שרשור לילה של
31/8

רגע רק רגע

Active member
הייתי בחווארה...

יש שם ת'עגלות הכי טובות בשוק. קְ..קְ...קְ...קְ.. דִיָייההה! מה שכן... החמורים שם עצלנים

מזכיר את משה . מלצר. חולון ../images/Emo13.gif

ונינה דיברה על זה שהקשר שלה עם ההורים לא הדוק ושהם גרים רחוק. אולי גם התנגדו לכניסתה לוילה.... בכל מקרה, היו צריכים לשלוח נציג, חברה..משהו, באמת מאוד מאוד לא נעים ומאכזב.

בוףברכה

New member
יוני..נראה לי יצא..הפוך..מהביקור ..המשפחות של

אתי....,..יצא..עצבני...וסחוט..

adiyon2

New member
בן מציע למור לבקש מההפקה שיתנו לה לנגן

כנראה שמותר לנגן בסה"כ חצי שעה ביום (לא משנה מי מנגן). אני מקווה שלא יאשרו, זה ממש משעמם.

adiyon2

New member
../images/Emo124.gifרגע בוא רגע

לונינה לא היה ביקור, בוא נעשה לה שמח. היא בוכה ואני איתה. קרן יושבת שם ומשדלת אותה לבכות. גם כאן זה לא נראה אמיתי. ונינה מספרת שאבא שלה נפטר ומאז ומעולם לא היתה קרובה לאמא שלה. אפילו לא אחותה הגיעה. קרן שואלת אם דיברה עם אתי כי זה משותף לשתיהן. קרן מחטטת באוזן וממש לא נראית מתעניינת, נראה כאילו היא חושבת, מה נפלה עלי זאתי?!

adiyon2

New member
עכשיו באים?!

בינתיים הפכה למרגיעה של הבית. האמת היה יותר טוב ששתקה. היא הולכת הביתה אחרי דנה.

goodpink

New member
קרן לא מבינה שונינה לא רוצה לספר לה מאולץ

השיחה עם ונינה נראית כזו מאולצת. כמה זמן לקח לה להבין שונינה לא מעוניינת לפחות ברגע זה לשתף אותה בסיפור שלה. איך היא נשארה שם בזמן שונינה מסמסת...

adiyon2

New member
../images/Emo240.gifפרומו חדש ליום ראשון../images/Emo240.gif

משהו בסגנון: בדיוק עכשיו כשקרן שוב מחייכת (מראים את גב וקרן צוחקים), קרן אומרת כל כך בא לי לחבק אותו (כתוב שקרן שוב מאוהבת), ואז מראים את גב אומר לחן שהוא נמשך אליה (כיתוב" האם קרן שוב מפסידה בקרב על האהבה) ואז קרן בוכה. הפתעה הפתע, ביום ראשון שוב פרק על קרן. די קרן, נמאסת

ראיתי את זה...קפץ לי הפיוז....ההפקה הזאת

פשוט מעצבנת. הפכו את קרן, למן השידור הראשון לכוכבת התוכנית..כל השאר סטטיסטיים........מבעס לחלוטין.

to be1

New member
תפסיקו להתבכיין. אני צופה אדוקה ואורטל מקבלת

המצלמה עוקבת כול הזמן אחרי אורטל גם אם היא סתם יושבת בחוץ ושותקת. לעומת זאת את קרן מראים בחטף. יכולים להראות דקת שיחה בין קרן למישהו והופ מעברים מצלמה. אז לא בטוח לטובת מי ההפקה

למעלה