת למישהו במה הוא עובד.. אישית, גם ככה אני לא צופה ב24, בערוץ.. אני לא ממש עוקבת אחרי התוכניות שלו, כי הקונספט לא מעניין אותי. בקיצור, תנו לבנאדם לעבוד, מה יש לכם להתעסק בזה?

לאה133

Well-known member
אם תשאלי אותי ואת החברות שלי אנחנו בעד 24/7

אלירזיים, לכל החיים. אלירז זה המנחה הכי טוב שקיים היום בטלויזיה, גם אם הוא לא מכיר את הדודאים. אלירז הוא אינטליגנט, חכם, צנוע, חברותי, כריזמטי, אוהב אדם, יוצר כימיה בצורה מיידית עם כל מרואיין. הצופים אוהבים אותו מאד. הוא גם יפה וגם חכם מה צריך יותר מזה? נעים להקשיב לו ולכימיה שיש לו עם גל או הפאנל של דיבור ישיר. אתמול ג'ודי ניר מוזס אמרה שהוא יהלום, וזה מה שאני , חברותיי ורוב עם ישראל חושב.

לאה זכותך לאהוב את מי שאת רוצה, ואלה שמנחים

עם אלירז מונעים מאינטרס של ההפקה. רבים ומומחים ממני, שעוסקים בתחום מבקרים את אלירז באופן אוביקטיבי, זה המקצוע שלהם. אין לי כוונה להשמיץ אף אחד, רק שלטובתו הוא צריך לשנות פאזה.

לאה133

Well-known member
את אומרת שהוא צריך לשנות פאזה וזה נקרא לא

להשמיץ ולא להתערב. את במאית? מפיקה? למדת משחק מול מצלמה? למה את קובעת שהוא צריך לשנות פאזה? טוב לה נריב ולא נתווכח, שנינו לא למדנו את המקצוע הזה ונשאיר למומחים שיקבעו מה אלירז צריך, ובטוח שהוא צריך עוד ללמוד הרבה מאד, ומה הוא לא צריך וברור לי שפאזה זה לא הדבר שהוא צריך לשנות. כל כתבה שיוצאת על אלירז אני קוראת. יש הרבה מאד כתבות של מומחים שעוסקים בתחום שנותנים ביקורות מצויינות על אלירז, כולל כתב של גלובס, עתון כלכלי, שלא עוסק ברכילות, ויש הרבה כתבות שמבקרים את אלירז לא באופן אוביקטיבי ולא באופן מקצועי, רק עצם העובדה שרשת נלחמת בקשת מעל גבו של אלירז. זה וואלה נגד מאקו, זה כתבות של מעריב נגד ידיעות וכך הלאה. חבל ליפול לתוך כל הכתבות האינטרסנטיות, שמונעות לא מתום לב. אנחנו בפורום של 24/7 הדור הבא, אני פה בשביל אורטל. זה הנושא עכשיו

רגע רק רגע

Active member
בוקר אור, לאה ../images/Emo42.gif

תחילת השורה האחרונה שלך מדוייקת! במרחק קליק עכברי אחד, נמצא הפורום של האח. המנהלת (הנפלאה - מיותר לציין) מחפשת ומבקשת מגולשים שיגיעו לשם ויפגינו נוכחות. שם המקום לנהל בו את הדיון הזה. פה זה הפורום של "הדור הבא".

לאה133

Well-known member
מסכימה איתך.הגבתי למישהי שכתבה על אלירז

לא אוהבת את הפורום של האח הגדול, מצטערת. גם שם טוחנים על אלירז. אני פה בגלל שאני רואה את 24/7 הדור הבא וקוראת כל יום את הפורום. הגבתי רק בגלל שצרם לי מה שנכתב

למעלה