שרשור הבוקר ה-73
7/9

בטוח שסער יודע מיהם הדודאים ,אני מתערבת איתך

ויש לי אהוב אחד , זה מספיק לי. ואלירז לא ידע לפי הראיון מיהם הדודאים ובוודאי שלא אחד משיריהם. אם סער היה מנחה שם לא היו בושות בתוכנית. ונכון לא סובלת את אלירז, יש בעיות בענין?????

חי בסרט חחחחחחחחח

מהרגע שהוא יצא מהאח הגדול הוא כבר עשה עשרות פיילוטים גם לרדיו וגם לטלביזיה - כלום לא יצא לפועל כי הוא פשוט גרוע.... כמעט כמו בת הזוג ההזויה והמושפלת שהוא בחר לו בתוכנית חחחחחחחחח "נדמה לך" זה באמת הביטוי המתאים - חי בלה לה לנד (רק לא יגיע גם לתוכנית טובה כמו המקור חחחחחחח)

וובגאי ../images/Emo6.gif

אל תחשוב כפרה עליך זה לא עושה לך טוב - תהיה יפה ותשתוק

איך את יודעת? אני שמעתי גם שקיבל משהו על

טיולים ברחבי הארץ. משהו תרבותי ומועיל לפחות לקהל הצופים.

בוקר אור, אני איתך בנוגע לאלירז ואני הייתי

מהגרופיות שלו וסינגרתי עליו מול כל אוהדי סער. אפילו סימסתי לו בגמר כי סער הביא לי עצבים באופן מבהיל. (אלין הייתה פייבוריטית שלי מההתחלה) היום, לא מסוגלת לצפות באלירז. הוא גדל מהר מדי וחסרים לו המון ערכים שקשורים בעבודה עיתונאית. נכון שזה ערוץ נישה, אבל זה לא מצדיק העסקה של אנשים לא מקצועיים ואלירז עדיין לא נחשב מקצוען, הוא מרבה להתנצח עם האורחים והרבה פעמים הרגשתי ריגשי נחיתות מצידו שגורמים לו להתנצחויות האלו. נכון שכל דוגמנית הופכת מגישה, אבל זה לא תירוץ ולא מצדיק את העובדה שיש לו חוסר ידע בהמון תחומים וזה הופך מביך לצפות בו לעיתים. כן אהבתי אותו בתוכנית עם ארז טל , כי שם הוא היה צריך רק להנחות וגם בתוכנית עם גואל שם הוא רק נדרש לדעה אישית, כזו יש לכל אחד. מעדיפה לקרוא עליו במדורי הרכילות, כן אילנית לא אילנית
.

Deacon Frost

New member
סוף סוף כתבת משהו שאני מסכים איתו

זאת גם אחת הסיבות שאני מסתייג מאורטל, עושים לה את אותו פולחן אלילים שעשו בזמנו לאלירז.

לונדרון

New member
השווית בין אלירז לאורטל,

אז זה הינו הך, לא? באיזה מובן עושים להם "פולחן אלילים"...

Deacon Frost

New member
האובר הגנה עליהם

למקרה שמישהו מעז להעביר עליהם ביקורת או לציין משהו שלילי לגביהם הוא זוכה למטר אבנים. כמובן שאצל אורטל זה לא באותה מידה כמו אצל אלירז אבל ההשוואה בכוונה נעשתה. זה גם תופס לגבי יוסי בובליל וג'קי.

בכל תוכניות הריאלטי ה'עמך' התורן נחשב אוטמ'

לאדם טוב וחסר אג'נדות או טקטיקות. במקרה של התוכנית הזו, הכל השתבש, אז גם העמך הכי מוצהרת (אתי) היא לא העמך שפיללנו לו, אבל אורטל מייצגת נאמנה את הג'אנר הזה ולכן ניהנית מההפקר. היא פשוטה, תמימה, טובת לב ובונוס נוסף, נראית מעולה. אוטמטית זה הופך אותה למועמדת ראוייה לפרס.....מוזרות הן דרכי האל...

sendibar0

New member
בוקר טוב לך, צליל לא מכוון1

מרגישה טוב הבוקר? אינך כתמול שילשום

תמיד אמרתי שהיא טובת לב ותמימה ושיש לה גוף

מדהים. את יכולה לבדוק הודעות ישנות יותר, אפילו כתבתי שאם לא דניאל הייתי רוצה שאורטל תיקח את הפרס, למרות שאני לא מתחברת לאישיות שלה. מה שהיא עשתה אתמול היה מוזר ומאוד לא מקובל לקום כך באמצע שיחה וללכת מבלי לתת הסבר. במיוחד שהיא אמרה לכל האחרים שעובר עליה יום רע במיוחד, הגיע לדניאל לקבל הסבר או התנצלות.

למעלה