אלירז עוד יהיה על המקרע כל עוד לא יבוא מישהו מהראלתי שטוב ממנו ..!! מאחר שהתוכנית האח הגדול הוא עתיר ריטינג ומקור הכנסה טוב השווק של אלירז ימשך במטרה לקשור בין נצחון בתוכנית להצלחה .. משמע התוכנית מייצרת כוכבים ..ולכן היא חשובה וחיונית ועוד הבנות .. השנה לא היה זוכה משמעותי ...וכל אלירז נשאר .. ערוץ 24 זה לא קנה מידה להצלחה ..זה פשוט ערוץ ירוד ולא ממש מקצועי ..!!! ערוץ 22 בנתיים אלירז קיבל פינה אבל יוצאי אח אחרים קיבלו הנחייה של תוכנית .!! אז העתיד בעוד כמה שנים נוכל לסכם ביתר רצינות כי עדיין אלירז הוא כלי משחק בידי ערוץ 22 ... ולא עומד בזכות עצמו .. כמובן זו דעתי ובעתיד נדע אם צדקתי או טעיתי
אבל זה כבר בשלב מסוים זה מיצא את עצמו..!! איילה מאוד ברירנית ..!! מאחר והכוון שלה הוא יותר בחיים לכוון עסקים היא מתחילה ללמוד תואר שני במינהל עסקים והיא גם עובדת בדבי תקשורת. אז בניגוד לאלירז ואלין היא לא קדישה את כל זמנה בריצה אחרי המדיה . ולכן היא גם לא מעורבת מעבר להיותה כתבת של מאקו ומשלחת על ידם לראיין מפעם לפעם . אז יתכן ובאח הרביעי נראה אותה שוב בראיונות ופרשנות ? וכמובן קמפיינים של דוגמנות שדורשות ימים ספורים לצלומים. שיהיה לה בכיף ..!!
לא הבנת מהאח הגדול? "אלירז חזק לבד" והעובדה שאתה ממשיך ללרלר עליו בכל מקום ועוד "טוען" שאתה לא סובל אותו רק מדבר מתוך קנאה ומירמור - אבל אפשר להבין אותך, לא משנה מה אתה עושה לא ניתן להרים את מלכת המושפלות מרצפת האמבטיה פחחחחחחחחחחחח
כל עוד שהוא מופיע וזה לא טוב .. ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif
אין זה ביקורת אישית בנוגע לאח הגדול .. להבדיל ממכם שאתם מבקרים עדיין את איילה על התנהלותה באח הגדול אני לא מזכיר לאלירז את הנטיה להימורים את התנהלותו האלימה .. את הרגשת המסכנות שלו .. אני מבקר את ההופעה שלו בתוכנית טלוויזיה ..!! מאחר ואני עקבתי גם אחריו באח הגדול אז אני מפקפק ביכולות שלו ..!! מה הפסול בכך ? מדובר באדם שהיה אצלי בטלוויזיה 3 חודשים אז הגיוני שאתייחס אליו
לא להכיר את הדודאים שהם מייסדי התרבות השירה העיברית בארץ??? אבל איציק קלה "שיא התרבות" לא? פשוט בושה וחרפה , אף פעם לא סבלתי את אלירז,אך אחרי הראיון עם אמדורסקי הבנתי למה.
היה יודע מי אלה הדודאים דרך אגב אלירז ידע מי אלה הדודאים רק לא יכל לשלוף מיד שיר שלהם האחות הגדולחה את לא סבלת את אלירז ממזמן אז אל תבלבלי בשכל אהבת את סער