שרשור לילה עצבני
25/8

efrat800010

New member
../images/Emo45.gifהיא יכולה להחליף עכשיו את בן בתפקיד של

עוזרת פרלמנטרית כמה פוליטיקה מקושקשת ברוטב עגבניות

גייל 7

New member
הקערה של דני ...

כמו כד השמן .... היא אוכלת ואוכלת והמרק לא נגמר .... קליי, ואנחנו יצרנו את בבי הזו המפלצת ... ועל זה אני לא אסלח לה ...

קשקשה9

New member
ענבר מתאמצת להסביר את עצמה

לי זה אומר רק דבר אחד היא יודעת שהיא טעתה,כי אדם שבטוח במעשיו לא צריך לצעוק אני צודק ,תקשיבו כולם אני צודק

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בדיוק מה שחשבתי

דני מביטה בה בעיני עגל ולא מגיבה האמת?לא נראה לי שהיא אוכלת את הסיפור(רק את המרק)

efrat800010

New member
דניאל סתם רצתה שמישהו יישב לידה בזמן שהיא

אוכלת .... שאלה קטנה שהיתה אמורה כבר מזמן להסתיים ב "לילה טוב" הפכה לחפירה של התנצלויות וקישקושי "אני מלאך ולא פגעתי באיילת אז אל תדיחו אותי"

adiyon2

New member
וקרן נותנת קונטרה

חוזרת כמו הד אחרי ענבר, לחזק את הדברים. אוי כמה רוע יש בעולם.

adiyon2

New member
טוב תשמעו (אני עצבנית)

חייבים להפסיק את זה. אפילו ההפקה שלחה לה סמס שלא תגיד דברים מסוימים. זה פשוט לא הגיוני ומרושע. כמה כמה כמה אפשר לדבר על איילת. שמעתי את זה כבר מאה פעמים. ענבר די, זה לא יפה לדבר על אנשים בלי לתת להם את האפשרות להתגונן. די כבר. הכי עצוב שהיא אומרת שזה מאהבה, איך אפשר להתנהג למשיהו באהבה ושוב ושוב להשפיל אותו ולהגיד כמה היא עזרה. ענבר קבלי כרטיס אדום. נראה לי שצריך לפנות להפקה ולבקש שיאסרו עליה לעלות את השם איילת על דל שפתיה. לא יאמן שפעם תמכתי בה, לא יאמן.

בוףברכה

New member
אבוט...נבוט../images/Emo70.gifרייף..המאיר..עיני..סומאים..

...עושים ..ליהום על..מRגלית... ו...
..קניתלי...
.עץ......
......ירוק..מפלSטיק...

רותי167

Well-known member
אפשר עצומה נגד ענבר השטן?

היא איומה! איך היא מרכלת על איילת ומספרת פרטים שאסור לה לספר!

billc

New member
הלוואי שמישהו יזרוק אבן עם פתק

ענבר את שקרנית, לכי כבר הביתה

efrat800010

New member
../images/Emo46.gifהיא דברה על מה שקרה לאיילת זה לא לעניין!

בפרטי פרטים הבחורה הזאת זה לא ייאמן

אסור או מותר היא שקרנית

גם אתמול היא דיברה עליה המסרוחה הזו. עוד אתמול היא העזה לומר שביום שאיילת עזבה, היא וענת ישבו איתה 3 שעות להחזיק לה את היד. והרי כולנו זוכרים מה היה באותו היום, כשאיילת רצתה לדבר איתה.. וענבר לפני כולם השפילה אותה ופשוט התעלמה ממנה ונתנה לה לחכות כמו כלבה. זאת ענבר. האמא של הכלבות. וקרן היא הסבתא

למעלה