שרשור לילה של
31/8

בוףברכה

New member
אם שואלים את דעתו...יירצה את חן...

כל בחירה אחרת..., אסטרטגיה...0אוליי מעט..מור.., ששם היא יכולה להיות קרש הצלה..שלו.. ..אליביקביל..

KEEK

Member
הוא במצב בעייתי

הבחירה בדייט הנוכחי תשפיע מאוד כי זה דייט עם משפחה (לולה) אני במקומו עושה הפוך על הפוך ולא בוחר בחן או קרן כמו שאיתן מעולם לא לקח את דניאל לדייט הכי נכון עבורו כרגע ללכת על מישהי אחרת ונינה למשל שלא זכתה לביקור..

webguy

New member
קיבל כרטיס צהוב מהאמהות של קרן וחן ..:)

צריך להזהר לא לקבל אדום ..!!

בוףברכה

New member
ליZ...כל פעם...עולה מן...האוב...

...אם הייתה יודעת שאת כל אמפתיה..היא קיבלה..רק כשיצאהבחוץ..... הייתה...מדיחהת'עצמה...ראשונה...

adiyon2

New member
../images/Emo240.gifאורן מדווח מהשטח../images/Emo240.gif

בן וליהיא במקלחת

webguy

New member
בן מקבל את אספקת הדלק היומית ..

אין היום דברים בחינם ..

goodpink

New member
יוני התחמן חן אל תבטחי בו אל תקשיבי לו

ראית את התוכנית מקווה שקלטת את הטיפוס אל תספרי לו דברים את מוצאת חן בעיניו הוא ינצל את זה לרעה . הוא דוחף את קרן לגב ממניעיו האישיים הוא לא רוצה שאת תילחי. ונינה נראתה יפה עכשיו בחצר.

KEEK

Member
אכן נראת יפה.. ושברירית

גב שאל לשלומה אחרי שלא פגשה את הוריה היא ענתה שבסדר למרות שהמבט והטון הראו שהיא ממש לא בסדר ואחרי מס' שניות נכנס בעצב לתוך הבית עם גב היה גב גבר היה הולך אחריה לדבר איתה לנסות לעודד אותה אבל הוא עסוק רק בעצמו למרות שהיא רק שבוע בבית, לא כיף לראות את כולם חוגגים את המפגש עם המשפחה

בוףברכה

New member
יוני עושה..לחן.עבודת הקדמה.ל../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

הכנה..לחיבונשוק...שלו... "..טוב לי לידך...,כיף לי לדבראיתך.....את יכולה להגיד..לי הכל..". "אני לא מעביר הלאה...תיהי בטוחה...".. (..הוא לא..מעביר...הוא..ישר מכנס..ת'בנים לשיחה...דיוני..

adiyon2

New member
התיאור שלך קצת מזכיר את הדודים הממששים

שנותנים סוכריה ודוחפים יד מתחת לחולצה. בעעעעע

בוףברכה

New member
הצלם...../images/Emo178.gif../images/Emo45.gif../images/Emo248.gif..כבר לא יודע לאן להע

ביר..., .דלקות אוזניים..או...בדיקות..איידס
...

למעלה