שרשור הבוקר ה-73
7/9

../images/Emo45.gif לא לשכוח, קרן הייתה נערת ישראל ולא עשתה

עם הפרסום כלום. אין לה את האופי המתאים להצליח בתחום הזה, אין לה בטחון עצמי, יש לה דימוי עצמי בעייתי, אולי אם תעבוד על עצמה טיפולית.

adiyon2

New member
הכל כי היא מרגישה מקום שני

ואין לה מספיק "שכל" למנף עאצמה למקום ראשון. אולי עכשיו יצליח לה.

webguy

New member
לא הייתי נסחף

מאחר שהרייטינג נמוך להבדיל מהאח הגדול אז הביקוש של המפרסמים לשרותה לא יהיה ענק .. לא חסר יפות ממנה ובמחירים זולים ממזרח אירופה המפרסמים רוצים פרסום ..! הנה להיאי מהאח השני .. לא יפה בכלל שמנמונת אבל מפורסמת והיא הנה על המסך בפרסומת למסיר שער למה ? היא מוכרת מאוד .!!!

לונדרון

New member
מסכימה עם עניין ההסחפות

כתבתי על זה בעבר בהקשר של ליהי וזה תקף עקרונית גם במקרה של קרן. אני לא רואה אותה בקמפיינים רציניים, מתוקף העובדה שהיא בת 25 ועברה את הגיל בשביל לפתח "קריירה" רצינית בדוגמנות. הגיל הממוצע של דוגמניות מסלול הוא 15-22 (לגברים, הגיל מבוגר מעט יותר) זכורה לי הדוגמא של מירית וקנין, שהגיעה לגמר של הישרדות (וקודמה כ"מאמי" של התוכנית, עם הרבה מאוד אהדת קהל). לפני שנתיים, ב-2009, היא הייתה בת 27, וקיבלה 2 קמפיינים: למכללה לקוסמטיקה רפואית ולרשת האופנה "זברה". בלי לזלזל בהישג, חס וחלילה, אבל קריירה בדוגמנות זו לא בדיוק. אז מה שנותר, שוב בלי לזלזל, א. 15 דק' תהילה=כיכוב במדורי רכילות (למרות הרייטינג הנמוך של התוכנית והעניין הציבורי הלא רב שהתוכנית מעוררת) ב. הנחות סלב ג. מספר קמפיינים קטנים לפרק זמן קצר

sendibar0

New member
דווקא תדמית

זה מה שהתכנית לא בנתה לה. אם בכלל, התכנית ריסקה את התדמית של קרן, לדעתי. אבל היא פצצה (לא יפה במובן הפשוט של המילה) ולמה לא, שתהיה לה קריירה של דוגמנות, לבריאות. דניאל מושכת בשימחת החיים ובחיוניות שלה. הצחוק שלה מלא אושר, וזה מדבק. אני גם מכבדת מאוד את המחשבה שהיא משקיעה בניתוח מצבים, וההתעקשות שלה להבין ולא רק להיגרר. למען הסר ספק, הפבוריטית שלי היא אורטל. אניגמטית, נכון אבל טובת לב ושוחרת שלום, ומנהלת את עצמה באופן מכובד בסיטואציה ההזויה של הווילה. ויפיפיה, כבר אמרנו

דידי 9

New member
דניאל תחזרי להימורים ולאולימפוס שאת חיב בו.דו

דוחה מגעילה מתנשאת רעה תככנית ותחמנית.זו טרקאי

easternstar

New member
את שוכחת שאנחנו לא מסמסמים.

אנשים פה הודיעו שהם לא מוכנים להוציא שקל אחד כתרומה לתוכנית והרוב מצביע דרך סרגל הכלים של וואלה. (סה"כ 3 הצבעות). להערכתי לפי מיעוט הסמסים שהודלף ההצבעה תהיה כנראה על פי מי שיהיה מוכן להשקיע כמה אלפי ש"ח ולקחת את המיליון..

אני חושבת שגם ההפקה תיקח חלק בהצבעות

לדעתי הם לא סתם הביאו את גב לתוכנית ומריצים אותו עם קרן בצורה אינטנסיבית ואגרסיבית. זה שקוף שגב וקרן יקחו את המליון בצעדי ענק מול איתן ודניאל שמקומם בכלל צפוי כאחרון.אפילו לא מקום שני

webguy

New member
למה הפורום מיצג את הציבור ?

מי שפה רואה בחי .. רוב הציבור רואה מה שהמפיקים מלעיטים אותו ולפי השידור בערוץ 10 זו קרן המנצחת ..!!

meytula

New member
בטח תהיתם לאן נעלמתי

שלשום בלילה בשעה 3 ילדתייי את הבכורה הנסיכה שלי
מחר אשתחרר מהבית חולים ואראה לכם אותה לשלוח הודעה מהאייפון לא הכי נח שיש אבל התגעגעתי,בטח יש הרבה חדש עם דניאלי תעדכנו אותי מי שיכול.יום טוב לכולםם

noaxxx

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב, מקווה שעבר בקלות../images/Emo24.gif

בוףברכה

New member
מאברוק...אמא........../images/Emo95.gif../images/Emo193.gif(במקום צמיד.

סידרתי לך..כתר
...)..... מזל טוב...
........יאללה...
..להניק..
... ..ו..לא לשכוח פינוקים עצמיים..

וואוו מזל טוב מיטולה ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איך הייתה הלידה? ואיך קראת לילודה? מאחלת לכם רק נחת ואושר
ולעניינים החשובים באמת
דניאל בסדר גמור, מלבד העובדה שהיא לא מדברת עם אורטל בגלל פיצוץ מוזר שקרה ביניהם ועדיין לא ברור מה היה שם. בינה לבין איתן הכל מעולה, המוד המשונה ששניהם היו בו היה בגלל שיחה בינה לבין איתן על עתידם המשותף מחוץ לוילה, כל אחד מהם ראה את הדברים קצת אחרת ולאחר שיחת הבהרה איתן העיד שהקשר ביניהם התחזק עוד יותר. אתמול היה קטע מאוד מרגש כשכל הוילה רקדה וניקתה את הבית, דניאל ואיתן עמדו במרכז החצר ורקדו סלואו, הייתה מקבלת צירים אם היית רואה
אצרף לך קצת תמונות לכבוד הלידה

למעלה