שרשור לילה עצבני
25/8

ענבר התחילה להתבכיין על זה

משהו עם איתן.. לא יודעת מה.. וז היא הזכירה את איילת, ודניאל שאלה אותה מה היה עם איילת... ענבר:" יש דברים שאני לא יכולה להגיד" אז דניאל אמרה לה שתגיד מה שהיא יכולה.. וכמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שענבר קופצת על כל ההזדמנות לזיין לנו ת'שכל בקול הפדגוגי והמתמסכן שלה... יאווווווווווו די! תחנקי!!! אני שמה מיוט!

לא באמת שבא לי לבכות.. חחחחחחחחחחחחח

אני לא יכולה לסבול את זה, חוסר הצדק הזה.. והעובדה שדניאל נותנת לה במה, לשבת ולקשקש שטויות במיץ זבל... עושה לי גרדת.

adiyon2

New member
גם אני, איזה כיף שאת כאן

במיוט זה יותר גרוע, כי רואים את שפת הגוף ואני שכבר שמעתי את הסיפור, יודעת מה היא אומרת.

efrat800010

New member
../images/Emo46.gifענבר ממשיכה ללכלך על איילת

הרצחת וגם ירשת? זה לא נגמר
"יש לה סיפור קשה" היא הורידה אותי למטה" "היא מאוד ילדותית " "הייתי שם בשבילה והיא לא היתה בשבילה" "ענת היתה חברה שלי מההתחלה" איילת איילת...... אם היית נשארת במצבך כמו בהתחלה היית לוקחת בשקט את המיליון את לא צריכה את הגועל הזאת שקראה לעצמה "חברה"- ענבר מקווה שתצא החוצה ביום א' והכול יתפוצץ לה בפרצוף קטרנית מגעילה!!!!!!!!!!! לא ייאמן שבשבועיים הראשונים אהבתי אותה

מה שהכי מצחיק.. זה שהכלבה סרוחה הזו

אחרי שדניאל שאלה אותה מה היה עם איילת.. ענבר אמרה:" תראי.. אני לא יכולה להגיד הכל.. וגם. אני לא יודעת כי זה ישמע כמו לכלוך על איילת ". ושניה אחרי, התחילה לירות שוב את כל המנטרה השקרית והעלובה שלה. בא לי לתלוש לה את השיערות, אחת אחת!

Klayhamn

New member
אני חושב אבל שאתם מפספסים את החלק המשעשע

שהוא - התגובה של דניאל

Klayhamn

New member
אוף בלבלתי את הסדר... ../images/Emo46.gif

יש "לקרוא" על פי הסדר הזה: 2 -> 3 -> 1

noaxxx

New member
חחחחח ענבר בקמפיין...

היא יודעת שמה שיכול להפיל אותה, זה הסיפור שלה עם איילת, אז כבר יומיים היא מדברת על איילת, ומסבירה את עצמה, כדי שנבין טוב טוב מה קרה שם.

למעלה