שרשור לילה של
31/8

sivan513

New member
ממש

מהבוקר המצלמה רק על קרן קרן אוכלת, קרן שותה קפה, קרן מעשנת, קרן מדברת כל פעם שאני פותחת אני רואה את הפרצוף הזה וכמובן שגם בפרקים זה לא שונה הפכו את לתוכנית של כוכב יחיד והנה עכשיו המהפך סוף סוף הושלם שגם בפרומו תוקעים לנו אותה רשמית התוכנית היא- הדור הבא קרן שחם 24/7 איזה כיף!

to be1

New member
אני לא מדברת על התוכנית המרכזית

אלא על היום יום שבערוץ הטליזיה. באופן כללי הצלמים ומקבלי ההחלטות סתומים יכולים להראות את הבנים משחקים סנוקר ולא איזה שיחה מענינת שקוראת בחוץ. אני אוהבת לראות את קרן ושעות יכולים להראות אותה רק בנגיעות. לשניה או לדקה וזהו. ואילו את אורטל המצלמה מלווה לאן שהולכת. ואם פתאם מנהלת שיחה או בוכהאו סתם יושבת בחצר מעשנת שעות המצלמה עליה. קרן למשל מדברת עם ליהי אולי עוברים אליהם דקה ועוברים למקום אחר. אותי מענינת קרן אז אני שמה לב בצורה יותר ו.. לא ממש מרבים להראות אותה. ואני לא מדברת על התוכנית בערוץ 10

goodpink

New member
WOW ראיתם את הפרומו קרן וגב לא להאמין

WOW ההפקה הזו לא להאמין ראיתם את הפרומו איך דוחים את קרן ואת קרן וגב כזוג איזה גועל... ושמו להם את השיר של SOMEONE LIKE YOU כל הפרומו קרן וקרן וגם AND POINT OF VIEW של קרן...כאילו חן היא רק אובייקט מיני ושום דבר וגב בכלל לא נחשב בסיפור מה הוא רוצה מה הוא מרגיש רק קרן קרן קרן תגידו שיש פרק ביום חמישי שהפרומו הזה לא יהיה במשך 5 ימים ורק יגבש דיעה לאנשים במשדר המרכזי שלא קיים... טוב שהיא לא הבחורה הכי יפה בעולם או מעוררת סימפטיה כי במצב אחר בחורה עם ברצוף יפה או מעורר סימפטיה עם עריכה כזו ופרומו כזה מה הן יכלו להשיג... והנה אורטל מרחמת עליה היא כרגע ברירת המחדל לזכיה...יותר ויותר אנושיות יוצא ממנה

בוףברכה

New member
אורטל...וונינה...זאת שלא באו לבקר...אותה

מעודדת..את זאת שביקרו אותה... ..הביקורים..כרגע..מרסקים אותם..מחר הם כבר יקומו אחרת.. אוהבות לבכות..

KEEK

Member
בוף אתה בירידה כבר תקופה

איפה כל ה-
שהיית משתמש בהם? התדרדרת... לפסיקים... ונקודות.. בלבד...

בוףברכה

New member
בדיוק מה שאני חושב..על..הדור..

..אין חיבור..ריגשי.. אני כמו הרייטיג....בירידה.. בסוף.... ישאר ממני...רק.... .......... ........ .. ......... ........ ............................. .. .......... ......... ........... ........... .......... ............ .......... ...... .......

בוףברכה

New member
....אני...כבר...

מלכלך..לעצמי..ת'דם.
..
...
. לא מתאים לי להיות..סאחי.. אני..בלו-PET...עושה..קסס.. תדאגו שכולם...ישארו בחצר..

goodpink

New member
כרגע הכי אנושית שאורטל היתה בתוכנית

יש לה ריגשי נחיתות בנוגע למשפחה שלה... ויש לך חסך של הבעת רגש מהמשפחה...

webguy

New member
ממה שאני מבין ..

אף אחד מהמשפחה לא תמך בה בתקופות שהצטרכה לתמיכה נפשית שלה בחיים ..!! אמא שלה נתנה לה תמיכה חומרית אבל תמיכה נפשית היתה חסרת מודעות לה ..!! לפי השיחה הבנתי שאורטל שונה בתפיסות החיים שלה מהמשפחה שלה .. האחות אמרה לה לפי מי ששם לב ..!! שלא חייבים להרגיש משיכה מינית לבחור ואורטל עיקמה אתת הפרצוף ... זו תפיסה אופינית למשפחות דתיות שאומרות האהבה כבר תבוא בהמשך ..! זו תפיסה מוכרת בתפיסה מסורתית בחברות מסורתיות ..!! סך הכל נראה שהאחות התלהבה מאורן ... בניגוד לאורטל, כאילו נתנה לאורן הכשר של בד"ץ :) אולי זה פגע באורטל ..?

sunflower11

New member
מהתחלה היתה לי תחושה שזו הסיבה שהיא

סגורה, והחיוכים שלה הם לעיתים ממבוכה. השיחה שהיתה לה עם ונינה ממש ריגשה ובאמת רואים שאורטל היא אכן זו שמגיע לה לזכות.

sunflower11

New member
היא גם אמרה שיש המון דברים שהיא לא יכולה לספר

מול כל המדינה. זו הסיבה שהיא לא חושפת הרבה על עצמה.

אורטל שנראית כל כך מושלמת ביופי ובאופי

מסתירה כאב עצום, אתמול הרגשתי צורך עז להכנס לווילה לחבק אותה ולאמר לה כמה הקהל בבית אוהב אותה, ואולי לקחת אותה אלי ולהוכיח לה עד כמה היא נהדרת.

sivan513

New member
חחח איזה טיפשה ונינה

היא אומרת לאורטל "תפסיקי להרגיש נחותה מאחרים, את לא פחות מאף אחד" ואז שנייה אחרי היא אומרת לה "תמיד יהיה בן אדם יותר מוצלח ממך, יותר יפה ממך, יותר טוב" "תמיד יהיה בן אדם מעלייך"

adiyon2

New member
לא זה נשמע בסדר

אני חושבת שהיא התכוונה לומר, שתמיד יהיו אנשים יותר ממך, אבל זה לא צריך להטריד אותך. דווקא לי שהיחה נשמעה כנה ואמיתית, ממקום נקי.

למעלה